TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Global Gathering PL 2008 – Dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 61. až 66. (celkem z 66)
  • Autor
    SHP
    Člen

Max B. Grant – Italská sračka ze Švýcarska, líbil se mi jeden song, zbytek shit 20%
    Pila – Nej set večera. S Thrillogy 2007 Anthem mě rozsekal, hrál báječně 90%
    Luna – Nádhera. 2 Best Enemies – Les Drums (TBY mix), Tricky Nation – Tricky Tricky a Luna – Bring That Shit Back, super set. 80%
    Showtek – Klasa, klasa, klasa, tracklist nemá cenu říkat sm4 85%
    Dana – Víme jak hraje a překvapila s trakcy od Noisecontrollers – 70%
    The Prophet – Legenda, potěšil s Brennan Heart – Remebmer, Remeber – 80%

Zbytek jsem jen tak prolítl. Kleinenberg byla hrozná mrdka, stejně jako Prydz, to byl otřes. Corsten hrál gay věci, ale Gielen hrál příjemně…z toho co jsem chvíli slyšel.

dance-girl
    Člen

tak k dojmům se nikdo nemáte, tak já něco vyplodim…
    cesta… 2 hodiny zpoždění kvůli přestávkám a prohledávání od celníků mě pěkně nakrkly, hlavně proto, že jsem nestihla nic z Gus Gus, na který jsem se těšila… jedinej live-act na celym GG a my z toho máme velký ho*no… sm6sm7 na Kleinenberga jsem se dostala až kolem půl devátý a tu hodinu, co jsem slyšela, hrál výborně.. pro mě dle očekávání asi nej DJ celý akce sm16 na to se prostě sedět nedalo, fakt luxus tenhle pán sm5sm5sm5
    no pak jsem nějak lítala všude možně, na každý stagi jsem byla chvilku a pak zase o dům dál
    druhej nejlepší DJ akce byl podle me Mike Wind (alias Palda v polskym provedení sm2) – začal Westworldem, pak dal Beautitude dub, Oxygene Essential…
    třetí nejlepší DJ akce asi Deadmau5, ač jsem ho neslyšela zdaleka celýho… oproti Roxy to bylo víc elektro a míň progg house, závěrečný The Reward Is Cheese s Daft Punkama opět splnilo svojí rozsekávací úlohu sm3
    jinak mě mile překvapil Tyas (ano, je to tak), co jsem slyšela vždycky chvilku tak i Kroecher a Nic Fanciulli byli fajn…
    oproti tomu od Prydze jsem čekala víc… střídaly se lepší momenty s horšíma a celkově to na mě bylo bohužel moc pomalý… na hardstylu jsem taky nějak moc dlouho nevydržela, nemůžu hodnotit…
    jinak Claessen celkem fajn (As Playmo Comes samozřejmě ruluje sm0), Breakfast byl celkem sympaťák (ač mi k němu trance absolutně nesedí) a Guetta… no mně to nepřišlo tak strašný sm2
    hlavní stage byla dobře vymyšlená (hlavně v noci se na to pěkně koukalo sm3), ceny ok, lidi ok, místa hodně, ale ten prach !!!!!!! naše dýchací cesty a oblečení dostaly pořádně zabrat…. tohle bohužel fakt nevychytali…
    celkové hodnocení: průměrná party… ale kdyby to nebyl open-air, tak by mi to přišlo asi slabší…

SHP
    Člen

Emilly: Hele nech si toho, jo? sm12

Emilly
    Člen

No to teda je, vsadím se, že je ještě špinavej a už sedí u kompu sm3

Madaros
    Člen

ty vole ty seš rychlej.. sm10

SHP
    Člen

Tak povídejte, jak se líbilo? sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 61. až 66. (celkem z 66)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.