Úvod › Fóra › Trance Diskuse › I Love New Year! – 31.12.2007, Ludowa Hall, Wroclaw, Poland
- Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 1. 2008 v 10:20 #58595
souca
ČlenVideo ze setu Ronalda van Gelderena
http://files.filefront.com/I+Love+New+Year+Part1rar/;9366656;/fileinfo.html
Ronald van Gelderen Live act:-)
http://files.filefront.com/I+Love+New+Year+Part2rar/;9366984;/fileinfo.html
New Year’s Power Hour part 1
http://files.filefront.com/I+Love+New+Year+Part3par1rar/;9370305;/fileinfo.html
New Year’s Power Hour part 2
http://files.filefront.com/I+Love+New+Year+Part3par2rar/;9369945;/fileinfo.html
Ronski Speed
http://files.filefront.com/I+Love+New+Year+Part4rar/;9373561;/fileinfo.html
Hesla pro rozbalení videa
http://files.filefront.com/Hasla+I+Love+New+Yeartxt/;9373872;/fileinfo.htmljinak videa jsou v celkem dobrý kvalitě:-)
4. 1. 2008 v 2:42 #58588souca
Členjo a Marco V ještě stopro hrál Way Out West – The Fall (Durand Remix)
3. 1. 2008 v 22:29 #58568souca
Člendeivis – ty jo tak to jsem velice zvědav;-)
3. 1. 2008 v 21:55 #58558deivis
Člensouca – myslim ze budes jeste vice prekvapen 🙂
3. 1. 2008 v 21:45 #58557souca
Člendeivis: díky:-) nějak jsem se rozepsal:-) těším se na Mika Winda;-)
3. 1. 2008 v 21:34 #58552deivis
ČlenPekně se to čte 🙂
3. 1. 2008 v 16:27 #58499souca
Členmilan: o tom vím. Bohužel já, zvyklý z českých halovek, jsem doufal, že line-up bude na místě aspoň někde pověšen na zdi nebo ho budou rozdávat u vstupu, jak je tomu u nás dobrým zvykem. bohužel jsem se mýlil:-(
3. 1. 2008 v 16:23 #58496souca
Členno jako fakt jsem čučel, když najednou vyběhl na pódium a začal zpívat:-O byly tam takový 2 předsunutý ostrůvky pro tanečnice a mezi nima pořád běhal a hulákal:-) ale jako show udělal vynikající – celá hala křičelaB-] jinak tady je moje videjko, když zpíval Firestarter http://www.youtube.com/watch?v=GmE_SrVsWIo
dance-girl: však ho uvidíš na Trance Energy, jestli teda pojedeš
3. 1. 2008 v 16:21 #58494milan
Člensouca – časový line-up jsem viděl před novým rokem na stránkách ftb.pl a z jejich mailing listu mi přišel i na email:´-)).
3. 1. 2008 v 15:41 #58491hoky
Členhmm taxem koukal na toho Gelderena a dobře to tam dával:-O
3. 1. 2008 v 15:30 #58490dance-girl
Člensouca napsal(a):
——————————————————-
> Ronald van Gelderen –
> … pak celý oblečený v černém (měl i černě
> namalované oči) a s bílou kravatou vyběhl s
> mikrofonem na podium a pustil The Prodigy –
> Firestarter a Ronald van Gelderen – Dirty Rocker.
