Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Hlasování DJ Mag’s Top 100 Poll
- Toto téma obsahuje celkem 176 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Sickboy a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
27. 10. 2009 v 16:24 #144299
prochi
ČlenTak Gareth mi udělal mega radost….zaslouženě…jeden z mala ktery neprodukuje komerci a přesto boduje……..doufam že příště bude ještě výš….
Callaghan taky pecka
Cosmic gate,shah,andy moor potěšili…překvapením je pro mě bobina…
Mimo trance potěšili Axwell a paradoxně i Deadmau5 a Guetta…ne že bych je měl extra v lásce,ale tady v UKse to hraje na diskotekach a pořád si radši zapařím na guettu a deadmau5e než na nějaky RnB……Zklamání pro mě hlavně propad Halliwella
Celkově spokojenost….
27. 10. 2009 v 16:13 #144295corsten30
Člen[quote zeleenda]Guettovo producentské okénko za rok 2009
David Guetta Feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over-nejhranější taneční píseň roku
David Guetta Feat. Estelle - One Love-skvělej hit,ačkoliv nezaznamenal komerční úspěch
David Guetta Feat. Akon - Sexy Bitch-není to nic světoborného,ale její primární určení jsou rádia a tam prostě boduje
David Guetta - Grrrr jedná se o minimal,což není Guettova hlavní parketa,ale rozšiřuje tak svůj producentský um,rozhodně je to velice kvalitní kousek
David Guetta feat. Kelly Rowland - It's the way you love me-sice toní takovej megahit jako When Love Takes Over,ale je hodně taneční a příjemnej na poslech
David Guetta, Sebastian Ingrosso & Dirty South Feat. Julie McKnight - How Soon Is Now-tenhle song netřeba komentovat,drtivé nástupy,perfektní vygradování,skvělej vokál,přesně tímhle směrem se bude ubírat taneční hudba
David Guetta - Never Take Away
David Guetta Steve Angello & Sebastian Ingrosso feat Chris Willis - Everytime we touch-další skvělej song
Taky bych tu mohl zmínit celé jeho nové album One love,ptže má opravdu hodně vysokou úroveň,když budu pokračovat,tak jeho rezidentní noc F*** Me Im Famous v Pache byla zvolena jako nejlepší noc na Ibize a tam je konkurence opravdu vysoká.Co se mixování týče,tak i po této stránce je velice kvalitní baví lidi.
Sečteno podtrženo Guetta rozhodně má kvality,na to aby byl DJskou No. 1 a to jak po producentské,tak i DJeké stránce.
A to že jde mimo posluchače taneční hudby v CZ jen dokazuje naší zaostalost za západní evropou a světem,kde zvuk Electro House Music plní kluby a udává směr taneční hudbě.[/quote]
Pre mňa za mňa nech ho hrajú aj na marse. Ale ja si takto kvalitnu hudbu nepredstavuje. Mne to pridé umelé. Ale ked niekoho zaujíma kdo a kde je hraný a kolkatý je v hitpárade. Mňa zas zaujíma koľko mu dalo roboty urobiť ten album aké nástroje tam použil .27. 10. 2009 v 15:32 #144293Sicky
Členzeleenda: Hele, já bych to takhle negeneralizoval. To, že se Tiesto posunul stylově jinam, ještě neznamená, že se trance vyčerpal. Tiesto prostě potřeboval změnu. A módní vlny přicházejí a odcházejí. Byla doba, kdy frčel house, pak techno, dneska je to trance a D´n´B. Za rok, za dva to může být třeba znova house, co já vím…
Jedno vím ale jistě, když srovnám tranceové tracky z první poloviny 90. let a ty dnešní, tak ten kvalitativní posun je obrovský. EDM celkově je mnohem sofistikovanější, vyzrálejší než byla. Kam to půjde dál? Nevím, nechám se překvapit. sm327. 10. 2009 v 14:18 #144290zeleenda
ČlenSicky:Na procházkách po lesních paloučcích,kde voní čerstvě rozkvetlé kvítí.
Poslechl sis Tiestovo poslení album?Slyšel si nějaký jeho remix za poslední dobu?Slyšel si nějaké jeho sety z poslední doby?
A slyšel si nějaký Tiestův set z doby kolem roku 2000?Nebo nějakou jeho kompilačku,album z té doby?To hrál ještě skutečnej trance.
To co hraje a produkuje v současnosti je tomu na míle vzdálené.27. 10. 2009 v 14:09 #144289milan
ČlenTak loni ty výysledky unikly taky o něco dřív. Guettu na třetím místě chápu, dokonce jsem ho čekal i víš. Bohužel chápu i Tiesta vysoko, když se dal na house. Ale Above and Beyond před Paul van Dykem, to jsem nějak nepobral…Největší radost mám z postupu Shaha na 21.místo a Axwella na 14. u něho se nějak divím, že ještě není v top ten. No ale počkám si na ofiko výsledky.
No a jak už jsem kdysi říkal, jenom čekám kdy sem přijde ze západu ta house vlna…
Zeleenda – One love s Estelle teprv z jeho alba vyjde a počítej že z toho hit bude. Už když tam je v podkresu kousek hitu Hotel california..27. 10. 2009 v 14:08 #144287Ruuda
ČlenUž jako bych tady viděl to velkolepý prohlášení UM, že na Transmission vystoupí tři djové z top ten.sm3
27. 10. 2009 v 14:05 #144285Sicky
Člen[quote zeleenda]Vlastně už i Tiesto pochopil,že trance nemá budoucnost a je vyčerpanej [/quote]
sm15 sm15 sm15 Na tos přišel kde?
