Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sonique a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 72)
je zajímavý, že to tady probíráme skoro v každém contestu, že je moc ukázek a že je to moc těžký a přijde další a buch…udělá ještě víc ukázek a udělá to ještě težší, pak se vůbec není čemu divit, že účast klesá
Já řikam, že třicet (možno těch čtyřicet) stačí. Stejně pořadatel víceméně prezentuje svuj vkus a bude se mu to sebevíc lehký vždycky, ačkoli to ostatním tak nepřijde.
freezer je to dyck o tom jak se to podá pokud je kontest težší tak pak je možná 60 moc.. ale kdybych já udelal kontest tak jakou mám předtsavu tak proste 30 by každej uhodl jenom z fleku nebo s lehkým zavzpomínáním tak nejak moc nehcápu proč se každej snaží vystříhavt ta nejtežší pasáže tracků..
No tak chlapi, pošlete mi alespoň během zítřka hrubej tipájev, ať můžu zveřejnit průběžný výsledky sm4
majklhauske toho ví prej moc sm2, hoky taky něco a andrews určo taky
No bylo by dobry, aby i ten co toho ví pár mi to poslal, třeba bude mít unique. A to se počítá sm4
Hellman, dudelak, dance-girl hm? sm3
A jak říkám, ty vokálový se daj najít.
Zatím mě přišli jen 3 aktualizace: Natix, Klaptcha, makauskas – zná jednu věc, ale pošle. To je borec, z toho si vemte příklad sm2
tak sem zas po delsi dobe stahnul ID contest a nic nepoznavam sm2 kazdopadne ty tracky sou hodne husty, peknej sound, takze az se dohraje, asi si to pososam 🙂
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 72)