TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest 15 (Soni)

• Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sonique a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 72)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

je zajímavý, že to tady probíráme skoro v každém contestu, že je moc ukázek a že je to moc těžký a přijde další a buch…udělá ještě víc ukázek a udělá to ještě težší, pak se vůbec není čemu divit, že účast klesá

Sickboy
    Člen

Já řikam, že třicet (možno těch čtyřicet) stačí. Stejně pořadatel víceméně prezentuje svuj vkus a bude se mu to sebevíc lehký vždycky, ačkoli to ostatním tak nepřijde.

Sonique
    Člen

neříkej mi, že kdybys hned věděl 30 ukázek, že by ses nezapojil? Tomu se nedá věřit sm3

freezer je to dyck o tom jak se to podá pokud je kontest težší tak pak je možná 60 moc.. ale kdybych já udelal kontest tak jakou mám předtsavu tak proste 30 by každej uhodl jenom z fleku nebo s lehkým zavzpomínáním tak nejak moc nehcápu proč se každej snaží vystříhavt ta nejtežší pasáže tracků..

Sonique
    Člen

Ja uz jsem to vysvetloval vyse proc je jedno 40 nebo 60 sm19

Anonymní uživatel
    Neaktivní

60 je moc no…souhas se Sickboem, kdyby jich bylo tak 40 tak už sem se dávno zůčastnil, takhle váhám…

Sonique
    Člen

No stačí jen první tip. Je jasný, že čas bude pro mnohé až o víkendu.

mno moc ne 🙂 tak 5-7tracků dohormady dám.. ale na další by musel bejt čas.. 🙁

Sonique
    Člen

No tak chlapi, pošlete mi alespoň během zítřka hrubej tipájev, ať můžu zveřejnit průběžný výsledky sm4
    majklhauske toho ví prej moc sm2, hoky taky něco a andrews určo taky

Roman
    Člen

Docela dost známejch věcí, ale na většinu z nich si stejně nemůžu vzpomenout a na nějaký dohledávání neni čas…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sorry, neni teď čas, snad v tejdnu

Sonique
    Člen

No bylo by dobry, aby i ten co toho ví pár mi to poslal, třeba bude mít unique. A to se počítá sm4
    Hellman, dudelak, dance-girl hm? sm3
    A jak říkám, ty vokálový se daj najít.

Zatím mě přišli jen 3 aktualizace: Natix, Klaptcha, makauskas – zná jednu věc, ale pošle. To je borec, z toho si vemte příklad sm2

Flash2001
    Účastník

Jsem zvedavej na ty psytrance veci, asi si pak nektere sezenusm4

BoRo
    Člen

je tam jedna jistota a zbytek tezky. Nevim kdy prijde moje chvile a ja urvu slusny vysledek((

Starf
    Člen

tak sem zas po delsi dobe stahnul ID contest a nic nepoznavam sm2 kazdopadne ty tracky sou hodne husty, peknej sound, takze az se dohraje, asi si to pososam 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.