Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Godskitchen, 5.4.08 Wroclaw, Above and Beyond, Sander van Doorn, Daniel Kandi…
- Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 4. 2008 v 22:11 #76604
Amoondre
ČlenV poslku nejbliz Global Gathering 7.6. a poslouchej.net organizuje zajezd za 1900,- i s lupenem 😉
9. 4. 2008 v 21:56 #76601Housik
ČlenDumar: Gratuluji, že jsi úspěšně a definitivně konvertoval k naší „církvi“ :-)))
Cybertronic 4 v Brně, 25.4. – nebude to tak velké, ale atmosféra tam bývá báječná. Pak Electronic Connection v Praze (termín viz. tento web) a pak Sensation White, tuším 31.5. (já už mám lístek od prosince). Jinak výborný večírek bude v Utrechtu s Armin van Buurenem (ArminOny), ale to je takových 1100 km v Holandu. Kolega tam jede autem.
Co se týče Polska, nemám zprávy, co tam teď bude nejblíž.9. 4. 2008 v 21:21 #76590dumar
ČlenJsem z teto akce tak nadseny , ze se nemuzu dockat az bude o5 neco podobneho…..Kdy vubec neco srovnatelne s timto , ale ne moc daleko tak do 500km od Ostravy?
8. 4. 2008 v 15:43 #76346Amoondre
ČlenNo dokonce, ja jsem ho pro jistotu ani nemel snahu ochutnat sm17sm13
8. 4. 2008 v 13:03 #76333Housik
ČlenAmoondre, to pivo Lech, co tam prodávali za barem kolem stage, bylo nealkopivo 🙂
8. 4. 2008 v 0:49 #76312Amoondre
ČlenPsal jsem si s Housikem a rikal, ze prave kvuli tomu se tam neprodaval tvrdej chlast jenom to jejich pivo. Prej jsou pak polaci agresivni. Sice jsem tam videl par trosek, ktere nevnimali okoli uz pred pulnoci, ale jinak souhlas. Kupodivu se mi ale zdal dav ponekud min zivsi nez tady v Cechach, tady to proste vre!
7. 4. 2008 v 23:53 #76308dumar
ČlenAmoondre napsal(a):
——————————————————-
> Jinak Housik s hodnocenim Dubfire souhlasim, ale
> nechtel jsem to rikat prvni abych nebyl za vola –
> uspavac hadu je velice vystizne sm0 Co ale
> nesouhlasim tak je Fedde, pro me to byl jeho nej
> set jakej sjem od neho slysel – ale to je jenom
> ruznorodosti chuti sm11jj Fedde byl super a holek bylo daleko vice nez na akcich v CR a asi peknejsi……..IMHOsm11
A vubec Polaci se chovali perfektne , zadni namistrovani stereoidovi kulturisti spise kupodivu pohodovi lide…aspon ja jsem potkal jenom takove.7. 4. 2008 v 15:28 #76184Amoondre
ČlenJinak Housik s hodnocenim Dubfire souhlasim, ale nechtel jsem to rikat prvni abych nebyl za vola – uspavac hadu je velice vystizne sm0 Co ale nesouhlasim tak je Fedde, pro me to byl jeho nej set jakej sjem od neho slysel – ale to je jenom ruznorodosti chuti sm11
7. 4. 2008 v 15:25 #76181Amoondre
ČlenPotkali sme se s Housikem – s babama souhlas – imho lepsi a vic nez CR & SR 😛
Pro me poradi nasledovne:
1) Sander – bez komentare
2) Fedde – pro me fantazije, jsem hlavne na house, A&B – perfektni interakce s publikem, uzivali si to
3) Zbytek – mene znamy jmena, ale vsichni podali skvely vykon!Co je pro mne no.1 z tyhle akce je stage a VJ’s – oboje famozni!
7. 4. 2008 v 14:11 #76170dardic
ČlenAbsolutně nejlepší akce co sem kdy zažil……byl to prostě MASAKR..
Jen škoda že sme tam nepotkali žadne Čechy s Dominem no…..
ale nevadí….užili sme si to upe maximálně….7. 4. 2008 v 11:10 #76147dumar
ČlenTak ja jsem si to uzil naprosto luxusne………Uzasna akce. Jednim slovem silenstvi
Skoda, ze jsem zapomenul mobil a kvuli toho jsem se nesetkal s Housikem . V kazdem pripade moje nejlepsi akcesm11sm11sm11
BTW: hodnoceni akce
od nejlepsiho:
1)jednoznacne Sander Van Dorn totalni rozbijecsm11
2): Fedde Le Grand – hodne slaplej setik
3)Above and Beyond, (obrovska pohoda),Marcel Woods: Slysel jsem jen 30min navazoval na Sandera a bylo to hodne dobre
4)Marcus Schossow byl dobry , ale na vyse jmenovane nemel
5) Dubfire (Deep Dish)Zklamani , ale zase ne tak velke na stupnici od 1-10 tak 6Daniel Kandi nevim slysel jsem poslednich 10min a tak nebudu hodnotit
7. 4. 2008 v 0:44 #76127DjDkD@ve
ČlenTak asi by to bylo lepsi nez Time-Warp, ale tam jsem si prekvapive taky uzil par setiku (The Disco Boys, Laurent Garnier, Chill-out zona sm0 )……..
6. 4. 2008 v 23:53 #76113Housik
ČlenObecně: celkově dobrý večírek, ale Transmission nebo poslední Sensation v Česku to nepřekonalo. Zvuk mohl být hutnější, hlavně v basech, v hledišti šlo rozumnět vlastnímu slovu 🙂 Příště dojdu do této haly dřív, abych se vyhl děsným frontám před vstupem. Na akci se neprodávaly žádné alkoholické nápoje. Stage výborná, akorát zabírala tak 1/3 haly 🙂 Baby krásné, minimálně jako v Česku a na Slovensku, highly recommended! 🙂
V pořadí, jak hráli…
Daniel Kandi: slyšel jsem jen konec, ale hrál libový vocal a uplift trance
Marcus Schossow: naprostý blázen, hrál od 10pm, jeho set byl tak na 6-7am
Fedde Le Grand: hrál 100% pure housík, set více či méně monotónní, až na pár pecek nic velkého
Dubfire (Deep Dish): obrovský průser, naprostý uspávač hadů, brutálně monotónní pomalý house
Above & Beyond: první polovina setu luxus, pak to bylo slabší a poslední 2 tracky to zase trošku zvedly
Sander van Doorn: klasika rozsekávačka, nicméně tam měl víc vokálních tracků, než jsem u něj zatím slyšel. Příjemné a jako vždy výborné na probrání davu.
Marcel Woods: Slyšel jsem jen část, pokračoval ve stylu Sandera, vcelku dobrý.Malý požár na scéně
Zdravím Amoondre, doufám, že jste si to s kámošem užili! Dumare, příště mobil s sebou 😉
Má nejbližší akce je pravděpodobně Chicane v Dopleru, Bratislava, 26.4., see ya there!
6. 4. 2008 v 20:08 #76042DomManiac
Členreknu vam to byla krasa ten stage s tim si teda pohrali hudba uplne luxusni az na dubfira ten se mi nelibil ale rikam NAREZ
6. 4. 2008 v 17:46 #76021Amoondre
ČlenKde se daji najit ty sety?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.