TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse I Love New Year 2008/2009 – Hala Stulecia/Wroclaw

• Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 57)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

ILNY se nám moc líbilo. Nechápal jsem jenom z těch jejich cest ve Wroclavy. Chvilemi jsme nevěděli, jestli jedeme po poli, nebo po cestě. Akce samotná byla moc dobrá, Sander se standartně líbil, ale už jsme slyšeli i jeho lepší sety(Dopler, Cybertronic). TOP DJ byl pro nás ale jednoznačně Richard Durand, slyšel jsem ho taky poprvé a velmi mile překvapil. Jako minus uvadíme velké řady a zmatek s šatnamy, což je ale standartním rysem velkých akcí. Ženské v Polsku moc hezké, snad jenom velké množství 13-17.letých slečen. To, že se v Polsku nepodával alkohol bych hodnotil spíše jako klad, protože nebyly žádné problémy s nechutně opilými lidmi a i holkám to tím pádem více slušelo. Až na pár vyjímek jsme byli ušetřeni polonahých chlapců, kteří se standartně na našich akcích snaží marně upoutat pozornost protějšků. Drogy se zde podávaly taky v poměrně menším množství než u nás, takže jsme byli taky ušetřeni rozteklých ksichtů zmítajících se na toaletách před zrcadlem. Závěrem jen asi tolik, že ILNY se nám moc líbilo.

DomManiac
    Člen

Taaaakze…tato akce patri mezi nejlepsi na kterych sem byl…hudba kvalitni bez nakych ozven jako na TM…docela me zarazilo jak mohli udelat stejnou chybu jako na TM akorat se Sanderem…. na led panelu napsat misto DOORN DORN to je docela huste no…a ze pri power hour se jim zacal sekat zvuk to se dalo este prezit…jinak si na nic nemuzu vstezovat lidi docela dost a k tomu se dalo dobre parit to bylo plus:-)…dalsi plus hodne saten takze zadne vetsi mackanice ani cekani ne jako u nas na akcich no…a jestli se u nas rika ze mame nejkrasnejsi slecny na svete tak v polsku asi este nikdo nebyl:-D takove slecny tady najdem malokde 😀 aspon se bylo na co divat:-)

me hodnoceni DJ’s :

Neevald 3/10 – Jeho hudba nebyla zrovna neco pro me…hral hodne komercne takze nic moc…snad jedine plus bylo ze tam mel zivy vokal

Raul Rincon 6/10 – Cekal jsem ze to bude stejna nuda jako od Neevalda ale to jsem se pekne mylil…hned od zacatku to byl energicky set ktery me dostaval pomalu do varu…ikdyz nejsem nakym zastancem Tech-House tak tohle se mi libilo

Ronald van Gelderen 9/10 – Tohle byl masakr od sameho zacatku…takovy zacatek setu sem opravdu necekal ze by sam Ronald van Gelderen vzal mikrofon a zpival svoji pisnicku to me velice potesilo…cely set se mi moc libil…obzvlaste me potesil jeho trackem RUSH to byla krasa

Sander van Do(o)rn 😀 9/10 . Tady se nam Sander ukazal tak jak to umi proste paradni rozsek od zacatku az do konce vyber tracku uplne luxusni…

Richard Durand 10/10 – Tohohle frajera sem slysel poprve a nestacil sem se divit….ta komunikace s partypeople byla naprosto famozni….a zacatek setu Art Of The Trance – Madagascar (Richard Durand rmx) to me dostalo do varu jak snad nikdy…paradni set volba tracku dokonala…nejlepsi set vecera

Aly & Fila 9/10 – Splnil se mi sen!….prijeli oba dva!…jak se objebili za pultem tak me to malem stalo hlasivky 😀 a jejich set naprosta krasa…uplift po ranu je to nejlepsi co muze byt…proste parada:-)

Mischa Daniels 7/10 – uz mi nezbyly sily na pareni tak sem tento set prozival jenom z tribuny a docela se mi to libilo…velke plus za paradni komunikaci s davem to se mi liiblo…a hral o 30 min pres cas to se ceni 🙂

Partygirl
    Člen

bych nejradsi jela taky

Anonymní uživatel
    Host

Takže kdo všechno jede??? sm16

Creams
    Člen

vlakem 😀 sakra no jindy 🙂 snad ten vlak by mě zabil

dardic
    Člen

DomManiac ->>> Já jedu z Ostravysm15sm13

DomManiac
    Člen

nam to prislo za 5 dni sm12 uz se tesim jak cip kdo este jede z ostravyy?

Anonymní uživatel
    Host

to bude v klidu myslím, a pěkně to tam rozjedeme::))

Nemo
    Člen

no tak to je divne ….. snad to kamos dobre koupil …. bych se asi sm13

Anonymní uživatel
    Host

No snad se někde neztratil::-) Ale je to divné,pže to má přijít během tří prac. dní..

Nemo
    Člen

jedeme autem…. no ale uz by tu mel byt kupovala jsem ho minuly tyden tak snad dojde 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Tak to já už ho mám dlouho,pač Sander mi nesmí utéct.. ::–)) ..A jak jedeš Nemo??

Nemo
    Člen

uz cekam az mi prijde lupen 😀

Anonymní uživatel
    Host

Tak kdo teda vyráží??

Creams
    Člen

Tak nakonec nejedu, protože selhalo auto 🙁 jinak bych jel … a co se týká vlaku to nehodlám řešit raději 😀 bych se v tom PL ještě ztratil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 57)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.