TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Global Gathering PL 2008 – Dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 66)
  • Autor
    gonsa
    Člen

Tak i já jako nováček se podělím se svými pocity z víkendu….Byla to moje první akce v životě s účastí 1 000 a více lidí…
    Nejdřív bych se rád vyjádřil o lidech v buse….V autobuse panovala určitě skvělá nálada ale bohužel jen mezi těmi co se znají už dlouho…Ne, že by mě nějak moc štvalo, že jsem nemohl poznat nové lidi ale přece jenom bylo by lepší kdyby jsme si rozuměli všichni v buse…Samozřejmě signál mohl přijít ode mě (od nás)….Asi víte o koho se jedná….ano o ty tři v zadku busu (píše ten prostřední :-)…Určitě je jednoduhší když začne konverzovat někdo s nováčky než aby nováček začal konverzovat s celým busem (přirovnal bych to třeba k novému žákovi ve třídě a nebo k novému zaměstnanci ve
    firmě..)…Ale což už…Spíše mě štvaly pohledy určitých lidí směrem ke mě…myslím si, že pokud měl někdo se mnou nějaký problém, mohl to říct nejdříve mi ?? tak to vypadalo jako parta 15 letých pipin které potřebují pernamentně někoho pomlouvat..Pokud by jste se vyjádřili dodatečně byl bych rád…Jsem sice ceelkem hodně vztahovačný ale pokud se někdo podívá přímo na mě, pak jde k dalšímu člověkovi v buse, něco mu pošeptá a ten se taky podívá na mě a blbě se chichotají..tak co si o tom myslet ??(snad jsem neměl lejno na ksichtě 🙂 ?

A teď už konečně k akci…

Na akci jsem jel hlavně kvůli Andreeho (srdcová záležitost už snad od 15) s tím,že ve mě největší zážitky zanechá právě on..Bohužel bylo to pro mě velké zklamání !!! Slyšel jsem od něho XXX setů ale bohužel jediný který jsem slyšel a viděl živě patří k tomu nejhoršímu….Ne, že by se mi to úplně nelíbílo ale připadalo mi to, že se ATBmu moc nechtělo…
    Nebyl jsem nejspíše sám…Lidi co odcházeli v době jeho setu bylo neskutečně hodně ! A to mě taky vytáčelo, možná proto jsem si ho ani moc neužil..To neustále žduchání od jednoho udělaného týpka mě přivádělo do zoufalství…Kdybych měl kvéra tak ho asi …… 🙂 Myslel jsem si taky,že Andree představí svůj nový singl….
    Doufám, že na příští LIVE akci už mě ATB nezklame…I dále je to pro mě DJ no.1 !!

Díky „šukací akci“ policistů včetně hladového pejska jsem si ale hodně hodně moc oddychnull, že ATB hrál až v 1 hod. a ne v planovaných 8, pokud by začal hrát v 8 a já o podstatnou část jeho setu přišel, tak bych měl hodně zkažený večer…I když bych vlastně o moc nepřišel…Ale srdcovka je srdcovka….

Další DJ na kterého jsem se šíleně těšil byl Sean Tyas a musím napsat, že mě velmi moc mile překvapil…Byl to nejlepší set z GG08 co jsem slyšel…náležitě jsem si ho užil a protančil ho NON STOP…Jako vždycky nezklamal ani s humornými výstupy…Zahrál opravdu parádně a při „Heart to Heart“ si užívala jeho krásněho setu celá stage…Zanechal ve mě velmi velký zážitek a myslím si,že o něm ještě moc moc uslyšíme….Je to talent a příslib do budoucna.

Další set který jsem slyšel byl od barta a musím podotknout, že jsem byl z jeho setu úplně unešen…Na to,že jsem byl v té době už úplně unavený, jsem začal zase ve velkém skákat :-)…A lidi co měli v sobě ještě poslední zbytky sil si Claessena užívali taky, šlo už ale poznat, že síly chyběly, protože hodně lidí už jen poslouchalo…bart na mě působil sympaticky i svým vystupováním..Bylo od něho celkem milé jak mu někdo hodil papírek k autogramu, bohužel pod mix.pultík a bart šel do své aktovky, vytahl svůj papír, průpisku, podepsal a hodil to zpět do publika…Byla jen velká škoda, že ho usekli !!!Ukazoval, že měl hrat ještě dva songy a myslím si, že by na závěr dal „On the movie“ a nebo „Infected“ a to už by skákala úplně celá cirkusí hala…

Dále už jsem slyšel kousky Eric Prydze (nic moc), Ferryho (nehodnotím) a Marka Etesona (na rozjezd zahrál celkem slušně…)….