27. 10. 2009 v 13:49 #144281zeleenda
ČlenM1:Nikdo nepsal nic o opičení,špatně sis to vyložil.Vlastně tohle je hodně diskutabilní téma,uvedu jeden fakt za všechny:znám tolik lidí,kteří dřív poslouchali trance a v současnosti ho nemůžou ani slyšet:otázka zní proč?Odpověď je opět diskutabilní,třeba jim už nemá současná produkce co nabídnout a tak si prostě začnou hledat jiné styly.Byla by škoda se omezit na jeden hudební styl a přicházet o krásy,které nabízejí styly jiné.
Nebudu se tu rozepisovat o tom,jak dlouho sem poslouchal trance,to by bylo několik řádků zabralo……..Ale vývoj jde dopředu a i hudba se posouvá,jedno takové přísloví:Co se nehýbe dopředu jakoby nebylo.
Trance byl na vrcholu kolem roku 2000 a pak znovu kolem roku 2004 ale od té doby šel rapidně dolu a jediné díky čemu má i v současné době takovou oblibu jsou hrdinové v bílích a černých košilích,jejichž popularita se = popularitě filmových hvězd.Vlastně už i Tiesto pochopil,že trance nemá budoucnost a je vyčerpanej tudíž začal hrát house,ačkoliv v takové podobě,která je přístupnější pro jeho skalní fandy.
27. 10. 2009 v 13:29 #144280M1
Členzeleenda:A to že jde mimo posluchače taneční hudby v CZ jen dokazuje naší zaostalost za západní evropou a světem,kde zvuk Electro House Music plní kluby a udává směr taneční hudbě.
:D:D:D:D a proc se mame opicit po zapadni europe a svetu???
ale kdyz nemas vlastni nazor na hudbu tak ti asi nic jineho nezostava… ze jo?27. 10. 2009 v 12:59 #144278zeleenda
ČlenGuettovo producentské okénko za rok 2009
David Guetta Feat. Kelly Rowland – When Love Takes Over-nejhranější taneční píseň roku
David Guetta Feat. Estelle – One Love-skvělej hit,ačkoliv nezaznamenal komerční úspěch
David Guetta Feat. Akon – Sexy Bitch-není to nic světoborného,ale její primární určení jsou rádia a tam prostě boduje
David Guetta – Grrrr jedná se o minimal,což není Guettova hlavní parketa,ale rozšiřuje tak svůj producentský um,rozhodně je to velice kvalitní kousek
David Guetta feat. Kelly Rowland – It’s the way you love me-sice toní takovej megahit jako When Love Takes Over,ale je hodně taneční a příjemnej na poslech
David Guetta, Sebastian Ingrosso & Dirty South Feat. Julie McKnight – How Soon Is Now-tenhle song netřeba komentovat,drtivé nástupy,perfektní vygradování,skvělej vokál,přesně tímhle směrem se bude ubírat taneční hudba
David Guetta – Never Take Away
David Guetta Steve Angello & Sebastian Ingrosso feat Chris Willis – Everytime we touch-další skvělej song
Taky bych tu mohl zmínit celé jeho nové album One love,ptže má opravdu hodně vysokou úroveň,když budu pokračovat,tak jeho rezidentní noc F*** Me Im Famous v Pache byla zvolena jako nejlepší noc na Ibize a tam je konkurence opravdu vysoká.Co se mixování týče,tak i po této stránce je velice kvalitní baví lidi.
Sečteno podtrženo Guetta rozhodně má kvality,na to aby byl DJskou No. 1 a to jak po producentské,tak i DJeké stránce.
A to že jde mimo posluchače taneční hudby v CZ jen dokazuje naší zaostalost za západní evropou a světem,kde zvuk Electro House Music plní kluby a udává směr taneční hudbě.27. 10. 2009 v 11:59 #144275kreeki
ČlenTranceaddict Top 250 [b]DJs[/b] 2009… 179. Andy Blueman.. tradiční problém těchlech anket sm2
27. 10. 2009 v 11:45 #144274Anonymní uživatel
HostČím horší věci Guetta produkuje tím je vejš. Když jeho sety a produkce stála za to (něco okolo 4 let zpět) , tak nebyl tak profláklej, ale teď to je čím dál větší tragédie.
27. 10. 2009 v 9:57 #144265nexxie
Členmam ztrach ze to sou fakt official results.. Nevim, nikdy sem neslysel Guettu hrat (a doufam ze nikdy neuslysim), ale jestli je tohle jeho misto zaslouzeny fakt pochybuju
27. 10. 2009 v 9:36 #144263BoRo
ČlenTechnari padaji a padaji sm6
27. 10. 2009 v 9:01 #144257zeleenda
ČlenTahle anketa už potřebuje jiný jména,je to hrozná nuda tam číst pořád dokola ty samý.Ikdyž je to vlastně všechno stejně zmanipulovaný a v oficiálních výsledcích to může být všechno jinak.
Nicméně pokud by to dopadlo takto,zde je můj názor:
Myslel sem,že Guetta bude jednička už letos,po svých výkonech by si to rozhodně zasloužil,sice tady se mnou mnoho lidí nebude souhlasit,ale je to můj názor.Ještě jsem očekával mistra Axwella v první 10tce jeho 14té místo je trochu zklamáním,ikdyž oproti loňsku poskočil.Velice potěšili Laidback Luke,Steeve Angello a Sebastian Ingrosso.Naopak nepotěšil propad Rogera Sancheze a Erica Prytze.
Sorry,že tu nepíšu žádný trance jména. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.