TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #1 – aneb někdo to začít musí

• Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 248)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

hoky: ale notak, goooooogle 🙂

hoky
    Člen

hm tak ani ta nápověda mi vůůbec nepovedla takže to balím a jdu se:_):oD

Last
    Účastník

Andrews: Jasně, vyplnění správných názvů ukázek jsem už popisoval, hned na prvním řádku myslím: „pořádající nahraje na web archiv s IDčkama a v rozhraní vyplní, který číslo je jakej track“

Výpisy lidí, kteří danou věc uhodli a jestli za 3 body/za míň, taky není problém…
    Tak jak bude čas, pokusím se do toho pustit… Nebo že bysme to s Karlem nechali do nové verze trance.cz? :-PB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jinak nějak jsem nepochopil, o co přesně jde v tom sporu o ‚podvádění’…? Bavíme se tady o nepodložených doměnkách, že postupně nejde přijít na další tracky – jenom napoprvé a pak už konec? Sám mám zkušenost, že když člověk chce, hledáním najde věci, které si napoprvé myslel, že vůbec nezná.
    V tomhle ohledu tu jsou docela volná pravidla a pokud vyloženě nezakládáte thready někde na jiných forech a neptáte se ostatních po správných odpovědích, je dovoleno prakticky vše.

LastHunter: Ještě by to muselo umět mít pro potřeby pořádajícího všechny správné názvy ukázek a u každé seznam jmen lidí, kteří tu věc uhodli a jestli úplně nebo částečně. On to není tak úplně špatnej nápad, ale asi by se tam vytratila trochu taková ta komunikace mimo ty tipy, kdy třeba někdo něco připíše nebo ten pořádající může tomu člověku maličko napovědět, když vidí, že je na správný cestě. Bojim se, že by se trochu vytratila tahle součást. Ale jak chceš; jestli máš chuť, tak něco zkus vymyslet a může se to pak otestovat a uvidíme.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

1. hellman – 60 bodů (+6)
    2. Freezer – 46 bodů
    3. Roman – 42 bodů
    3. Paya – 42 bodů
    5. mountainer – 39 bodů (+3)
    6. Sickboy – 38,5 bodů
    7. Leosh – 36,5 bodů
    8. Sonique – 36 bodů
    9. DanYjel – 29,5 bodů
    10. Stoupa – 25,5 bodů
    11. Natix – 25 bodů
    12. eldee – 18 bodů
    13. Ruuda – 15,5 bodů
    14. electric flower – 12 bodů
    14. Dexx – 9 bodů

Unique IDs:
    1. DanYjel – 2
    2. Roman – 1
    2. mountainer – 1
    2. Paya – 1
    2. Stoupa – 1
    2. Ruuda – 1

Leosh – 0 (-1)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sonique: všechno neni z mojí hlavy, když sem věděl, kde hledat, tak sem tam hledal. a neřešil sem, jestli je to několikacdčková diskografie souseda nebo webová ukázka na beatportu..
    jestli je tohle problém, poprosim andrewse, ať mi pár bodů odečte

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Sonique: však to bysme odhalili, kdyby to někdo nahodil na trance.nu nebo na jiný stránky, já tam lezu každej den a jak bych tam něco takovýho objevil, tak bych to hned naprášil 🙂 podvádět se nemá 🙂

Sonique
    Člen

No tak pokud se vratim k tzv. podvodum (ono stejne jde o hovno zejo :-D) tak tim jsem myslel, ze ten dotycnej vezme to IDcko, uploadne ho a potom ho hodi napr. na nejaky trance web a hodi tam k tomu comment, ze potrebuje pomoct s identifikaci.
    Nerikam, ze to musim vymyslet vsechno z hlavy. Jasne ze si pomuzu ve vyhledavaci, kdyz mam tuseni nebo projedu disk, ale porad se na to snazim prijit sam, ne s pomoci nekoho dalsiho. Potom uz ta hra nema smysl a ztraci vyznam.
    Nebo jaky jsou jeste moznosti identifikace?
    Nejak nemuzu uverit, ze Hellman na vsechno prisel sam 🙂

