TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 13

• Toto téma obsahuje celkem 148 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 150)
  • Autor
    sharx
    Člen

sa už dohodnite konečne sm15

Sickboy
    Člen

Hlasuju pro 30 a klidně sebevíc těžkejch.

pokoko
    Člen

Lukin: ja to nemyslim nejak važne však viš že nejsem važnaksm15

Flash2001
    Účastník

Tlucu hlavou o stul… Teda nepoznat 25, 43, 49 a par dalsich… Na dalsic contest se tesim, snad se opet zucastnim. Jinak 60 ukazek mi nevadi, ale 50 si myslim, ze by bylo OK.
    Jinak samozrejme gratulace vitezism4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já gratuluji vítězi a taky paldovi..podle mně to byl vůbec ten nejlepší contest., i když sem v něm moc dobře neumístil….
    skoro ukázkovej contest to byl…záchytné tracky, několik klasik, pár záludnotí a celkově přijatelná obtížnost
    jinak s tím počtem ukázek souhlasím s lukinem, jestli tam bude příště zase 60 ukázek, tak na to peču a nezůčastním se, dávejte to kolem těch 40ti
    tak ostatní vemte si z toho příklad 😉

Lukin_
    Člen

pokoko : Já se do tohodle contestu pustil jenom na 10 minut, uhodl sem 9 tracků a to v plném bodování a potom sem se na to vysral sm4

pokoko
    Člen

lukin je nasrany že ma malo bodu tak vymyšli triky ale ja si myslim že ani to mu nepomužesm16sm15

Lukin_
    Člen

nejedná se o nějakých pár minut navíc v poslechnu ale prostě začínalo se na 40ti (tedka sem koukl na první contest:D) a tedka se to vyhouplo na 60 a to je dle mého zbytečně moc.. Nechcu si dokazovat kdo má lepší názor a kdo to jak vidí aby to bylo lepší jen sem napsal že 60 je moc a 40 stačí 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

30 vymyslel andrews, aby vůbec někdo soutěžil, standart je 60, vážně 😀
    a co je s tim za problém, že je tam o 20 ukázek víc? to je pár minut poslechu navíc

sharx
    Člen

rozmýšlam, že ich bude tak 45….môže byť?

Lukin_
    Člen

Jo více se chytit ale 60 ukázek je imho ale promin moc! na kolika se začínalo? jestli si pamatuji tak okolo 30ti a to bylo adekvátní a pořád se to zvedalo potomsm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

proč zbytečný? aspoň je větší šance se chytit

Lukin_
    Člen

at už ho máš zítra připraven a jestli mohu poprosit nedávej více jak 40 tracků to je je MOC a je to taky zbytečnésm6

sharx
    Člen

hneď to nebude… treba vám pauzu sm15…takže behom budúceho týždňa to tu hodím sm4

Newman
    Člen

Klidně hned sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 150)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.