TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Hardcore Power – 11.01.2008 – Praha 3 Žižkov

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Atronoss a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 85)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

Partygirl slyšela hardcore na Mayday v podání Endymiona, nepletu-li se…:-)

Fox Mulder
    Člen

2 Partygirl: :-O Tak to bych do tebe neřekl! Abys pak nebyla zklamaná. 🙂

SHP
    Člen

Tak mí drazí pussy mothefuckerzzz, práci bych mít neměl, takže se težte na gabbing aaaaaaaall nite. Teda pokud nejdu v sobotu do práce.

šatna: S těma co se znám bych doporučil aby se naše bundy pářili na společné na zemi 😀

partygirl: :-O:-O:-O:-O:-O Víš do čeho jdeš? 🙂

Atronoss
    Člen

Partygirl: Tak to ja muzu nastesti rici: Jdu na HARDCORE! 🙂 I kdyby trakare padaly, a v tomhle pripade mozna i atomovky 😛

Partygirl
    Člen

sla bych na hardcore 😉

Atronoss
    Člen

Asi bych měl dále poznamenat pár věcí, ať mě nekamenujete že jsem Vám to neřekl (…teda pokud přijdete).

Není tam šatna, nebo aspoň nikdy nebyla. (Thx to SHP za připomínku)
    Takže s věcma je to trochu komplikovanější, vzít si toho co nejmíň, popřípadě nechat v autě, něco málo bych možná mohl dát ke klukům na stage (ale za ztráty teda fakt neručím 😉 )

Vstupné
    Vždycky se vybíralo, čekám že i teď bude… kolik to je nevím… většinou +/- 70 Kč

Prostory…
    …klubu jsou víceméně spíše chodby v bunkru 🙂 má to však svou atmosféru.

Zvuk
    Tak to je to jediné, co mně tam vadí… aparatura není žádný zázrak, otázkou je jestli to tak moc vadí, protože který audiofil by poslouchal Hardcore 😀

Ať tak nebo tak, já osobně tam vždy na Hardcore rád zajdu, stále je to spíše Underground, takže nemůžeme očekávat kvalitu a služby, které nabízejí třeba… třeba Karlovky 🙂

Atronoss
    Člen

Majkl: Tak to samozřejmě vím, že Alexx je fotograf, ale řekl bych, že Liquid je rád, když zaplatí sám sebe, natož si ještě platit služby fotografa… ale už jsem tam dlouho dlouho nebyl, tak možná se poměry v Liberci změnili 🙂

Ohledně toho jak najít bunkr, zase tak těžké to opravdu není:
    http://www.rentacook-cz.com/fotoarchiv/cover/foto_okno.php?id=../2007_07_gears_of_war/dsc09478.jpg Ty dveře napravo, to je vlez do bunkru, akorát tam nejsou ty vojenské serepetičky… to bylo k akci Gears Of War. Dobrý poznávací znak jsou ty schody nalevo, a ta potagovaná zeď napravo 🙂 Jinak na začtku jsem dával odkaz na mapu, a tam by ta šipka měla označovat přesně to místo, které je na téhle fotce.

btw atronoss : alexx je fotograf takže si ho asi nekdo zaplatil / pozval aby mu udělal fotky které pak vyjdou na rave.cz bežnej postup pokud chceš aby se o akci vedělo..

nebo že by jeho djské alter ego?

last hunter .. trochu demagog ne? v zahraničí dejem tomu v rotterdamu na tyhle akce chodí hooligans feynoordu ale v čechách.. to teda zatím stále nehrozí 🙂 a asi ani nebude

atronoss hmm no to asi neklapne budu muset pořešit sám.. (ale jako v tom si moc nadejí nedávám ) protože fakt ani nevím v kolik odtamat pojedu že bys tu a tam vyšel na signál.;)

SHP
    Člen

2 alexx: Hele ať je to cokoliv, kdekoliv, tak vim, že mě tam kromě tebe čeká flaška vodky….takže zvážim :oD

Atronoss
    Člen

Nic proti Liquidu, však kolikrát jsem tam sám byl, ale co je tam proboha tak důležitého, že tam musíš? 🙂

alexx
    Člen

SHP: tak pojed se mnou, ti ukazu hory 😀

SHP
    Člen

alexx: Ty jeden nevěrníku :-!

alexx
    Člen

SHP: tak nepřijdu…zjistil jsem, že budu muset být tu noc v liberckém Liquidu

dance-girl
    Člen

Heh, tak asi jdem, no když to řiká Škvára…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 85)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.