Toto téma obsahuje celkem 204 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 219)
SHP: ja tohle neresim.. cestina je na jednu stranu peknej,ale zaroven debilni jazyk,kterej neovladam na 100% takze proste pisu jak me to prijde pod ruku.. 🙂 ty jako pisálek to asi ovládáš a ty chyby vidíš,tak si to nech pro sebe a koukej se pořádně připravit na sobotu.. 🙂
to shady: co se sw tyce… line up celkem nic moc. sla jsem na posledni chvili a lupeny kupovala pred arenou, do posledni chvile se mi nechtelo davat takovy prachy za dva Mary co jsem slysela xkrat+jednoho disco feddeho, ostatni jsem neznala (buriana jsem taky parkrat slysela). Nakonec me prekvapil Laidback. byl jsi loni??? cekala jsem vic… ale pekny
2 SHP: Nevím, ještě jsem to neřešil přesně, ale počítám tak minimálně 1000 Kč ve złotě.. Předpokládám vyšší ceny (asi jako u nás) a velkou žízeň, případně i hlad.. A taky nepředpokládám, že bych na open airu mohl sockovat (rozuměj stáčet zdarma vodu na pití z umyvadla) jako někde v klubu nebo hale.. sm7