TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GLOBAL GATHERING 2007

• Toto téma obsahuje celkem 166 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 167)
  • Autor

:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

na mixování v abletonu nevidim nic, co by připomínalo přípravu předem.. že si někdo doma připraví pár přechodů, co je na tom? kdo to nedělá?

Paya
    Člen

no comment

PULPI
    Člen

DEIVIS budu rad kdyz mi napises kdy jsem tady v tematu tykajiciho se GG napsal ze jsem nejlepsi nebo neco???Rikal jsme to i Nuldoj,ale NIC…tak snad ty mi dokazes ukazat kdy jsem se necim vychloubal??hm??v opacnem pripade radsi mlc…

deivis
    Člen

PULPI (IP zapsáno) – tema je naprosto jasne. Naproste stirani kohokoliv kdo nedosahuje t´vych kvalit..
    A to nejen na tomto foru.. Uz si to safra uvedom.. Delas ze sebe fakt uz extra vyjimecneho..

PULPI
    Člen

DEIVIS…no jediny co sme pochopil,ze ses trosku mimo kdyz se nedovedes vyjadrovat k tematu…:oD:oD

Nulda
    Účastník

nexus666 uz jsem doplnil o par postu vejs resp. na 2. strance i s Julesem

nexus666
    Člen

Doplnim toho Vatha:

# Argy – Unreliable Virgin (Cocoon 36)
    # Worthy – IRST_TE? (Dirtybird 011)
    # Chrom – Cygnet Glace,Raudive Mix (Sushitech Purple 05)
    # Plan Tec – Espias Psiquicos,Jonas Kopp Remix (Spectral 43)
    # J.T.C. – Take ‘em Off (Creme Jak 01)
    # Steve Rachmad – Moog On Acid
    # Phil Kieran – I Think I?m A Monster (Cocoon Compilation G)
    # Alter Ego – Why Not? (Klang 123Ltd.)
    # Chemical Brothers – The Electronic Battle Weapon 8 (CHEMSTDJ24)
    # Len Faki – My Black Sheep (Podium 03)
    # Joris Voorn – The Deep (Green 101LP)

deivis
    Člen

PULPI (IP zapsáno) – tobe nic vysvetlovat nebudu.. zamysli se nad nema a pak to pochopis. Pokud ti to hlava dovoli.. Myslim ze jsi jedinej co to nepochopil..

deivis
    Člen

A kdo to je PACO? Ze si toto dovoli tvrdit? Dalsi zakomplexlej dj?

BoRo
    Člen

Co tu ma nekdo proti tetrisu? To je minimal jak svinaB-]

:oD

DjDkD@ve
    Člen

No ja bych nerekl, ze to maji panove Dyk a Sasha predmichane.
    Jelikoz taky hraju, tak muzu z vlasni zkusenosti rici, ze mam taky nekolik oblibenejch prechodu, ktere celkem casto opakuji.
    Jsou proste songy ktere k sobe pasuji jako prdel na nocniku………. :oD

Nulda
    Účastník

M.i.k.e. ja jsem tim mixem dvou tracku nemyslel jen komba ale i prechod jako takovej, vzdyt zakladem kazdeho trance setu je odpradavna vyvoj. samozrejme to opakovani se nesmi prehanet, vseho s mirou. na druhou stranu abych porad jen nepel chvalu, posledni dobou me ty PvDho koncovky slozene z min 3 tracku vlastni produkce taky stvou. jdu zalizt do klobouku, brou vsem, vc. PULPIHO 😉

M.i.k.e
    Člen

Nulda : me osobne tyhle trackovy komba docela vadily…a vadej mi do ted…rozhodne vic,nez fakt,ze by si sety michal doma,pac pak mizi to prekvapeni a teseni se na dalsi track…kazdopadne pokud je mashup dobrej,tak proc ho nehrat…asi opravdu po nem tezko muzem chtit,aby si na kazdou akci pripravil nejak specialni mashup nebo bootleg…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 167)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.