Vadí mi jen, že se mi křížil Guetta a Dedmau5…Chyběl mi tam snad už jen First State a Talla 2xlc a byl bych total spokojený, myslím tím po hudební stránce…

Co se týč organizační stránky tak děs a hrůza…Chybějící voda u mě vyvolávala nad ránem již deprese…
    Prach u mě už k ránu působil dýchací potíže (jsem alergik)…O smrkání bordelu už raději ani nemluvě…myslím, že jsme si to „užili“ všichni…
    Snad jen tři stánky s občerstvením na mě působili velmi úsměvně..navíc ještě nadržování polákům, kteří předběhli celou řadu a prodavači jim ochotně podávali „zapiekanki“….Pivo humus ale to už bylo známo před akcí, že v polsku dělají patoky…
    Ten bordel okolo, kde člověk 10x šlápl do hořčice a pak svým botem dopřál i trochu kečupu bylo taky o nervy….trochu osvětlení by tam bodlo..kdyby tam někdo zkolaboval, tak by mě velmi zajímalo jestli by mu tam vůbec někdo pomohl…
    Banjii o půlnoci musel být taky suprrrr….

To byl můj stručný názor na akci….Dík za přečtení…

Zdravím všechny členy busu….

Honza

editka
    Člen

Zdravím všechny spoluúčastníky GG sm3

co k tomu napsat, připadala jsem si jako Alenka v říšu divů, úžasný…
    Jediný co mě naštvalo (jako většinu) byl prach, fakt hrozný, jak kdybych vypadala z popelnice sm15
    Sander byl úžasnej, ať si říká kdo chce co chce sm3 Fakt jsem si to moc užila, díky moc všem sm4
    Doufám že se setkáme na další akci ….

Aki
    Člen

Takže abych taky nějak zhodnotil. Největší slabinou bylo, že se neprodával tvrdej a hlavně že se pivko mohlo kalit jen v té jedné, maximálně přecpané zóně. Hnus hnus hnus a hanba. Nemluvím o nemožnosti vrácení se třeba pro mikinu do auta…stačilo dávat na začátku náramky a bylo by to cajk.

Další slabinou byl slabej zvuk na hlavní stagi, jakoby bez vejšek a středů…no skoro žádný žánr mimo Gus Gus (kteří byli moc fajn) tam nevyniknul, nejvíc to bylo znát u Erica Prydze, jehož stylové pojetí potřebuje trošku výkonnější aparát, je potřeba to cítit! Vím že to byla otevřená stage, ale na jiných festivalech jsem tento problém moc nezanamenal. Ale i tak byl Ericův výkon dle mě slabší a jak přes kopírák s posledním setem ze Záhřebu. Škoda, těšil jsem se moc, ale v klubu umí líp. Z hlavní bych vůbec vypíchnul jen výkon Sandera K. a hlavně překvapivý a působívý ohňostroj 🙂

Naopak v Electro-house areně bylo vše a hlavně zvouček přesně dle mého gusta, akorát hlasitý, vyvážený..a kdykoliv jsem tam byl na komkoliv, tak to byl vždy velice dobrý výkon. Skylark live byli špičkoví (hlavně poslední track, incredible sm10) no a pak samozřejmě mr. Deadmau5, to byl asi nejlepší set večera pro mě.

Nějak nechápu co pak k ránu ještě předváděl Ferry, očekával jsem výkon hodný jeho honoráře, ale byla to bída a utrpení, never more :/ AVB a TIJS rulez podle něj.

Jinak s polákama jsme fajn pokecali, dali pár Lechů, z téhle stránky bez výhrad, stejně tak se mi zalíbila minipláž se sedacími pytli a mobilní bankomaty, fajn nápady 🙂

Hodnotím celkově velmi pozitivně, ale organizačně tam ještě šlo pár věcí dotáhnout…

Langy
    Člen

Tak nějaké mé fotky jsou tadysm4

Pavi
    Člen

No byla to mrtě dobrá akce sm15sm15sm15 Kdo nebyl může jenom litovat…

Fox Mulder
    Člen

sm15sm15 To jsem pózoval, zkoušeli jsme udělat budovatelskou fotku horníka z 50. let, jak hrdě hledí vstříc lepším zítřkům. sm2 Ale myslel jsem, že jsem víc špinavej.. sm7

Sq4Raa
    Člen

Ty vole, takovej diktátor sm2

SHP
    Člen

Proud of yourself sm15

Fox Mulder
    Člen

Tak mě se akce samotná i globálně celej zájezd líbil. sm3

Z DJs se mi líbili Pila, Tyas, Prophet, Kleinenberg.. Jej, já už nevim kdo ještě. sm2 Ferry asi nehrál špatně, ale vůbec mi nesedl, zdálo se mi to příliš obyč (profláklý tracky) a pomalý. Zbytek už tak nějak nevim.. sm15

Během party jsem nachodil asi 20 km, protože jsem střídal trancovej a hardstylovej stan, který od sebe byly stovky metrů.. sm0 Ale tak neva, dalo se to zvládnout..

