TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GetUp! 2 @ Ústuff 21.8.

• Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 86)
  • Autor
    Palda61
    Člen

sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

lololol, jasnovidec :D:D

f1d0
    Člen

lol sm15 sm15 sm15

Hanny
    Člen

Tak to chci vědět, kudy Filip pojede. U toho musim bejt 😀

Sandeagle
    Člen

aby to pak nedopadlo takhle sm15

[img]http://sandeagles.ic.cz/Fido.jpg[/img]

f1d0
    Člen

[quote Sq4Raa]Ale mně už uschnul minule sm15[/quote]

Tak jestli nedorazíš ani teď, tak to už se ti rovnou rozdrolí na prach sm2

Jinak co se mě týče, budu hrát netradičně o něco pomalejší setík, kterej toho s typickým upliftingem mít společného moc nebude, ale garantuji, že se budete opravdu dobře bavit (v opačném případě vám vrátíme vstupné sm0 ). A jen jako ochutnávků předesílám, že určo zazní jeden z mých posledních mashupů, který ač nemá takovou publicitu jako „Fuck Private Ryan We´re Lazy,“ který hrají např. Judge Jules či Agnelli & Nelson, na parketu funguje velmi velmi dobře – což ostatně můžete sami posoudit z videa, které mi pár dní zpátky poslal Sly One:

[i]Timmy & Tommy, JOC vs. Public Domain – Operation Tiltin (F1D0 Mashup)[/i]

Takže už jen pár dní mládeži a je to tu – očekávám vás na baru, dokud to tam nevypijem, nejde se domů sm2

Sq4Raa
    Člen

Ale mně už uschnul minule sm15

f1d0
    Člen

[quote Sq4Raa]Nejedu, pracuju. A ano, už mi uschnul.[/quote]

Uschne ti až v den konání akce, takže máš stále čas změnit své rozhodnutí a zachránit si ho sm2

Sq4Raa
    Člen

Nejedu, pracuju. A ano, už mi uschnul.

f1d0
    Člen

Taky se „překvapivě“ objevím sm0 . Jinak to spíš jde Prague Session proti nám, když změnili konání akce z odpolední na celonoční…ale jim spadně hřebínek, až zjistí, že se lidi hromadně zbavují lístků a míří do Ústuffu sm0

Raduška
    Člen

Jejda, lidi, to že si někdo udělá mejdan podle svýho a zrovna se to kreje s nějakou mega maxi halovkou, tak „jde proti nim“? Berte to tak, že trh je obrovskej a nabídka se tomu začíná přizpůsobovat. Aspoň se nebudou chudáci v polorozpadlý T-mobilce mačkat, když jim spolukaliči utečou do Ústavu.

Dorazim, muhehe!

Hanny
    Člen

Taky se nejspíš zastavim 🙂
    Nejsem zas tak stará, abych dlší den nezvládla i Mácháč 😀

Palda61
    Člen

To rádi slyšíme 🙂

Emilly
    Člen

já se nejspíš taky ukážu……

Anonymní uživatel
    Neaktivní

berte to klidně jako warmup na mácháč, ostatně i proto je konec tak brzy, ale pokud se bude kalit, může se to protáhnout až do buhvíkolika 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 86)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.