TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest 15 (Soni)

• Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sonique a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Autor

aha tak už asi vím kdo vede nebo je minimálne někde nahoře 🙂

Sonique
    Člen

Klapča taky říkal, že ví 3 a že 2 ví kde hledat sm0

tak já řikal že vím 5 ..:)

jinak jako ten tvůj tracklist není zlej 🙂 dobrou polovinu jsem už jako nekde slyšel .. jenže chctít po mě nejaký tracky..:) já mám v každém kontestu tak 5-10 songů co poznám a zybtek až když se odhalí..;) tak to pak jenom koukám..proč mi to nenapalo 😉

Sonique
    Člen

majklhauske: došla ti zpráva? Mě se totiž nezobrazujou ty odeslaný. Mohl by to dát někdo do kupy?

Sonique
    Člen

majklhauske: hh ja myslel že toho víš víc, když ses tak dušoval tady sm2 a nebo to je taktika.
    Andrews by už taky konečně mohl něco poslat, když má čas psát recenze sm3
    Hoky si prej taky věří tak šup. Po Andrews tipu zveřejním průběžný výsledky.

tak jsem poslal svých 5 tracků protože žebřičku se asi nedočkám:) tak co už zase jedno kolo kde skončím na chvostu 🙂

Sonique
    Člen

Sickboy: Dostane, ale musíš něco někdy vyhrát sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Sonique]Ja jsem to myslel tak, ze treba ty uplifty nejsou jeden jako druhej. Treba trojka ma sound, podle kteryho se da poznat kdo to produkoval, pripadne remixoval.[/quote]

Jo, to jo. Nejvíc mě překvapila 39, i když ji bohužel asi nedohledám. Tenhle zvuk jsem tu každopádně nečekal.

M.i.k.e
    Člen

já po prvnim poslechu poznal 4 věci…čas na podrobnější průzkum budu mít až o víkendu…jinak,co se počtu ukázek týče,tak mě je to celkem fuck…co poznám poznám,co nepoznám,nepoznám a je celkem jedno jestli jich je 20 nebo 80…snad jen to zabere víc času…

Sickboy
    Člen

Moje vize (pokud se na ní někdy vůbec dostane) je: třicet ukázek, only trance & progressive, můj vkus a minimálně rok starý věci, aby měli šanci i starousedlíci. sm2

Sonique
    Člen

Ja jsem to myslel tak, ze treba ty uplifty nejsou jeden jako druhej. Treba trojka ma sound, podle kteryho se da poznat kdo to produkoval, pripadne remixoval.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Sonique]Myslím, že jsem tenhle díl udělal víc než výraznej, co se odlišnosti tracků týče.[/quote]

No na zdejší poměry možná, ale jinak ani ne.

freeze :tak já to mám vymyslený 55 ukázek 30 lehčích 5 mega težkých unrealsed tracks a zybtek tak nejak trochu an hlavičku..:)

ted jde o to jenom nekdy taky vyhrát 🙂

Sonique
    Člen

Já jsem tentokrát vystříhnul právě to důležitý astejně to je pro vás těžký. Ale přiznávám p§lka je celkem těžká, po nápovědách to půjde sm4
    Noale největší župa je, že když tak projíždím ty contesty předtím tak si každej stěžuje, že to je moc těžký a nebo že je moc velká stejnorodost tracků sm15
    Myslím, že jsem tenhle díl udělal víc než výraznej, co se odlišnosti tracků týče.

to je to o čem mluvím 🙂 když bude 30 ukázek který z felku lidi uhodnou tak se jich zapojí víc..;) protože je bude i bavit dohledat to co neví..;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.