Last
    Účastník

Andrews: A co tenhle systém – pořádající nahraje na web archiv s IDčkama a v rozhraní vyplní, který číslo je jakej track. Ostatní uživatelé se zaregistrují, stáhnou si ty IDčka a v rozhraní k jednotlivejm číslům vyplní, co si myslí, že je to za track (a jejich hlasování se může pořadatelovi poslat na mail, aby měl jak archiv v databázi, tak i na mailu, „postaru“). Automatickej systém zjišťování, zda je ten track správně a kolik se za něj má dát bodů, by musel bejt fakt promakanej (a stejně by třeba nefungoval na 100% – nechat na PHP hodnocení, zda ten řetězec, co vyplnil uživatel, je vzhledem k tomu pravdivýmu za 0, 1, 2 nebo 3 body, to si neumím představit), takže to by odklikával stále pořádající (v rozhraní by si zobrazil, jak soutěžící určoval jednotlivý tracky a pod tím by měl u danýho tracku svojí vyplněnou správnou možnost – a přepínátka, zda ta soutěžícího volba je za 1, 2, 3 nebo za žádnej bod). Soutěžícím by se body samy sčítaly a mohly by se zobrazovat průběžný výsledky.
    Teď nevím – říkáš soutěžícím, který tracky uhodli a který ne, nebo jen počet bodů? Asi i tracky, že jo…
    Soutěžící by měli možnost opakovat svoje hlasování, s tím, že po odsouhlasení a oznámkování od pořadatele by se jim zobrazil aktualizovanej seznam s tím, že tadyten a támhlecten track uhodli úplně, a tady jim třeba dva bodíky do dokonalosti scházej, tak by to mohli doplnit. A poté, co by odeslali aktualizovanej seznam, tak by se opět zobrazil pořadatelovi a ten by ho oznámkoval. Přičemž by se všechny hlasování archivovali, jak jsi řekl…

Pokud vidíte tohle soutěžení jako perspektivní a měli byste do něj chuť i do budoucnosti, tohle by vám rozhodně ulehčilo práci 🙂

jeeeeeeeeeee 17. ID je moje milovanáááá 😛

Dexx
    Člen

To fórum s PM pokud se nemýlím bude a to webový rozhraní by opravdu muselo být dost sofistikované.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ok, necháme to na konec víkendu.

LastHunter: To rozhraní není špatnej nápad, ale nejsem si jistej, jestli by to bylo možný. Ten pořádající člověk si musí vést evidenci u jednotlivých tracků/správných odpovědí, kdo všechno je uhodnul (a jestli částečně nebo úplně), musí archivovat všechny odpovědi/tipy, které se mu od lidí dostanou, aby měl přehled o tom, za co už dostali body… Nějak si to nedokážu představit.

Spíš by pomohlo, kdyby se tady na fóru zavedly pm, abychom si to nemuseli posílat mailem :´-))

Last
    Účastník

Dexx: Samozřejmě, že bez nároků na odměnu – nedokážu si představit, jak byste dávali dohromady prachy pro mě 🙂 Jinak to není problém – jen je potřeba dopředu promyslet, co to má všechno umět.
    Ani by nebyl problém s nějakým designem – rozjel bych to na svojí šabloně (lasthunter.cz)… A v případě zájmu by se to časem mohlo přesunout někam na trance.cz, pokud by Karel svolil 🙂

Paya
    Člen

jinak bych deadline taky nechal na konec víkendu, aby měli další šanci i ti, kteří nemají nějaký ten čas přes týden … tj. aby využili hinty: tak by to bylo nejvíc fér – já jsem třeba trochu času teď měl a nebudu ho mít o víkendu …

osobně ovšem říkám, že pravděpodobně končím 🙂 takže bych měl asi chtít okamžitý konec, dokud mám dělený bronz :´-))

Paya
    Člen

Helly jede 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 248)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.