Největším mínusem byl samozřejmě prach, kvůli kterýmu jsem musel dělat častý přestávky (dusil jsem se) a potom všudypřítomný fronty. Tohle organizátoři hodně podcenili.. sm7 Byly tam snad i půlhodinový fronty (nejvíc asi na pivo Lech).

Příště bych jel asi zas. sm3

dance-girl
    Člen

Běldovy fotky jsou tady !!!

SHP
    Člen

Jurda: No ony ty problemy budou způsobeny asi tím prachem sm16

Jurda
    Člen

Ahojky…zdravvim vás….co jste měli všichni proti tomu prachu???? Náhodou já si ho všimla až co jsem vylezla ráno ze stanu hardu…..Nějak jsem si ho při tom skotačení nestihla všimnout…..Ale přiznávám, že se mi ještě nevrátil hlas a moje plíce jsou asi děravý, protože nemůžu ještě pořádně dejchat…..Jinak co se týčeh kvality akce toho moc nepovim…..Na takovejhle zájezd jsem jela poprvé a tudíž nemám s čím srovnávat….Moje kalkulování v autobuse na koho chci zajít jsem nějak nedotáhla do konce, protože jsem se nějak celou noc zasekla v hardu a ne a ne se dostat ven…sm0 No prostě povim vám, že nevim jakto, ale strávila jsem tam celou noc, kromě pár odběhů na sandera a na atrakce….Ale jinak jsem moc ráda, že jsem vás všechny poznala, protože lidičky v buse byli super….papa Terka (hubená přítelkyně od hubenýho přítele) sm4

sheva
    Člen

tak já to viděl takhle:

cesta tam brutální alkoholové opojení sm13… ale pohoda sm11

začnu až u Tyase, začátek sem nějak prolítal a všude sem byl chvíli, těšil sem se na něj, pže mi utek jak na TE 08m, tak sem ho nestihl ani na MINDu, a tenhle chlapík mě nadchnul, jeho set mi nedal ani chvilku odpočinku,paráda na začátek 9/10

pak Monika Kruse: těšil sem se na tuhle Techno dívku, ale byl sem zklamán, mixovala velice nudně, spíš takovej minimal 2/10

kousek Prydze: co sem slyšel nuda… nehodnotim

SVD:na tohodle borce sem včas, a byl sem zvědavej co předvede, nakonec předved nezkutečnou řež, jeho mixovaní je dokonalé, je to bůh sm11 moc sem si ten set užil a ten RIFF v ?Remixu byl luxusní 11/10 pro mě set večera…

chtěl sem si dát Gielena, ale po dvaceti nemastnejch neslanejch minutách sem ho opustil a zamířil na

Felixe Kroechera: to bylo pro mě další techno zklamaní a po chvilce šilenýho minimalu sem zamířil na Main
    Stage na

Ferryho:vlastně už to tady kluci popsali, jeho podání Trancu bylo fakt lahůdkové, krásně melodickej trance, při kterym sem snad lítal sm5 10/10

pak sem už jen tak poletoval a vždy se zasek na chvilku někde…

konec Claessena byl slušnej, jen sem prošvih Playmo sm9

Breakfast:slušná práce, ale už sem toho měl plný kecky(no spíš zuby,nos,uši) prostě sem nemoh dejchat sm17

Mike Wind: myslel sem že to jen prosedím u stanu a poslechnu si pár tracků a zabalim to, ale omyl!! zahnal mě zpátky do stanu a vymačkal ze mě zbytky sil, aby toho nebylo málo tak při odchodu si mě ztáhnul Control Freakem zpět sm15

po hudební stránce se mi opět v Polsku líbilo, ale jinak sm17 zajímalo by mě kdy už se poučím…

Fox Mulder
    Člen

Já nevim, takhle pod soucou toho asi moc neudržim, ne? sm3

No to je fuk. sm2

Emilly
    Člen

Fox Mulder napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jej, to je moje ruka!! sm10 Teď jsem jí poznal..
    > sm2 To jako Škvára drží Lucku jednou rukou? sm3

A kde bys měl ty tvojí druhou ruku? Asi s ní taky držíš Lucku ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 66)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.