Toto téma obsahuje celkem 148 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 150)
Za ID 5 Palda rulezz! Dokonca som si už aj na názov spomenulsm2
ID38 sm5
ID 45 tak tento chlapík odkedy prestupil do Vanditu stojí za kulový, ale toto je peckasm5
==============
suma sumárum 8IDs + 4-5 na dohľadanie, tak sa snáď zúčastním. Som zvedavý, kto spozná tie na koncism4
Poprvé sem si stáhl ID Contest,, ale sem prostě v trapu…já nějaký skladby znám ale nevim jak se jmenujou,…btw:jak si vy zapamatuje názvy tracků?já třeba si je pouštim na youtube a podle toho se pak řídim……
star_guitar…tak 36tka je hodně stará věc. tuším tak 2001 ne?Hrával to kdysi PMC, ale nějak si taky nemůžu vzpomenout na název. To co jsem myslel že to je to nenísm15..asi to kvůli tobě najdu ve starších hitparádáchsm15
já spíš jsem zvědavá na odkrytí těch srandiček, např. 36tka mě vyloženě rozesmála a zajímalo by mě co to je sm15
a jinak budu asi zase tradiční pozorovatel, jen kdybych měla víc odvahy, tak něco pošlu…
Jo sranda bude, že mě se to zase dohledávat chtít nebude, tak skončím opět poslednísm15..prostě buď znám, nebo neznám a žádný nápovědysm0
edit – s jedničkou si mě potěšil, jestli to tak bude pokračovat dál…sm15
Tak u některých tracků se budu po jejich odhalení mlátit hlavou do stolu…
Tak ej to teda tu sm3. 60 ukázek, snad to nebude nějak těžký sm2.
Některý věci by měly bejt úplně snadný, některý zase trošku těžší sm3. Snažil jsem se cutnout hlavní pasáže. Tak snad nebudete nadávat sm0. Začátek je housovější a pak už jenom trance (je tam i pár starších tracků), ke konci i náznak techna :).