TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #1 – aneb někdo to začít musí

• Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 248)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Myslím, že až napíšu správné odpovědi, že se kolikrát budete chytat za hlavu, páč to jsou fakt většinou hodně velký jména a klasiky…

Stoupa
    Účastník

Hmmm, tak jich mám 8… a to je všechno co vim jistě :oD

Dexx
    Člen

Je to psycho, ale chtěl bych taky někdy udělat ten ID contest. Narval bych tam mrtě tracků, který bych chtěl vědět jak se jmenují a čekal bych jestli mi je identifikujete. 🙂 Ne, já vím. Takhle to nejde.
    Ale zároveň je to dobrý v tom, že se mi tam taky nějaký tracky zamlouvají a počkám si až je Andrews odtajní.

dukelak
    Člen

18 nevim :´-)) zato vim jistě asi 3 a nějaky jsou tak povědomý, že mě už ted se*e, že na ty melodie budu celej den myslet %-):´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tu 18 si ne a ne vybavit, to je bída 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no tak 18 je jedna z těch trochu lehčích, i když asi jak pro koho no…ale úplně nejlehčí je 40, tu musí trefit skoro každej podle mně

K1aptcha
    Člen

heh, tak to já jsem dost lůzr, jsem si jistotnej jen u 18ky :oD, holt jinak bída :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hm ono to oprvadu není vůbec jednoduchý, i když pár věcí jsem náhodou trefil 🙂
    kdybych náhodou někdy vyhrál, tak vám to udělám lehčí 🙂

na druhou stranu mně tam zaujalo pár věcí a jsem zvědav co to bude zač až budou ID odhaleny
    08, 11, 14, 29, 33 tyhle tracky asi vůbec neznám, ale zamlouvají se mi, i když je to jen 15ti veřinová ukázka…

Roman
    Člen

lol tohle má bejt to „pro začátek lehčí“? :oD

myslim, že taky budu rád, když splácam názvy tak 5ti věcí 🙂

Dexx
    Člen

Nejvíc mě s*** že já tu 10 mám v nějakým setu a nemůžu to zaboha najít, sedím tady jako kdybych neměl co napráci a prohledávám ty desítky a desítky setů… 🙁

BoRo
    Člen

znam jen 13,30,35,40. To na 1 misto nevypada

Muff
    Člen

Tak to je mazec, znam z toho tak 3 – 4 veci :oD dalsi jsou mi povedome ale nebude to snadne na ne prijit

Dexx
    Člen

Mám dva tracky!!!!! :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak už dva z vás poslali svůj první list a dokonce oběma se podařilo dosáhnout na dvouciferný počet bodů 😀

Nezapomeňte, že existuje něco jako google nebo discogs a hledejte a přemýšlejte! Až budu mít trochu víc odpovědí u sebe, dám sem průběžné pořadí. Kdyby byly opravdu problémy s hádáním, vymyslím třeba nějaké hinty k trackům, které nikdo neuhodne.

SHP
    Člen

Ty jo, je možný abych uhodl 8 tracků? :-O Asi ne…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 248)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.