TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GLOBAL GATHERING 2007

• Toto téma obsahuje celkem 166 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 167)
  • Autor
    Bobr
    Člen

Letenka se dá sehnat i daleko levnějš… Vyplatí se zajet z ČR třeba busem do Polska do Poznaně a odtam to na Stansted lítá i s poplatkama za 10, 12 liber když to dobře vychytáte 😉

DjDkD@ve
    Člen

to trancer:

no to je jeste ve hvezdach…….

prave se tu snazime o to, aby se naklady smrskly na minimum a stalo se to dostupne pro vice lidi 😀 , ale dej nam cas 😉

trancer
    Člen

Sorry,nepřečetl jsem si předchozí příspěvky……takže tak 15 000 jo…..Hmmmmm to neni dobrý:-O

trancer
    Člen

Na kolik vyjde takový výlet i se vstupenkou,by mě jen zajímalo?Díky

Anonymní uživatel
    Host
    PULPI
    Člen

DjDkDave….esi potrebujes napis na 158802849 rad poradim

DjDkD@ve
    Člen

to Josh:

mas ICQ? Potreboval bych se dozvedet nejake technicke veci o teto akci………… 😀

Anonymní uživatel
    Host

Já, už dvakrát 😀
    Kdo chce, co chce vědět o GG ?:´-))

PULPI
    Člen

ja jo 2 years ago

DjDkD@ve
    Člen

Jen bych se chtěl zeptat jestli tam uz nekdo nekdy byl? :oD

PULPI
    Člen

ja jsme jen zvedav jak cely dodle dopadne:-D
    ale uz me zuvot naucil ze nikdy neverim nikomu,dokud nesedi v aute letadle nebo vlaku…protoze lidi furt jo jojojo a pak najednou hodinu pred odjezdem ze ne:-D

Bobr
    Člen

Teď koukam že prodávaj lístky přes HMV, kde mam slevu 10%, ale pochybuju že to na tohle bude platit…ale zeptat se tam můžu, každopádně bych se tu pak teoreticky kdyby sleva uplatnit šla s někym klidně setkal a koupil lístky na sebe pro něj, pětikilo dobrý 🙂

Bobr
    Člen

Já vám do toho nechci kecat, ale pochybuju že na takovou obrovskou akci by dali skupinovou slevu skupině kolem 40ti lidí, to je pro ně jako nic.
    Jinak přeju fajn zážitek, jel bych taky, nemam to moc daleko, ale bohužel jsem si zjišťoval jestli pracuju…a pracuju %-)

PULPI
    Člen

tak s ekluci uvidime:-D
    a me by levnejsi vstupneka sehnat nesla?ja v tu dobu pravdepodobne budu bydlet v UK

DjDkD@ve
    Člen

to Dante: djdkdave@seznam.cz 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 167)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.