> Obě tyto písně celé live odzpíval a ve zpěvu
> pokračoval ještě u dalších 2 tracků, které jsem
> bohužel neznal. Do toho pořád do mikrofonu
> vyřvával You’re Fuckin‘ great a že v Polsku hraje
> z celého světa nejraději.Ach, přesně kvůli tomu jsem tam původně chtěla jet. 😐 Gelderen se svojí rockovou vizáží a naživo………
3. 1. 2008 v 11:55 #58474souca
ČlenTak mám za sebou zatím nejlepší Silvestr v životě. Mé dojmy:
Organizace – fronta u vstupu cca 20 min., fronty na šatnu a bar max. 3 min., WC bez front a čisté po celou noc, bohužel nikde v hale nebyl k sehnání časový line-up, dokonce ani zvukař na Godskitchen stagi
nevěděl, v kolik mu tam bude Bobina hrát a téměř nikdo neuměl anglicky%-)Ceny – parkovné na hlídaném parkovišti u haly 15 zlotých, voda 0.5l 5 zl., hnusné pivo Lech 6 zl., energy drink Tiger 7 zl., šampus 30 cl 7 zlotých, jídlo 10-20 zl. (celkem chutné, velké porce, na výběr asi 7 druhů – hamburger, pizza, kebab, hot dog, wafle,…), plakát 2 zl., tričko 45 zl., kelímek šampusu ke vstupence zdarma
Zvuk – na main stage velice luxusní, za Marca V téměr dokonalý, na Godskitchen stagi až příliš nahlas hlavně za Bobiny
Efekty – celkem dobrý, naplno se rozjely až při New Year’s Power Hour, 4 zelené lasery a 1 barevný, tanečnice nenápadně podobné těm z intra na Sensation White:-)
Atmosféra – lidé ohleduplnější než v ČR, nikde žádné napůl svlečené pako zato moře krásných a hezky oblečených bab;-) Nicméně vynikající atmosféra byla jen při New Year’s Power Hour a z části na Ronalda Van Gelderena a Marca V, jinak atmosféra děs běs – téměř nikdo neznal tracky, nezpíval, nekřičel, neskákal, tleskalo tak prvních 5 řad a to vždycky tak max. 20 sekund – mnohem horší než na T4%-) když jsem při Big Sky skákal a zpíval, tak lidé okolo akorát koukali, někteří si mě dokonce fotili:_) (to jsem ovšem netušil, že tento track uslyším tu noc ještě 3krát)
Mike Wind – Bomba! Z jeho setu jsem stihl pouze posledních 45 min., ale byl to jeden z nejlepších výkonů večera. Zahrál např. Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi Cure Mix), Sebastian Brandt – Technology (Kandi remix), Mike Wind pres. Staircase – Oxygen Essential, Markus Schulz – Fly to colors (Genix remix) nebo známé pecky od Above & Beyond – Oceanic a Home (Stoneface & Terminal remix). Z jeho výkonu jsem naprosto nadšený, takže mě velice potěšilo, když jsem se na jeho webu dočetl, že v červnu bude v ČR v Brně na Emotion a v Praze v klubu El Magico.
Kyau and Albert – kvůli občerstvení jsem z jejich setu slyšel pouze poslední 3/4 hodinu a nehráli vůbec špatně. Hala byla v tu dobu poloprázdná a tak se K&A snažili publikum rozpařit známými tracky ze svojí produkce např. 7 Skies, Walk Down, Are You Fine nebo Ronski Speed – Love All The Pain Away (K&A Dub), Linkin Park & Jay Z – Numb Encore (Cliff Coenraad Bootleg) či John O‘ Callaghan – Big Sky (Agnelli & Nelson remix). Bohužel polské publikum bylo netečné a ačkoliv K&A za mixákem skákali a všemožně komunikovali s publikem, odezva se nekonala%-)
Ronald van Gelderen – při jeho nástupu byla hala už slušně zaplněna a bylo vidět, že tento dj je v Polsku velice oblíbený. První polovina jeho setu se mi příliš nelíbila. Hrál celkem vlažné a neznámé věci. Jediné, co si pamatuji bylo Peter Gelderblom – Waiting 4%-). Avšak co tento týpek předvedl ve druhé polovině svého setu jsem v životě neviděl. Zahrál John O‘ Callaghan – Big Sky (Agnelli & Nelson remix), Simon Patterson – Bulldozer, pak celý oblečený v černém (měl i černě namalované oči) a s bílou kravatou vyběhl s mikrofonem na podium a pustil The Prodigy – Firestarter a Ronald van Gelderen – Dirty Rocker. Obě tyto písně celé live odzpíval a ve zpěvu pokračoval ještě u dalších 2 tracků, které jsem bohužel neznal. Do toho pořád do mikrofonu vyřvával You’re Fuckin‘ great a že v Polsku hraje z celého světa nejraději. Pak pobíhal po podiu a křičel do mikrofonu ať lidé pozvednou své mobilní telefony a natáčejí ho – no prostě nehorázný bavič. Poláci mu vytvořili opravdu luxusní atmosféru. Celá hala bouřila a křičela. Na závěr pustil Tiesto – Suburban Train a křičel Close Your Eyes, bohužel v té nejlepší pasáži tento track najednou vypnul:´-(
