TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GetUp! 2 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 40 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Autor
    f1d0
    Člen

Tak, malý přehled toho, co jsem hrál (asi to nebude vše a není to ani popořadě):

[code]
    Eurythmics – Sweet Dreams (Santiago Nino Remix – F1D0 Edit)
    White Stripes – Seven Nation Army (Chriss Ortega & Thomas Gold Remix)
    FatBoy Slim – Right Here, Right Now (Abel Ramos Brighton with love Remix)
    Eddie Sender vs. Meck – So Komarna (Heatbeat Mix Edit)
    Atlantic Ocean – Waterfall_2002 (Woody Van Eyden Rmx – F1D0 Edit)
    Timmy,_Tommy_&_JOC_vs_Public_Domain_-_Operation_Tiltin_(F1D0_Mashup)
    Michael Jackson – Billy Jean (Richard Durand Bootleg)
    The Prodigy – Smack My Bitch Up (Richard_Durand_Remix)
    Ernesto vs Bastian vs. Planet Funk – Chasing Jupiter (EvB Mashup)
    Randy Katana – The Hype (Original Mix) + Sander Kleinenberg – This is Prague (Acapella)
    Samim – Heater (Nick Callaghan’s ‚Morfed‘ mix)
    Art of Trance – Madagascar (Richard_Durand_Remix) + The Prodigy – No Good (Acapella)
    John Askew vs. The Prodigy – Omendalism (Indecent Noise Mashup)
    Martin Roth’s hands on Steve Angello vs Metallica – Sandman is Dancin
    Re:locate vs. Sir Adrian – X Times (F1D0 Edit)
    Black Eyed Peas – I Gotta Feeling (Bissen Remix – F1D0 Edit)
    Bob_Marley-_Sun_Is_Shining__(Maor_Levi_Remix)
    Supermode_-_Tell_Me_Why_(Heatbeat_Bootleg_-_F1D0_Rework)
    Pryda vs. Simon Patterson – Muranyi vs. Bulldozer (F1D0’s rebulldozered mashup)
    John_Askew_vs_X_Press_2_-_Fuck_Private_Ryan_Were_Lazy_(F1D0_Mashup)
    Lange vs Gareth Emery & John O’Callaghan & Bryan Kearney – Exactly You Exactly Me (Sandeagle Mashup)
    Linkin Park – Numb (Heatbeat Bootleg)
    [/code]

Skoro jistě jsem na něco zapoměl, ale teď si fakt nevzpomenu sm2

Hanny
    Člen

Máme tě zdokumentovanýho. Mám tě i v mobilu, jak spíš, sice vůbec netuším, kdy jsem to fotila, ale jsi tam 😀
    A mě teda bylo blbě pořádně. Dobře se mi udělalo až v momentě, kdy jsme dorazili na Mácháč a já v ruce držela vodku 😀

zvlaštní vůbec nevím že bych nák spal..
    nicméne mi přijde divně i to že si po té smršti pamatuji celou party… a druhej den po probuzení mi bylo i relativně dobře.. toho bechera budu muset pít častěji 🙂

seven
    Účastník

[quote Sandeagle][b]seven->[/b] [quote=palda]
    Jinak jsem prostě čůrák a posral jsem nahrávání setů, takže bohužel není ani jedn záznam...[/quote][/quote]

sm7

Hanny
    Člen

Tyjo, houska, kde nic tu nic bylo určitě proto, žes tam tak krásně vytuhnul a ještě u toho kymácel hlavou dopředu dozadu pěkně do rytmu 😀

Sandeagle
    Člen

[b]seven->[/b] [quote-0=palda]

Jinak jsem prostě čůrák a posral jsem nahrávání setů, takže bohužel není ani jedn záznam…[/quote-0]

seven
    Účastník

budou sety? 🙂

hanny : no to jsme si všimli to bylo porád pijem pijem a kde nic tu nic, par panačku není pití to bylo jen na chut 😀

f1d0
    Člen

Uff, to byl zase večírek sm0

Ústuff se mi jako klub hodně líbí, je to sice malé (do doby, než se otevře druhá, větší stage), ale je vidět, že si s tím opravdu vyhráli. Cenově to sice není úplně nejlevnější podnik, ale jednou za čas se to dá snést.

Poklona pánům spoludjům za předvedené setíky, byla to radost poslouchat. Kompletní tracklist asi do kupy nedám, ale nějaký ten seznam snad ano sm4 . Jinak velké díky Liberecké bandě, která to tam jaksepatří rozjela od samotného začátku mého setu, máte u mě při nejbližší příležitosti panáka pánové sm2 .

Celkově hodně vyvedenej mejdan, byla to spíše taková komornější akce kde byli hlavně známí a známí známých, ale atmosféře a celkovému dojmu to jen přidalo a už se těším na nějaké to repete sm3

Sickboy
    Člen

Super dva dny, který odstartovaly dokonalým vyřáděním se s Revoltem a Deepem na motokrávách v Radotíně.sm5 Samotná akce byla fajn. Upřímně klub a záležitosti okolo něj se mi sice moc nelíbily, ale spousta známejch a muzika to zatraceně bohatě vykompenzovaly. sm3 Majkla jsem nestihnul, Fida prokecal, Palda zahrál výborně. No a Pekelnej stroj ponecham bez komentáře. sm11 Jenom škoda, že až podezřele často jsem poslední dobou na akcích nějak špatně naloženej a navíc mam teď docela hluboko do kapsy. Ale to se zlepší… Závěrem ještě jednou děkuju Andrewsovi za nocleh a chutnej oběd. A štve mě, že jsem se z toho pokeru odporoučel tak brzo. Ty dva fullhousy se ale položit nedaly. sm2

dance-girl
    Člen

Výborná pařba! Ještě teď mě bolej nohy.

Zdravim všechny, který jsem potkala a speciálně děkuju hardtrance mastrovi Hellmanovi (pro ty co nebyli – např. Rushin, Hardhouse Slut, Finally, Shining In The XTC, Music Is The Drug, Everyday… lahoda sm5)

jo a Sickboy s Andrewsem maj černej puntík za ten brzkej odchod….

kreeki
    Člen

Já bych potřeboval vlastně jen jednu věc co hrál hellman, zeptám se ho až bude online.. hrál to snad jako třetí track před Hard House Slut.. mělo to text něco jako „I like the music něco (pumpin‘?)“ a druhá věta končila „..dancing to the beat“, ondro nevíš co to bylo?

Palda61
    Člen

Já zas moc upliftingu nehrál, bylo tam jen pár tracků 🙂

Kreeki: nepamatuju :D. Můžu ti dát ale seznam tracků, co jsem hrál.

kreeki
    Člen

Budou aspoň nějaké pokusy o tracklisty?

Sandeagle
    Člen

[quote Palda61]Vyšší dívčí? :D[/quote]
    tak já se u upliftu zasekl nekdy kolem roku 2007 a podle sluchu to byly novější věci cos měl 😀 takže sem skoro nic neznal 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.