Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 248)
Je to psycho, ale chtěl bych taky někdy udělat ten ID contest. Narval bych tam mrtě tracků, který bych chtěl vědět jak se jmenují a čekal bych jestli mi je identifikujete. 🙂 Ne, já vím. Takhle to nejde.
Ale zároveň je to dobrý v tom, že se mi tam taky nějaký tracky zamlouvají a počkám si až je Andrews odtajní.
hm ono to oprvadu není vůbec jednoduchý, i když pár věcí jsem náhodou trefil 🙂
kdybych náhodou někdy vyhrál, tak vám to udělám lehčí 🙂
na druhou stranu mně tam zaujalo pár věcí a jsem zvědav co to bude zač až budou ID odhaleny
08, 11, 14, 29, 33 tyhle tracky asi vůbec neznám, ale zamlouvají se mi, i když je to jen 15ti veřinová ukázka…
Nejvíc mě s*** že já tu 10 mám v nějakým setu a nemůžu to zaboha najít, sedím tady jako kdybych neměl co napráci a prohledávám ty desítky a desítky setů… 🙁
Tak už dva z vás poslali svůj první list a dokonce oběma se podařilo dosáhnout na dvouciferný počet bodů 😀
Nezapomeňte, že existuje něco jako google nebo discogs a hledejte a přemýšlejte! Až budu mít trochu víc odpovědí u sebe, dám sem průběžné pořadí. Kdyby byly opravdu problémy s hádáním, vymyslím třeba nějaké hinty k trackům, které nikdo neuhodne.