TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #1 – aneb někdo to začít musí

• Toto téma obsahuje celkem 191 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 248)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak já když to projížděl poprvé tak jsem hned poslal co jsem poznal, ale některý mi byly hodně povědomý anebo jsem jen věděl od koho to je, ale nevědel jsem třeba konkrétní projekt (takže jsem dostal jen jeden bodík třeba), nebo jsem hádal a trefil se a pak jsem prohledával hardisk, discogs a juno atd…a tam postupně nacházím co to bylo zač (takže se mi to rozšíří z jednoho bodku na tři), takže na tom nění nic zvláštního že to přibývá, navíc Andrews postnul hinty a pár věcí mi taky hned docvaklo třeba…

já jsem čistej, to může potvrdit andrews, kterej ví, že jsem několikrát jen hádal interpreta a náhodou se trefil a pak jsem jen dohledával co to je zač…žádný náhodný odkrytí tam u mně nebylo, že bych si najednou z ničeho nic vzpomněl

však taky jak někoho odhalíme, že podvádí, tak dostane čerenou kartu, a další fyzické i psychické tresty 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára: chvála ti dobromysle 😀

mountainer
    Člen

Sq4Raa: mně žádný nedošly a to jsem byl hodnej -((

Dolikus1
    Člen

Škwára je takovej přítel na telefonu…nebo mejlu…nebo ICQ:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sonique: no tohle neni soutěž o to, kdo co zná, ale kdo co umí najít

Sq4Raa
    Člen

Ve skutečnosti se potají účastním a každému podávám indicie :´-))

mountainer
    Člen

Sonique: ale projet vlastní sbírku tracků nebo google zakázáno neni :oP

Sonique
    Člen

Takze jsem taky neco poslal 🙂
    Akorat se me nezda, ze by bylo vsechno z vasi hlavy. Z 33 bodu skoro na padesat je celkem zvlastni. Bud vim nebo ne, nebo si vzpomenu, ale ne na tolik skladeb :_)
    Neco tu panove smrdi a ja to nejsem :oD :oD

bekman
    Člen

:´-)):´-)):´-)) Vydrtil bych vas vsechny. Poznal jsem 4 tracky :-D:oD:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andrews: nech tu deadline pls na neděli

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Deadline je zatím pořád stanovená na 9.12. 23:00, ale můžeme to posunout třeba už na tenhle pátek 7., pokud máte pocit, že by to zbytečně stagnovalo.

Gizmo
    Člen

no řekněme že moje ambice by byly neskončit poslední, ale nemám čas … asi 3-4 tracky bych možná aj dal … podle doby konání se třeba zapojim …

btw … juuu a udělat tohleto dajrekt skrz všechno co mám na disku – to bych si vyslechnul :-):oD:oD:oD

hoky
    Člen

hmm zajímavý nápovědy až budu doma tak nad to ještě sednu a snad na něco přijdu

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Natix: Je ještě kategorie ‚to jsem někdy někde slyšel ale teď si nevzpomenu‘ (kterou mám já poslední dobou neustále), ze které se dá určitým úsilím vytěžit výsledek i po několika dnech i týdnech 😀

Natix
    Účastník

Nechápu, jak můžete furt přicházet na další a další tracky. Přece když nevím, tak nevím. :-O

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 248)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.