TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Honzin’s B-Day Party (PRG, 01-12-2007)

• Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 77)
  • Autor
    Honzin
    Člen

Všem dorazivším děkuji moc, že jste přišli a poblahopřáli. Mockrát děkuji za dárečky opravdu si toho moc vážím. Na včerejší večer asi jen tak nezapomenu, opravdu mockrát děkuji. Velký dík patří také pánům za mix pultem. Prostě nemám slov. ještě jednou velké DÍKY všem.

Gizmo
    Člen

Leosh : na horním baru měli Captaina Morgena (tmavýho třtinovýho rumla) a dole i Božkov – ale že je to rum nevěděli – musel jsem si říkat o Božkov 😛

Sakra fčil sa to se mnou pořád nějak hópe … panejo :oD:oD:oD B-]

No nic jdu ještě zalehnout a pustit nějakej filmeček … pokud mi bude časem uvolněn komp, zkusim mrknout na ty fotky …;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dobrej mejdan :´-))

PULPI
    Člen

prostor dobrej underground a obsluha zajimava no:-)ale kluci opaleny umneli pekne cesky:-)

Leosh
    Člen

Taky musim pozdravit všechny známé a poděkovat Honzinovi za uspořádání této narozeninové akce. Škoda, že Small nerozchodil ty vizualizace, ale to se někdy stává…:-| Prostor se mi teda zdál dost undergroundový a stísněný a obsluha taky neobvyklá, ale dalo se to přežít.

A omlouvam se, že jsem musel předčasně odejít, ale aspoň jsem se zúčastnil části party…:-/ Jak jsem již psal včera večer, nebylo mi uplně nejlépe, protože se o mě pokouší nějaká nemoc, takže jsem se rozhodoval, zda vůbec jít…X[] A když jsem si tam dal čaj a chtěl do něj panáka rumu, tak vůbec neměli:-( no takže jsem si tam lil aspoň nějaký calvados, či co…B-]

Kamca_
    Člen

taky přeju vše NEJ!!!!! 🙂

PULPI
    Člen

no,pekne se to tam seslo:-)skoda ze nejsem z prahy a musel jsem asi o pul 1 odejet
    ale zdravim vsechny co sem potkal…nebudu vas jmenovat pac bych nerad na nekoho zapomel:-)

Gizmo
    Člen

Panejo … to byla pařba do umrtvení. jsem zvědavej na fotky některý na foťáku vypadali nadějně … Zdravím všechny staré i nové známé …

prochi
    Člen

vse nejlepší!

Starf
    Člen

tak puvodne sme chteli prijit s kamoskou, ale udelalo se ji nejak blbe, tak sem se teda aspon stavil kouknout sam, hudba paradni (slysel sem konec Martineze a asi pulku Hellmana), ale bohuzel mi tam chybel parket a celou noc tam sedet se mi nechtelo, takze sem radsi vyrazil smer metro nez pak v noci vymejslet cestu domu prez nocni linky

na pristi seslost trance.cz snad uz dorazim i s doprovodem a zustanu celou noc 😉

Partygirl
    Člen

Preji k narozkam vse nej a omlouvam se za neucast pro nemoc :-/

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja jsem puvodne mel v planu dorazit, ale pred chvilkou jsem se probudil a neni mi zrovna dvakrat hej, tak nedorazim -((

Ale pripojuji se samozrejme k gratulacim, preji hlavne zdravi, to ostatni se pak dostavi samo. 😉

Gizmo
    Člen

tak svůj život svěřím do „rukou“ ČD takže bych teoreticky moh dorazit mezi 21:15 – 2:00 podle toho jak se jim povede … ale doufám, že žádné zásadní zpoždění nebude … nesněží, neprší … je fakt že fouká vítr … No co v nejhorším zase vynadám Bajkalovi :oD:oD:oD:oD tak cuzte tam

Tak zřejmě se tam taky zastavím 🙂

inferno
    Člen

také se připojuji s gratulací, školní povinnosti jsou kruté

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.