TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #1 – aneb někdo to začít musí

• Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 248)
  • Autor
    hoky
    Člen

kuwa taxem si byl jistej u 1Otky ale teď nevím buď je to něco jinýho nebo nějakej remix kterej na neu nemůžu najít, fakt kuwa teď kvůli tomu nebudu moct spat:oD

Czernousek
    Člen

heh, tak asi cca 8 je mi dost povědomejch, ale ty názvy, sakra, tvrdne mi asi mozek .. %-)

hoky
    Člen

hmm tak vím nebo myslím že znám asi tak 1,5,10 12 ,13,28,30,35,38,39 a aj 40

pak sem tam něco co sem slyšel ale název vůůůbec nedávám:_)mám aspoň co dělat

Doosha
    Člen

Super soutěž, akorát vim kulový, ale moje chyba:) Už se těšim na odkrytí tajenky, některý tracky sou dobrý a neznámý:) Pro mě:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nejvíc kompletních identifikací mají:

40,35,28 – 6
    38,30,26,21,12 – 5

ID-čka ze kterých nikdo nemá ani bod: 02,07,16,19,25,29,31,32,34,36

Dohromady jste tedy zvládli nějakým způsobem bodovat na 30ti ukázkách, což je slušná bilance – ono to zas tak těžké nakonec nebude 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Leoshovy maily nakonec došly, jak jsem si myslel, se zpožděním, a s ostatními není problém, tak snad jenom nějaká chvilková indispozice na jedné trase :´-))

Den druhý – ranní update

1. Freezer – 36 (+3) bodů
    1. hellman – 36 bodů
    2. Roman – 35 (+2) bodů
    3. Sickboy – 30,5 bodů
    4. Leosh – 25,5 bodů (+15,5)
    5. Stoupa – 25,5 bodů
    6. Natix – 23 (+1) bodů
    7. eldee – 18 bodů
    8. Ruuda – 15,5 bodů
    9. Dexx – 9 bodů

Unique IDs:
    1. Roman – 3 (-1)
    1. Leosh – 3 (+1)
    2. Sickboy – 2
    3. hellman – 1
    3. Natix – 1
    3. Stoupa – 1
    3. Ruuda – 1
    3. Freezer – 1 (+1)

Jak jsem předpovídal – hellman poslal svůj list, a kdyby Freezer svým malým updatíkem nepřihodil další 3 body, byl by ve vedení. Takhle mají oba 36 a dokonce i jsou nastejno v tabulce Unikátních IDček (Freezerovi jsem posledně omylem jedno upřel, takže mu ho teď dávám zpět X[] ). Roman se drží v závěsu a i když ztratil vedení, je jenom bod za oba leadery. Mocně updatoval Leosh a vyhoupnul se na bramborovou pozici a v tabulce Unique IDs srovnal krok s Romanem. Natix přidal bodík a nově se připojil i eldee, který přistál na (šťastné?) sedmičce.

Roman
    Člen

Andrews: včera sem taky ještě nějak navečer posílal jednu korekci, tak kdyžtak dej vědět, jestli to došlo, kdyžtak to pošlu znova 🙂

Leosh
    Člen

divný…%-)

poslal jsem to tedy ještě jednou a projistotu i na tvojí firemní adresu, tak ráno uvidíš…X[] kdyžtak se ozvi a vymyslím nějaký další alternativní způsob doručení….:-)

eldee
    Člen

no tak mam taky odeslano…bohuzel sem mel pravdu, kdyz sem tusil, ze moc neuspeju…..:oD..kazdopadne doufam ze posledni snad nebudu….ale uz aby bylo dalsi kolo…mam co opravovat:´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

koukám, že jsem degradoval, už nejsem unikátní 😀

jinak jsem doplnil další track, takže přenocuji asi na prvním místě 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Leosh: Přišlo pár mailů od dalších lidí, ale od tebe pořád nic :-/ Tak třeba to tam ráno bude :´-))

1. Roman – 33 bodů
    2. Freezer – 33 bodů
    3. Sickboy – 30,5 bodů
    4. Stoupa – 25,5 bodů
    5. Natix – 22 bodů
    6. Ruuda – 15,5 bodů
    7. Leosh – 10 bodů
    8. Dexx – 9 bodů

Unique IDs:
    1. Roman – 4 (-1)
    2. Leosh – 2
    2. Sickboy – 2
    3. Natix – 1
    3. Stoupa – 1
    3. Ruuda – 1
    Freezer – 0 (-1)

Ruuda
    Člen

tak sem ti taky zaslal, neni toho sice moc , ae aspon budu vedet na cem jsem

Leosh
    Člen

Andrews: OK, tak s tim unique trackem už to chápu:-D

to je divný, že to nedošlo:-O radši jsem to tedy poslal teď ještě jednou;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Leosh: Track, který jsi poznal jen ty; tzn. že o něj můžeš i časem přijít :´-))

Btw teď mi od tebe zatím nic nedorazilo, tak snad to jenom někde visí.

Leosh
    Člen

takže Unique IDs jsou tracky který jsem poznal jenom já nebo tracky který jsem poznal jako první?:-)

… jinak jsem právě odeslal svůj aktualizovaný ID list a pokud bych měl všechno správně, tak by z toho mělo být minimálně 27 bodů:-D

+ mi leží na jazyku 18 a 26, což je docela ostuda… takže doufam budu mít brzo i tyhle dva kousky odkryté:oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 248)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.