TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #1 – aneb někdo to začít musí

• Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 241. až 248. (celkem z 248)
  • Autor
    andre
    Člen

kua, snad to stihnu doma s mým hvězdným připojením k netu aspoň do toho devátého stáhnout :oD :_)

sharx
    Člen

ja isto poznám asi tak polovicu, ale na názov som si hneď spomenul asi len pri 6 trackoch

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no už jsem to odelsl Andrewsovi, ale je to skoro prázdnej list 😀 néé tak uhodnul jem asi 6 věcí, + asi u 5ti jsem si tipnul

Natix
    Účastník

Andrews nás teda pěkně vyškolil, holomek jeden! :-O Jistě vím 3 tracky a u dvou si nevzpomenu na název, jinak Kurta Cobaina. :oD

Leosh
    Člen

to je krutý, vim jistě asi 5 tracků a dalších 5 znam od poslechu, ale nevzpomenu si zrovna na název… ten zbytek je konečná:_) … prej „lehčí pro začátek“:´-))

seven
    Účastník

lol, o dvou mám ponětí a jedno je reklama na o2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

heh no to jsem zvědavej, určitě neuhodnu nic, to budou samé specialtiky určitě 😀

edit: no jen tak jsem to projel a je jasný, že já teda vítěz nebudu 🙂 poznal jsem jen pár tracků a to ještě u některých si nemůžu vybavit název…ajaj 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nakonec to šlo docela rychle, až mě to samotného zaskočilo, tak to rozjedem už dnes. Snažil jsem se udělat to pro začátek lehčí, jak jsem sliboval, ale zase jsem vám nechtěl dát nic úplně zadarmo, takže mozkové závity budete muset trochu potrápit. Snad jsem to vyvážil akorát. EDM je ve velké přesile a tranceu je taky celkem hodně.

Takže pro pořádek:

Odpovědi směrujte mailem na paulandrews@centrum.cz, není potřeba vědět komplet všechno info o tracku, abyste mohli hádat – můžete tipovat/psát třeba jen interprety, názvy tracků, jak budete vědět. Pokud mě moc nezahltíte, budu se snažit všem odpovídat :´-))

Pořadí budu průběžně psát sem.

Pro jistotu ještě jednou systém hodnocení:

Tiësto – The Love We Lost – 1 bod
    Allure – The Love We Lost – 2 body
    Allure – The Love We Lost (Tilt Remix) – 3 body

U skladeb, u kterých existuje pouze jediná verze (např. Radiohead – Videotape), není potřeba uvádět správný ‚mix‘, 3 body jsou uděleny i tak.

Deadline předběžně určuju na 9. prosince 2007, 23:00, podle potřeby ho můžeme o něco posunout dopředu nebo dozadu.

Ukázky jsou ve formátu 128kbps (nechal bych jako standard) a je jich celkem 40; maximální počet získaných bodů je tedy 120.

Takže snad už jen link na download

mirror link

…a happy hunting! :´-))

P.S.: Případné problémy s downloadem hlašte.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 241. až 248. (celkem z 248)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.