TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Hardcore Power – 11.01.2008 – Praha 3 Žižkov

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Atronoss a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 85)
  • Autor
    Paya
    Člen

souhlas, místy to bylo trošku moc, ale jinak bezva, MC good 🙂
    ceny lxsní :´-))
    madaros: taky jsem si říkal, že jsi vlastně měl dorazit 🙂 tak příště 😉
    P.S. vyhlašuji minutu ticha za inferna, kterému příchod znemožnila škola :-/

Starf
    Člen

tak, sem se trochu prospal a pekne me boli v krku (mel bych si poridit neco poradnyho na zimu konecne) 😐

hudba byla hodne dobra, ikdyz tak polovinu tracku (spis vic) sem v zivote neslysel 🙂 akorat mistama mi prislo, ze to uz MC trochu prehanel, ale jinak vytvarel dobrej doprovod 🙂 ceny na barech docela mili – 40kc za semtex, 25kc za dzus / limo (akorat cekacka mi pripominala sensation)

tracky si uprimne moc nevybavuju, moc sem se IDckama nezabyval 🙂 jen bych doplnil Payovo „When I say anger, you say fist“ -> Dortmund ’05 😉

a samozrejme taky zdravim mistni osazenstvo – SHP, Atronoss, Paya, Sq4Raa, Anca a spici majklhaus 🙂

madaros: sem si rikal, kde si… tak snad priste 😮

Madaros
    Člen

ja to cely zaspal… -(( sem si odpoledne po nocni na chvilku lehnul,abych vydrzel vecer a probudil sem se ve 2 rano.. :_)

No tak ted sem dostal pecku.. 😀 klip od SCOOTERu – no matches a voni tam JUMPujou.. 🙂

Paya
    Člen

héj, masakr největší 😀 I WILL HAVE THAT POWER!! :´-))

fakt mazec, akce hodně v pohodě (jak lidi, tak i prostředí, obával jsem se něčeho daleko horšího), DJs bezva, parta výborná (zdravím Sq4Raau, Dance.Girl, SHPho, Starfa, Atronosse a Majklhauskeho!), hudba perfektní 🙂

o tom, co zaznělo, určitě poreferují daleko větší znalci než jsem já-začátečník, ale předešlu, že proběhlo hned několik Angerfistů (uááá, I Say Anger, You Say Fist ;oDDD a dál tuším Broken Chain a Fuck Off), Showtek (Shout Out ;o)), mega mega Hard Creation, hymna posledního Qlimaxu a mé mimořádně oblíbené A-lusion – Perfect It (moc moc Hunt For The Red October ;oD)

škoda, že nebyl přítomen inferno :-/ každopádně Czech Gabber Force B-]

Starf
    Člen

my tam byli jen nejakou hodku a pul ( to hral Raiden a Suburbass pokud se nepletu), SHP musel druhej den do prace, Sq4Raa zas na Vandit night a Anca holt nechtela nechat sqaruu odejit samotnyho 🙂

hudba byla supr (zaznelo par veci od Angerfist, Proma nebo Tommyknockera – nazvy uz si ale nevybavim), zvuk usel, ale pohled na systemaky, ktery jen stali a tak nejak mirne se pohupovali me nejak nebral, takze nakonec sem to taky zalomil spolecne s ostatnima a sel domu, skoda 😮

Atronoss
    Člen

Tyjo povězte mi něco víc o tom X-Massacre, ja byl tehdy nemocný a ani jsem o tom skoro nevěděl… jak velká byla HC stage, jaký lidi tam, co se hrálo za HC atd. … povídejte přehánějte 🙂

Madaros
    Člen

partygirl: tak co kočko, jdeš s náma ?? kluci jedu prej nak na devítku, ja dorazim cca na desítku… tak dej vedet nekomu z nas,nekde se sejdem a jde se na H/C :-O

Madaros
    Člen

150-285-403 😉

jj taky sem tam byl, i kdyz to muzu poslouchat, tak zrovna ten vecer sem kdyz tam byly ty 2 dalsi stage to nebylo nic pro me.. :-! sem pendloval mezi 1. a 3. patrem… az do 12:30 kdyz vyply mjůzik a slo se domu.. :_)

SHP
    Člen

2 Madaros: Nemám na tebe kontakt. Jo a taky za barem byla skrytá DNB stage 🙂 v Mezipatře.

Madaros
    Člen

ze si nerek… 😐

jinak ja v superrelativech mluvim o ty stagei uplne nahore.. a uznavam mas pravdu byla to HC stage.. :´-)) hardtekk byl dole (viz. video)

SHP
    Člen

2 Madaros: Tak já byl na X-Massacre 2007 taky (společně s nejmenovanými spolupařiči z tohohle fóra :oP ) a hardcore stage byla jinde, než hardtek. Nespojuj tyhlety žánry :-! Pro mě nebe a dudy…..

Madaros
    Člen

Reservation: madaros (mozna +1) B-]

Jinak 18.1. je dalsi mejdanek,ale to bude spis takova systemacka akce.. Byl sem na Xmassacre07 a tam Hardcore(Hardtekk) stage vyborna, pro me zasek skoro na celej vecer (rano)

Partygirl : viz. Atronoss – undreground, plno systemaků a tim pádem klasická teknařská masakr party, jezdim na systemy uz dlouho,ale vzdycky ten ranni pohled na tu džungly kde sem byl celou noc mě dostane.. 😀 Jinak mam tyhle party rad.. 🙂

Xmassacre07 cca 10 rano.. 🙂 (večer je to stejný,akorat to nevidis z tohohle „jasnýho pohledu“)

Comin‘ up strong with the hardcore power, turn it up, let the bass be louder

SHP
    Člen

Tak to vypadááá na páteční dopno-odpolední a v sobotu volno. Joooooo, teď jen pozor na chřipku a auta :oD

Atronoss
    Člen

Nojo Endymion, ty jsou proste trida! Jejich set z DefQonu 2006, byl u me v zebricku popularity skoro neprekonatelny, tedy dokud jsem neslysel Neophyta z Q-Base 2007 🙂

SHP
    Člen

Partygirl se teda nezná. :oD Endymion jsou šikovní kluci 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 85)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.