TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest 14

• Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 76)
  • Autor

mel bejt jednodušíí a lidí by si měl hafo .)

Sonique
    Člen

Tak jsem se do toho dal kuci placatý sm0
    Když bůh dá, zejtra je to cajk.

sharx
    Člen

sm0 no dobre keď to bereš takto tak potom v pohode……..len keby sa k tomu stavá každý takto, tak potom by sme tie contesty ani nemuseli robiť

? a na co sem nemel ani na sickboye.. já standartne stavím na tracích co vím teprve až když vidím že to je nekam nahoru tak posilám i tipy na to co si myslím že je to co je … a protože jsme byl od sickboeye nějakých 16 bodů tak to nemelo cenu nic posílat nakonec přišel sonique a to už nebylo tuplem.. jako je to možná divnéa a nesportovní ale heslo není duležité vyhrát ale zůčastnit se u me neplatí.. 😉
    jen sem to sem hodil do pléna.. nehlede na to že proč brát lidem IDčka když nemám sebemnší sanči a akorát bych je poškodil.. 😉

sharx
    Člen

a na čo to tu teraz zbytočne rozoberáš že čo by si mal a kto by o čo prišiel? veď si sa mal zúčastniť sm4

ehm no tak mel jsem na vic dekaye jsem nepoznal to me jako dost sere.. od nej mám naposlouchaný snad 90% všeho co kdy vydal či zremixoval..a ten ozgur.. 🙁

jinak kdybych posílal tak o ID přišel natix (5) junki (53) a ten rah by měl teda 3 identifikace orjan byl jasnej toho mám na desce takže jak A side a tak B side nebyl problém… ale to ostatní.. sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tohle bylo fakt těžký, tkaový tracky ze spodního šuplíku řekl bych .-)

Roman
    Člen

hm tak pár věcí bych poznal, ale celkově docela těžkej contest… sem zvědavej, co přichystá Sonique 🙂

M.i.k.e
    Člen

hm…spoustu tracků znám,ale ty remixy bych fakt nehádal…moch sem se zůčastnit,aspoŃ bych Sickboyovi vzal IDčko na RAH – Pole POsition,jelikož to sem jediný poznal okamžitě…

dukelak
    Člen

třeba 34. podle ukázky absolutně neuhádnutelná…ono pokud ten track neni ultraprofláklej a nezazní breakdown,tak se to hodně blbě tipuje 🙂

milan
    Člen

Nj, dost známých, ale na druhou stranu, některý jména taky vidím prvně..tento contest šel mimo mě (teda až na žu 4ku a kvůli jednomu songu nebudu posílat)sm15..ikdyž byla by nějaká bonusová cena pro posledního za jeden uhádnutej track?sm0

Sonique
    Člen

Ty kráso dost známejch producentů…… ale ty remixy sm13
    To nešlo poznat sm3

sharx
    Člen

Keď sa tak na to pozerám asi som to spravil fakt moc ťažké, toľko núl hádam ešte ani nebolo sm0……..Gratulácia pre Soniqua, urob to ešte ťažšie sm15

[b]1. Ozgur Can – The Distance (David West remix) (0id)[/b]

[b]2. Chymera – Eucalyptic (Sonique unique)[/b] – tohto chlapíka som objavil len nedávno, ale jeho tracky fakt stoja zato

[b]3. Ida Engberg – Disco Volante (Sebastien Leger remix) (0id)[/b]

[b]4. Air & Jean-Jacques Perrey – Cosmic Bird (0id)[/b] – DJ Tráva vie vždy zaujať výberom trackov, tento je velmi chytlavý 🙂

[b]5. Eric Prydz – Call On Me (Henrik B remix) (Natix unique)[/b] – ten sound bol asi jasný, ale aj tak iba Natix vedel celý názov

[b]6. Chymera – Shadowdancer (Sonique unique)[/b]

[b]7. Mauro Picotto – Contaminato (0id)[/b] – nová produkcia Maura ma moc nebere, ale nájde sa aj svetlá výnimka ako napríklad tento track

[b]8. Simon Templar – Sine (Winkee remix) (0id)[/b]

[b]9. Bjorn Fogelberg – Mind Your Matter (Deep Orbit remix) (0id)[/b] – tento track zbožňujem, má úžasnú atmosféru

[b]10. Booka Shade – Night Falls (0id)[/b] – to sa mi ani nechce veriť že toto nikto z vás nepozná

[b]11. Da Jarra…! – 6th Sense (0id)[/b] – toto bole ten bonusový track, zatial nevydaný potuluje sa len po nete, má ho na svedomí jeden mladík z môjho mesta 🙂

[b]12. New Identity – Tranceparent (Misja Helsloots mix) (0id)[/b] – túto vec som objavil v jednej relácii od Solarstone, čo sa týka nejakej kvality a originality nič moc, ale
    niektoré tracky ukážu svoju silu až keď ich počujete naživo na akcii

[b]13. Sultan & Ned Shepard – Eye Spy (Matthew Dekay remix) (0id)[/b] – tak známa melódia a zase nič

[b]14. System F – Spaceman (Matti Laamanen remix) (2id)[/b]