New Year’s Power Hour – obdoba Megamixu ze SW, akorát trvala hodinu, což bylo na můj vkus dost dlouho. První polovina house, druhá trance. Efekty jely na 100% – balónky, konfety, ohňostroj, laser show atd. Hezká podívaná. Tuto hodinu byly ostatní stage uzavřené, takže všichni lidé se přesunuli na Main Stage, kde nebylo k hnutí. Zaznělo např. Axwell – I Found You, Alex Gaudino – Destination Unknown, David Guetta – Baby When The Light, AvB – This World Is Watching Me, Big Sky (potřetí ten večer), Above and Beyond – Good For Me, Joop – The Future, Simon Patterson – Bulldozer, Leon Bolier – Summernight Confession, Sander van Doorn – King Of My Castle, Riff, Super 8 & Tab – Suru, Fragma – Toca Me, Anthem, Marcel Woods – Lemon Tree, Ferry Corsten – Beautiful, Tiesto – Dance 4 life, Above and Beyond – Oceanic,…
Marco V – jasně ukázal, proč je headlinerem akce. Jeho set byl neskutečně našlapaný od začátku do konce. Hrál svůl typický sound, navíc zvuk byl za jeho setu na téměř dokonalé úrovni. Proběhlo např. – Marco V – More Than A Life Away, Red Blue Purple, False Light, Sander van Doorn – Riff, Richard Durand – Submerge, Freek Geuze pres. Splitscreen – Boomblasta (Leon Bolier vs Joop remix), Friscia and Lamboy – Deep Into Your Soul (Cube Guys remix), Marc Marberg with Kyau & Albert – Megashira (Original mix), Sia – The Girl You Lost to Cocaine (Sander van Doorn Remix), Meck feat Dino Lenny- Feels Like Home (Marco V remix)
Bobina – po Marco V jsem se šel občerstvit a díky absenci časového line-upu jsem bohužel netušil, že na Godskitchen stagi už to rozjíždí Bobina, na kterého jsem se obzvlášť těšil. Stihl jsem pouze druhou polovinu jeho setu. Na Godskitchen bylo nesnesitelné vedro a zvuk šíleně nahlas. Bobina válel a zahrál krásný set. Určitě by si zasloužil místo na Main Stage. Zahrál třeba – Markus Schulz – Fly To Colors (Genix remix), Above & Beyond – Home (Club mix), Bobina feat. Elles De Graf – Lighthouse (Sean Tyas Remix)=krásný track, Cosmic Gate – Body of Conflict (Vocal Mix) či Pascal Feliz – From Inside The Speaker
Sean Tyas – neskutečná jízda. Tenhle frajer si mě získal hned ze začátku, když zahrál mojí velice oblíbenou Andy Blueman – Nyctalopia (Onova remix) a pak už to jelo – svým klasickým soundem absolutně nenechal lidi vydechnout a hrál jednu pecku za druhou – Talla2xlc vs. Sean Tyas – Heart to Heart, Thomas Datt – 2V2 (Sean Tyas Unabridged Remix), Sean Tyas – One More Night Out, Big Sky (počtvrté za večer), Thomas Bronzwaer – Resound (Sean Tyas Remix), Sophie Sugar – Day Seven (One Night In Jakarta Mix), The Doppler Eeffect – Beauty Hides In The Deep (John O‘ Callaghan remix)
Ronski Speed – po Tyasovi jeho set působil jako ukolébavka, nicméně po chvíli jsem si zvyknul a vychutnal si jeho pohodový setík. Zaznělo například First State feat. Anita Kelsey – Falling, Ronski Speed – The Space We Are, Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin – New York City, Onova – Platitude (Original Mix), Ronski Speed feat. Stoneface & Terminal – Incognition (Club Mix), Ronski Speed – Love All The Pain Away, Markus Schulz vs Andy Moor – Daydream, Filo and Peri feat Eric Lumiere – Anthem (John O‘ Callaghan Remix), Ronski Speed vs. Oceanlab – E.O.S. vs. Satellite, Tiesto – Everything (Cosmic Gate remix), Oceanlab – Clear Blue Water (Mike Shiver’s Catching Sun Remix), Dennis Sheperd – A Tribute To Life (Martin Roth Remix), Martin Roth – Off The World a v závěru Tiesto – Lethal Industry (Durand remix)
Omluvte můj nekompletní tracklist, ale spoustu tracků zatím neznám, spoustu si jich nepamatuji a na polských forech se toho mnoho zjistit nedá:-(
Škoda, že podobná silvestrovská akce se nekoná také u nás:´-(26. 12. 2007 v 18:57 #56675souca
Členzatím to vypadá, že jedu jenom já s přítelkyní. jedeme autem z Trutnova. odjezd vidím kolem 18:00 z Trutnova, abychom stihli Kyau and Albert:-)
26. 12. 2007 v 14:45 #56633ondrab
Členinferno:no jak to bylo pred rokem a pul nevim..ale kupoval jsem listky pres ftb nekdy asi pred pul rokem a vse bylo bez problemu…a fox byl nakazen Milanem, kterej tady porad rikal, ze to proste nejde a hotovo…
26. 12. 2007 v 14:22 #56631dancerinka
ČlenA kdo všechno teda jedete? A jak?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.