TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Global Gathering UK, 29 – 30 Jul 2011

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    iamek
    Člen

No nepochopil jsi to asi uplne, ale to je fuk 😉

Kucas
    Účastník

styk: +1

[quote iamek]Namrdany jsem trsal i na marese 😉 ... To za strizliva me dostane maloktery dj ... Naposled snad ( Cattaneo, Halliwell a docela Tiesto ) ...[/quote]

Já si myslím, že když někdo potřebuje chlast (nebo i nějaký dobrůtky) k tomu, aby ho bavila nějaká muzika nebo ho „dostal dj“, že už to pak moc o tý hudbě není.. Ale je možný, že jsem staromódní. sm3

Anonymní uživatel
    Host

jedem?

iamek
    Člen

Namrdany jsem trsal i na marese 😉 … To za strizliva me dostane maloktery dj … Naposled snad ( Cattaneo, Halliwell a docela Tiesto ) …

[quote Palda61]A co se maj jako učit kurva?

Udělat tohle v ČR, tak na tom prodělaj i vlastní manželku. Panebože dyť to nejde, na to nemáme základnu, na to nemáme rozlohu, na to nemáme klubbery, na to nemáme festival s patřičnou historií, na to nemá ČR vůbec nic. Vždyť GG bude letos slavit 10 let. Bůh ví, kde bude Pleasure Island za 10 let ;). Rozhodně ne na stejný pozici jako GG, ale koukněte jak vzrůstá UM. Jsme v tomhle zaostalí prostě, nikdy to nebude tak jako v zahraničí. Chápu, že momentálně není scéna ideální, ale musíte to brát trochu s ohledem na to, kde žijeme.[/quote]

Naprosto souhlasím.

Iamek:

Co Ty máš furt proti tranceu? Že když hrál Artento ve Fabru některý svý songy, kde má typickej trancovej lead z Virusu
    (to je např. lead co má Artento v „Timezone“ nebo třeba Cliff Coenraad v „Massive“),
    taxi mával rukama nad hlavou jak trosečník na prolétající letadlo na opuštěným ostrově..
    Čtu tady od Tebe nějakou poznámku proti tranceu asi poosmý, to je zřejmě součást image, že? Díky za odpověď – moc se v těhle věcech neorientuju.. sm4

dardic
    Člen

iamek: Tak kdo tady má potom ten rozum?! sm15

iamek
    Člen

dardic : Nekdy i vice *srdicko* …

dardic
    Člen

iamek: Rekl ten kdo zrychluje House na 140 BPM sm4

iamek
    Člen

D4ve : Aspon nekde maji rozum 😛

D4ve
    Člen

dardic: na tebe vubec nemysleli a HS a podobne stage tohoto typu radsi vynechali sm8

dardic
    Člen

Nic co by mě tam táhlo 🙂

hoky
    Člen

palda: naprostý souhlas

jinak lajna perfektní až by mě to sralo pač je tam tolik jmen…ještě že se tam nedostanu

iamek
    Člen

Bedrock stage je naprosty masakr :-O … Prehlidl jsem … Tam bych se asi pocakal !

D4ve
    Člen

Palda: beru, je to odpad sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.