TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #1 – aneb někdo to začít musí

• Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 248)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jak říká Sickboy – ale nemám pro to jednodušší název než ‚Unikátní IDčka‘ – jo, holt tady čeština trochu selhává…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

lord vojta: aha jj asi máš pravdu 🙂

Sickboy
    Člen

Je to ID, který jsi odhalil jen ty, řekl bych…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

unique ID´s? to je co? jako nějaký těžší IDečka?

Sickboy
    Člen

Tak jsem odeslal i já.

EDIT: Mimochodem 40ku nevim. 😀 🙁

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Btw ono je to těžký s tím ‚lehčí/těžší‘; ta hranice je strašně tenká. Můžete mít pocit, že nějakou věc přece musí znát každej a ono se ukáže, že to tak úplně není… Je to dost subjektivní, ale o tom to je. Jsem hodně zvědavej, jak se to povede někomu dalšímu, ale mám trochu pocit, že pokud se vyloženě neudělá výběr z ASOTu za poslední rok, dopadne to podobně 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Den první

Nakonec celkem 5 lidí poslalo svoje tipy a především na špici se srovnali překvapivě těsně. Freezer po několika korekcích a Roman hezky z první dosáhli na zatím vedoucích 33 bodů. Roman ale přece jenom průběžně vede díky většímu počtu unikátních IDček.

1. Roman – 33 bodů
    2. Freezer – 33 bodů
    3. Stoupa – 25,5 bodů
    4. Natix – 22 bodů
    5. Leosh – 10 bodů

Unique IDs:
    1. Roman – 5
    2. Leosh – 2
    3. Freezer – 1
    Natix – 1
    Stoupa – 1

Track, který uhodli všichni je (surprise!) č. 40, následuje několik dalších po třech jménech.

Zdá se, že je o co hrát a to ještě pořád čekáme na hellmanův příspěvek, který může lecčíms zamíchat :´-)) Tak sbírejte bodíky, nebo to udělá někdo za vás! 😀

Zatím mám šest jistých (2,19,21,24,30,33) plus pět velmi povědomých, ale dohledat je bude asi nad mé síly…:oP
    Nejvíc mě vytáčí ta 40, jsem si jistý že ji někde mám, ale ne a ne si vzpomenout 🙁

Sickboy
    Člen

Mimochodem jsou trestný body za špatnej název / tip?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no příští kolo bude zdá se dělat Roman 🙂 tak snad to udělá lehčí 😉

kreeki
    Člen

příští kolo bychom mohli uspořádat z trochu novějších tracků, ne? :oD …naprosto bez šance :oD

andre
    Člen

tak se mi to podařilo stáhnout… hned první track se mi zdá jasný,ale ty další…. oh,hodně jich je známých,jen si vzpomenout,ale spousta e e :-/ 🙂

Roman
    Člen

Freezer: tak ono většina těch věcí má jen jednu verzi, takže mam za všechno 3body 🙂
    ale ještě tam tak tři nebo čtyry věci sou, co od slyšení znam, ale to už si fakt nevzpomenu, co to je…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Roman :-O a taky jako kompletně identifikovanýma, včetně verze? nebo některý jen částečně?

Roman
    Člen

hehe takže já se svejma 11ti poznanejma trackama sem zatim v pohodě :oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 248)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.