Toto téma obsahuje celkem 166 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 167)
DEIVIS budu rad kdyz mi napises kdy jsem tady v tematu tykajiciho se GG napsal ze jsem nejlepsi nebo neco???Rikal jsme to i Nuldoj,ale NIC…tak snad ty mi dokazes ukazat kdy jsem se necim vychloubal??hm??v opacnem pripade radsi mlc…
PULPI (IP zapsáno) – tema je naprosto jasne. Naproste stirani kohokoliv kdo nedosahuje t´vych kvalit..
A to nejen na tomto foru.. Uz si to safra uvedom.. Delas ze sebe fakt uz extra vyjimecneho..
PULPI (IP zapsáno) – tobe nic vysvetlovat nebudu.. zamysli se nad nema a pak to pochopis. Pokud ti to hlava dovoli.. Myslim ze jsi jedinej co to nepochopil..
No ja bych nerekl, ze to maji panove Dyk a Sasha predmichane.
Jelikoz taky hraju, tak muzu z vlasni zkusenosti rici, ze mam taky nekolik oblibenejch prechodu, ktere celkem casto opakuji.
Jsou proste songy ktere k sobe pasuji jako prdel na nocniku………. :oD
M.i.k.e. ja jsem tim mixem dvou tracku nemyslel jen komba ale i prechod jako takovej, vzdyt zakladem kazdeho trance setu je odpradavna vyvoj. samozrejme to opakovani se nesmi prehanet, vseho s mirou. na druhou stranu abych porad jen nepel chvalu, posledni dobou me ty PvDho koncovky slozene z min 3 tracku vlastni produkce taky stvou. jdu zalizt do klobouku, brou vsem, vc. PULPIHO 😉
Nulda : me osobne tyhle trackovy komba docela vadily…a vadej mi do ted…rozhodne vic,nez fakt,ze by si sety michal doma,pac pak mizi to prekvapeni a teseni se na dalsi track…kazdopadne pokud je mashup dobrej,tak proc ho nehrat…asi opravdu po nem tezko muzem chtit,aby si na kazdou akci pripravil nejak specialni mashup nebo bootleg…
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 167)