TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #1 – aneb někdo to začít musí

• Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 248)
  • Autor

Já bych v pátek nekončil, chtěl jsem se na to vrhnout právě o víkendu. 🙂 Nicméně neočekávám že bych se dostal přes 30 bodů, takže je mi to vlastně jedno :´-))

Palda61
    Člen

Obdivuju Hellmana a Freezera a zároveň dodávám, že jsou magoři, protože mít tolik bodů – to snad ani nejde:oD:oD Každopádně smekám před všema, co poznalí aspoň víc jak 10 tracků 😉

Dexx
    Člen

No…. webový rozhraní…. v dnešní době je těžký aby někdo něco udělal nezištně (tedy bez nároků na odměnu). Čímž nemluvím o sobě jelikož bych ani takový rozhraní nezvládl, ale jen tím popisují problém, na který to naráží.

Last
    Účastník

Kucíí, tak mě napadlo, nechtěli byste na tenhle ID contest nějaký webový rozhraní?
    Dost věcí by se zautomatizovalo a dotyčnej pořádající by se neupočítal k smrti…

Jinak jsem osobně poznal 4 tracky, takže bych byl bez šance %-)

Sq4Raa
    Člen

Já ne, pak by byla nuda 🙂

Stoupa
    Účastník

Leosh: tleskám a chci to taky 😀

Leosh
    Člen

hodil by se google s „fullvoice“ vyhledávačem…:oD zadat tam IDčka a vyjely by rovnou tracky… když to jde s textem, určitě to někdo brzo vymyslí i se zvukem:-D

mountainer
    Člen

já už jsem též u konce s inspirací, kde a co hledat 😉

Roman
    Člen

já sem taky už pro páteční ukončení…zejtra ještě zkusim něco vymyslet, ale to už bude taky konečná 🙂

Leosh
    Člen

kdyby se neblížil konec semestru a nevalily se na mě všechny zkoušky, tak bych tomu klidně obětoval celej den a třeba ještě 4-5 tracků, který mi jsou povědomý, uhádnul…B-] ale teď fakt ne:_)

voe to mi chccete tvrdit že z těch 15ti vteřin si při projíždení vybavíte tech 15 vteřin

a v čím mudruj…. tomu nerozumím to je proste nereálné.. pokud mi ukázka nic neříká tak přece ani nevím kd hledat natož ješte co..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jako pátek může být, ale mrzí mě, že nestihnu použít nápovědy.. ale vem to čert

Anonymní uživatel
    Neaktivní

heh pěkně hellman 🙂 tak já už to oficiálně vzdávám, tak už to ukončeme co nejdřív, jsem pro pátek udělat smrtící linku 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

1. hellman – 54 bodů (+7)
    2. Freezer – 46 bodů (+1)
    3. Roman – 42 bodů
    3. Paya – 42 bodů (+5)
    5. Sickboy – 38,5 bodů
    6. Leosh – 36,5 bodů
    7. mountainer – 36 bodů
    8. Sonique – 36 bodů
    9. DanYjel – 29,5 bodů
    10. Stoupa – 25,5 bodů
    11. Natix – 25 bodů (+2)
    12. eldee – 18 bodů
    13. Ruuda – 15,5 bodů
    14. Dexx – 9 bodů

Unique IDs:
    1. DanYjel – 2
    2. Roman – 1 (-1)
    2. Leosh – 1 (-1)
    2. mountainer – 1
    2. Paya – 1
    2. Stoupa – 1
    2. Ruuda – 1

hellman – 0 (-1)

Sq4Raa
    Člen

Komu se nedostalo mých rad k tomuto Contestu, bude obdarován příště. Já jen mohu prozradit, že pokud vyhraje hellman, ponese se příští ID selekce v duchu Tyasova soundu. Má toho prý plný disk a neví co s tím :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 248)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.