TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GLOBAL GATHERING 2007

• Toto téma obsahuje celkem 166 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 167)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

btw. mam komlplet video zaznam setu PvD z Dance Valley 2005, vcetne zaberu i zpoza stage a PvD normalne micha, podle me meles co nekdo jinej vyblil bez nakyho dalsiho overovani… a uz to na to prdim, peace

PULPI – hlavně žes tak toužil po Arminovi :oD

Nulda
    Účastník

ted me tak napada – co je mensi zlo – mixovat spatne pripadne vubec, nebo si dopredu pripravit (cemuz, pripominam, u PvD neverim) excelentni mix? Jeste jednou, PvD je kralem mixu, sveho casu byl i bez compu, tak proc to jeste nevylepsit novymi technologiemi? Asi to ted vypada ze jsem zaslepenej bo neco jinyho ale tak to neni, poslechnu si set od Paca kdyz uzs ho nacal a od PvD….mno radsi bez komentare… zavist je taky svi_ne…

PULPI
    Člen

DEIVIS vysvetlis mi co mneli znamenat ve predesle prikspevky TOTALNE nesovisejici s timto tematem?

deivis
    Člen

PULPI (IP zapsáno) – šak říkám MASTER..

Nulda
    Účastník

PULPI nevim no, je pravda ze objektivne to tezko posoudim ale pravda bude podle me nekde mezi, von Paco videl Ableton, Final Scratch a Serato taky jen z dalky. dyka ale pamatuju kdy mixoval bez tehle serepeticek jako kral, mozna si to tim opravdu nejak ulehcuje sam tomu poradne nerozumim ale ze by to cely pripravil v compu a pak delal ze dela, tomu proste neverim :oP treba to dela i Prydz a ty vis ho_vno :´-))

PULPI
    Člen

electric_flower…tgys nebyla na PVD?to je neskutecne jak jsi to vubec mohla dopustit?:oD:oD:oD

PULPI
    Člen

no tak jen tak pro zaryte PVDho fanousky…doporucuji tendle rozhovor s djem PACO specialne cast kde pise o PVD

http://www.rave.cz/clanek.php?id=9485

pokud by nekdo byl iny hledat, vytahnu to sem…

Byl bys schopný zavzpomínat na nějaké takové nejzajímavější seznámení? Kdo z těch opravdu „velkých“ tě nejvíce zaujal a proč?

Tahle práce mě popravdě spíš o moje idoly okrádá. Především tedy o ty DJské. Pravdou je, že když to vezmu do reálu, tak konzument je spokojen, ale já jsem vážně dost rozčarován, když vidím třeba Paul Van Dyka, který má celý set připravený ve svém compu a jen si vytahuje šavle mixáku, aby to naoko vypadalo fajn.

:oD:oD nojo je to maser…

:oD:oD

nejvíc akce… není co dodat… slzy u Sashy a Prydze… mráz po zádech u Booka Shade, Tonga… Bodyrox a Laidback Luke výtečnost…

prostě já nemám co dodat…

PULPI
    Člen

no deivis ja nevim,ale ja na GG byl takze oc ti de?

Nulda
    Účastník

UPDATE:

Sven Vaeth
    Argy – Unreliable Virgin (Cocoon 36)
    Worthy – IRST_TE? (Dirtybird 011)
    Chrom – Cygnet Glace,Raudive Mix (Sushitech Purple 05)
    Plan Tec – Espias Psiquicos,Jonas Kopp Remix (Spectral 43)
    J.T.C. – Take ‘em Off (Creme Jak 01)
    Steve Rachmad – Moog On Acid
    Phil Kieran – I Think I?m A Monster (Cocoon Compilation G)
    Alter Ego – Why Not? (Klang 123Ltd.)
    Chemical Brothers – The Electronic Battle Weapon 8 (CHEMSTDJ24)
    Len Faki – My Black Sheep (Podium 03)
    Joris Voorn – The Deep (Green 101LP)

Judge Jules
    Marcel Woods – Lemon Tree
    Sander van Doorn – Riff
    Paul Webster – Wavelength w/ Bullet In The Gun Acapella
    Tiesto feat. BT – Break My Fall (Airbase Dub)
    ID
    ID
    Red Hot Chilli Peppers – Waiting For (Genix Remix) w/ Armin van Buuren – Control Freak (Sander van Doorn Remix)
    Ferry Corsten – Brain Box
    Mikka Leinonen – Shadow Hearts
    Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Mix)
    Judge Jules – When I Fall In Love
    Mark Ronson – Stop Me

linky na prani mail/icq 😉

deivis
    Člen

Sigmund Freud by to definoval jako poloschizofrenni stavy..

Nulda
    Účastník

jinak teda abs neverim tomu ze PvD pripravuje doma sety na compu :_) megamonstroznihovadina :oD

deivis
    Člen

Nuld@ (IP zapsáno) – jasně že jede!!

Nulda
    Účastník

nerikejte mi ze PULPI v nicem nejede, bez urazky, to neni mozny… :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 167)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.