TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Godskitchen, 5.4.08 Wroclaw, Above and Beyond, Sander van Doorn, Daniel Kandi…

• Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Autor
    Amoondre
    Člen

Jedine slovo: WOW!!!

dardic
    Člen

No tak včera to byl fakt nářez……..hodně luxusní akcička………sem velice spokojený, že sem tam vubec jel….bohužel sem tam nepotkal s kámošem žádne jiné Čechy no…….to je škoda….

M.i.k.e
    Člen

setíky A&B a SvD už sou k mání,tak schválně o co sme přišli…

dumar
    Člen

Tak za hodku vyrazime ve 4 lidech z Ostravy sm11 Tak doufam , ze se tam nekde potkame s Housikem a ostatnima lidma z Ceska ,kteri tam budou….Doufam ze to bude poradna kalba sm11sm11sm11sm11sm5sm4sm0

Amoondre
    Člen

Co sem se dival tak to je 2,5km vzdusnou carou, cili tak 3-3,5km pesky coz je akorat tak pekna prochazka. Uvidime. My s kamosem mame predpokladanej prijezd do wroclawi kolem 18.00 takze casu dost

dardic
    Člen

Amoondre ->> A prosim tě jak daleko je nádraží od Haly??….bo jestli sem se dival dobře na mapu tak to je celkem štreka

Housik
    Člen

Vyrážím ve dvou autem z Uherského Hradiště v sobotu, kolem 1 odpoledne, přes Přerov, Olomouc a dál na sever. Odjezd z Wroclawi v neděli kolem 12 (cesta do UH trvá asi 4,5 hod.), máme tam ubytování, nyní je volné pro 1 osobu včetně lístku a místa v autě. Rozpočet max 1600 Kč/osoba (lístek, benzín, ubytování).

ricco
    Člen

Ahoj,na tuhle luxusni akcicku bych klidne vyrazil,jsem z Ceskych Budejovic a tedy bych mohl pribrat do auta i nejaky Prazaky nebo se s nekym naopak z Prahy svezt, dejte vedet:P ricco@centrum.cz

Amoondre
    Člen

Nemate aspon tip na nejake to ubytko?

Amoondre
    Člen

Ja bych se klidne svezl, ale bohuzel nejsem sam 🙁

Housik
    Člen

Stále máme lístek a místo v autě volné, nikdo nechce jet na tento luxusní večírek?

dumar
    Člen

Housik napsal(a):
    ——————————————————-
    > Mám jeden volný lístek + místo v autě, jedem ze
    > Zlínského kraje v sobotu po obědě, plus ubytování
    > ve Wroclawi. Jestli má někdo zájem, nechte mi tu
    > na sebe kontakt.

Cau psal jsem ti na icq….

Housik
    Člen

Mám jeden volný lístek + místo v autě, jedem ze Zlínského kraje v sobotu po obědě, plus ubytování ve Wroclawi. Jestli má někdo zájem, nechte mi tu na sebe kontakt.

Amoondre
    Člen

No takze pro upresneni plan z Brna mam nasledujici:

odchod 9:03 Rychlik 735 – prijezd do Ostravy hlavni n. 11:25
    Z Ostravy odchod 12:13 vlakem EC 104 Sobieski, prichod do Katowic 13:55
    (hodinka pauza na nejakej obedik a tak)
    Odchod z katowic 14:34 Rychlikem 28107 prichod do Wroclawy Glowny 17:25

Jestli mate nejakej lepsi spoj treba z ty Ostravy tak budu rad, ale nic jsem nenasel 🙂

Amoondre
    Člen

Dumar > zdar ja jdu s kamosem z Brna, ale startujeme v podstate v Ostrave kolem 13.00 jede vlak

Hustey > nazdo i ty. Autem nejedeme, to by byla sebevrazda, ale jdu s kamosem z Brna, odchod kolem 10.00. Mas uz lupena?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.