TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Global Gathering Poland 2008

• Toto téma obsahuje celkem 204 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 219)
  • Autor
    Hanny
    Člen

SHP: v neděli se do mě pustili chirurgové z vojenský nemocnice. Dneska mě pustili domu a sotva chodim:(

Tak snad tam budeš mít svou drahou, tak budeš osahávat jí, ne ? 😀

SHP
    Člen

Hanny: Jak to? Koho budu osahávat?

Hanny
    Člen

Tak si to nakonec užijte i za mě. Nejedu sm19

SHP
    Člen

Madaros: sm15sm4

Madaros
    Člen

SHP: ja tohle neresim.. cestina je na jednu stranu peknej,ale zaroven debilni jazyk,kterej neovladam na 100% takze proste pisu jak me to prijde pod ruku.. 🙂 ty jako pisálek to asi ovládáš a ty chyby vidíš,tak si to nech pro sebe a koukej se pořádně připravit na sobotu.. 🙂

Carero
    Člen

to shady: co se sw tyce… line up celkem nic moc. sla jsem na posledni chvili a lupeny kupovala pred arenou, do posledni chvile se mi nechtelo davat takovy prachy za dva Mary co jsem slysela xkrat+jednoho disco feddeho, ostatni jsem neznala (buriana jsem taky parkrat slysela). Nakonec me prekvapil Laidback. byl jsi loni??? cekala jsem vic… ale pekny

Carero
    Člen

2 Shady:poptam se…
    2 Fox: davovy dve mista udavam, mladej nedostal volno

Fox Mulder
    Člen

2 SHP: Nevím, ještě jsem to neřešil přesně, ale počítám tak minimálně 1000 Kč ve złotě.. Předpokládám vyšší ceny (asi jako u nás) a velkou žízeň, případně i hlad.. A taky nepředpokládám, že bych na open airu mohl sockovat (rozuměj stáčet zdarma vodu na pití z umyvadla) jako někde v klubu nebo hale.. sm7

Fox Mulder
    Člen

2 Shady: Tak jeďte s Davem, ne? sm3 Ještě nějaký místa má…

Flash2001
    Účastník

SHP: dobrá otázka

SHP
    Člen

Madaros: Z tebe se stává mistr hrubek sm3

Kolik si lidi beret zl. na party?

Madaros
    Člen

no tak snad si napravym chut po sobote.. 🙂 Meet your on the Hard Floor.. sm11

Shady
    Člen

Carero

My jsme totiz prisli o auto 😀 :D, takze mame problem docela…ale chteli jsem jet 4..

Shady
    Člen

Carero

Pouze dva jo?

Carero
    Člen

ahoj, shanim dva nahradniky na zajezd do Polska. cena cesty, pojisteni a vstupenky je 1900. nemuzem jet

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 219)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.