TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 13

• Toto téma obsahuje celkem 148 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 150)
  • Autor

taky jsme čakal že přijedu z italie vrhnu se na to a nikde nic.. sm9

milan
    Člen

Kde je ID contest 14?sm16..ještě týden a asi se toho ujmusm2

makauskas
    Člen

Asi si dám záväzok, že aspoň k jednému contestu pristúpim zodpovedne, nie ako doteraz, že hmm..poznám, hmm..nepoznám, hmmm..tu viem aj názov a koniecsm15

dukelak
    Člen

jéééžííííšííííí!!! 100 bodů šlo nasyslit docela v pohodě! Stargazing, The wings, Beyond the shadows…Fixation…echech…mno, congratz vítězovi, třeba se někdy dočkám sm19sm0

taky moc nehcápu tohle by mělo bajr hlavně o tom co znáš ne o tom kolik toho vyhledáš..;)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jasně, já ale prostě v tomhle nevidim rozdíl mezi 40 a 60. Může bejt 60 ukázek, kde budu znát polovinu rovnou a nebudu mít s nima žádnou práci a může bejt contest se 40, kde budu znát rovnou 10 a dalších 15 budu muset složitě dohledávat. Tohle je tak strašně individuální, že počet samplů tam hraje jen malou roli (aspoň pro mě).

makauskas
    Člen

prečo ich nemôže byť 50? 60 to je také o ničom čislosm4sm15, je uplne jedno koľko ich tam dá, hlavne aby tam nebolo techno, pač potom ID1 = ID2 = … = ID n-1 = ID nsm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

na TA je to trochu prestižnější událost, tady to děláme spíše jen tak pro zábavu s malou účastí, tak není potřeba takové množství ukázek, ale je mi to jedno, at si to dělá každý jak chce, bude 60+ ukázek a máte o jednoho účastíka míň sm16

Newman
    Člen

Já jsem pro současných 60, osobně nevidím důvod, proč by tento jinde běžný počet měl zrovna tady vadit…

Lukin_
    Člen

Freezer : naprosto souhlasím

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Andrews: co na tom chceš zdůvodňovat, prostě mně to nebaví, když je tam moc ukázek. Když bylo těch 40, tak jsem měl chuť to dohledávat a věnoval jsem se tomu. Takhle když je 60 tak se mi do toho nechce ani pouštět natož abych ještě všechny ty tracky někde dohledával, na to ani nemám čas. Navíc při 40 ukázkách je větší šance, že contest bude vyrovnanější a nikdo se až tak neutrhne…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ať si to každej udělá, jak chce. Od toho to je, aby to bylo podle toho, kdo to zrovna pořádá. Udělejte 20, 30 ukázek a uvidíte, jak se to osvědčí. Nebo ne, jak chcete. Osobně nechápu, proč je 60 moc. Zatím to nikdo nijak rozumně nezdůvodnil.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Binray: protože si ho udělal strašně těžkej 😛

Binary
    Člen

Sere mě 17, 19, 28, 40, 47. Na 43 jsem si vzpomněl včera večer, ale to už bylo pozdě…

No jinak v mym contestu bylo 45 ukázek a stejně se zúčastnilo pár lidí. sm6

Lukin_
    Člen

40-45 já bych to viděl taktosm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 150)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.