No tak včera to byl fakt nářez……..hodně luxusní akcička………sem velice spokojený, že sem tam vubec jel….bohužel sem tam nepotkal s kámošem žádne jiné Čechy no…….to je škoda….
Tak za hodku vyrazime ve 4 lidech z Ostravy sm11 Tak doufam , ze se tam nekde potkame s Housikem a ostatnima lidma z Ceska ,kteri tam budou….Doufam ze to bude poradna kalba sm11sm11sm11sm11sm5sm4sm0
Co sem se dival tak to je 2,5km vzdusnou carou, cili tak 3-3,5km pesky coz je akorat tak pekna prochazka. Uvidime. My s kamosem mame predpokladanej prijezd do wroclawi kolem 18.00 takze casu dost
Vyrážím ve dvou autem z Uherského Hradiště v sobotu, kolem 1 odpoledne, přes Přerov, Olomouc a dál na sever. Odjezd z Wroclawi v neděli kolem 12 (cesta do UH trvá asi 4,5 hod.), máme tam ubytování, nyní je volné pro 1 osobu včetně lístku a místa v autě. Rozpočet max 1600 Kč/osoba (lístek, benzín, ubytování).
Ahoj,na tuhle luxusni akcicku bych klidne vyrazil,jsem z Ceskych Budejovic a tedy bych mohl pribrat do auta i nejaky Prazaky nebo se s nekym naopak z Prahy svezt, dejte vedet:P ricco@centrum.cz
Housik napsal(a):
——————————————————-
> Mám jeden volný lístek + místo v autě, jedem ze
> Zlínského kraje v sobotu po obědě, plus ubytování
> ve Wroclawi. Jestli má někdo zájem, nechte mi tu
> na sebe kontakt.
Mám jeden volný lístek + místo v autě, jedem ze Zlínského kraje v sobotu po obědě, plus ubytování ve Wroclawi. Jestli má někdo zájem, nechte mi tu na sebe kontakt.