[b]15. Orjan – Arctic Globe (Original mix) (6id)[/b]

[b]16. Leama & Moor – Everything Matters (Niklas Harding remix) (2id)[/b]

[b]17. Mauro Picotto – Komodo (Megamind mix) (0id)[/b] – klasika, keby som dal original tak by určite vedel každý 🙂

[b]18. Ali Payami – We Be Jammin‘ (Original mix) (0id)[/b]

[b]19. Dave Spoon – At Night (Natix unique)[/b]

[b]20. Aril Brikha – Winter (Natix unique)[/b]

[b]21. C-Quence – Final Thoughts (Galen Behr remix) (2id)

22. Orjan – Prison Break (4id)

23. ATB – Hold You (Alex MORPH remix) (0id)

24. Push – Till We Meet Again (Transcendetal mix) (Freezer unique)[/b] – tu som vedel už dopredu, že to bude poznať iba Freezer 🙂

[b]25. Peter Dafnous – Sweet Deception (Original mix) (Sonique unique)

26. M.I.K.E. – Massive Motion (Enter-Ku remix) (3id)[/b]

[b]27. Matti Laamanen – Flakes (Original mix) (4id)[/b] – pre mňa asi najlepší track od tohoto Fína, škoda že už prestal s produkovaním takýchto klenotov

[b]28. Ferry Tayle & Tonks – Vol De Nuit (Ferry Tayle In Spirit Of St. Exupery mix) (3id)

29. Emjae – Necromancer (Probspot Dub) (2id)

30. Sean Walsh presents Jagermaestro – Quarter Century (Original mix) (0id)

31. Three Drives – Greece 2000 (DJ Shog remix) (2id)[/b] – tu som čakal oveľa viac identifikácií

[b]32. Michael Woods – Solex (Close To The Edge) (Dogzilla vs. Michael Woods remix) (2id)

33. Marcel Woods feat. MC Da Silva – On Fire (Dyor remix) (0id)[/b] – tohtoročná vec, ostatné mixy sú shity ale tento sa mi páči

[b]34. DJ Eco – Light At The End (Original mix) (0id)[/b] – nikto? no aj to sa stáva 🙂

[b]35. ReOrder – The Sun (Original mix) (0id)[/b] – slnko zo slovenska 🙂

[b]36. Fire & Ice – Neverending Melody (Original mix) (4id)[/b] – ďalšia klasika, airwave proste umí 🙂

[b]37. Estiva presents Sunover – Tears Like Rain (0id)

38. Airbase – Pandemonium (Original mix) (2id)

39. Alexander Popov – Rising Star (0id)[/b] – na to ako sa tu kedysi diskutovalo o tomto producentovi som čakal že to bude aspoň niekto poznať, tohtoročná vec…iba
    Hellman uhádol aspoň autora

[b]40. Tania Mann & Peter Dafnous presents Apollonia – Remote Kontrol (Will Holland vs. Activa remix) (Sonique unique)

41. Gareth Emery & Mark Dedross presents Wirefly – The Verdict (Original mix) (4id)

42. Super 8 – Get Off (Original mix) (3id)

43. Stoneface & Terminal – Sidewinder (Original mix) (0id)[/b] – ani toto nikto??

[b]44. Eric Sneo – Ghostbuster (0id)[/b] – tu som aj čakal že sa nikto nebude chytať, techno sem tam môžem, a toto je jeden z mojich obľúbených trackov

[b]45. Saltwater – Serenity (Alphazone mix) (2id)

46. Rah – Pole Position (Airbase remix) (Sickboy unique)[/b] – vedľa v diskusii „Tiesto-plagiator“ sa rieši vykrádanie nápadov, no veď posúďte sami, väčšina z vás tipovala Olympic Flame od Tiesta

[b]47. Da Joker – Speed Up San Francisco (Marek unique)[/b] – dnes by asi len málokoho napadlo že toto je Tiesto, no každý z nás nejako začínal 🙂

[b]48. Aly & Fila – The Spirit Of Ka (2id)[/b] – podľa mňa najlepšia vec od tejto dvojice

[b]49. Jesselyn – Contact (7id)[/b] – tu to bolo asi jasné, najviac identifikácií)

[b]50. JPL – A Place Called Home (Passiva remix) (0id)[/b] – nádherný remix od Galena Behra, ktorý sa objavil aj na Corstenovej kompilácii Passport

[b]51. Kai Del Noi – Andromeda (Original mix) (2id)

52. Kuffdam & Plant – Maziko (Original mix) (0id)

53. Three ‚N‘ One – Sin City (Junki unique)[/b] – ach kde sú tie časy? 🙂

[b]54. E-Craig – Home (Instrumental mix) (4id)

55. William Orbit – Ravel’s Pavane Pour Infante Defunte (Ferry Corsten remix) (5id)[/b] – a klasika na záver:)

Sonique
    Člen

Já jsem se vlastně všeho všudy zůčastnil snad jen jednou.

Sonique
    Člen

No určitě neměl, asi si to pleteš se Stoupou sm2
    Ale ty máš celkem pech koukám sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 76)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.