TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest 15 (Soni)

• Toto téma obsahuje celkem 71 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sonique a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Autor
    Sonique
    Člen

Jo a jestli tady bude každej trucovat kvůli počtu ukázek, tak to můžem rovnou zabalit.

S tou obtížností jsem to asi přepísk, ale protože to je můj první contest, chtěl jsem prezentovat můj vkus. Příští by byl určitě jednodušší (chybama se člověk učí).

Sonique
    Člen

No já to taky moc nepobírám s tí počtem. Víš-nevíš-dohledáš-vzpomeneš… a když nevíš, je jedno jestli nevíš 20 nebo 40 ukázek.

Každopádně je tam celkem dost mainstream trancu, 6 vokálovejch se dá dohledat, ostatní psy-trance, house (electro, prog), breaks a samolitr záludnosti.
    Koukám, že jich tam je dost sm2
    A jak říkám většinou to je 2005 a vejš.

Výhodu bude mít prostě ten posluchač, který se trochu orientuje i v jiných stylech než je trance.
    Jo a ta 42ka je slušná klasika.

sharx
    Člen

roziel je v tom taký, že je určite lahšie dohladať 30 trackov ako 100, keď si hneď nespomeneš na názov…………….napríklad ja som sa k niektorým trackom dostal tak, že som si zapamätal nejaké tie ukážky z contestu…v práci som mal čas popopčúvať staršie sety a v niektorých som zrovna narazil na niektorú vec z contestu……a je určite lahšie zapamätať si 30 ukážok ako 100 sm4

já porád nechápu čeho ? 🙂 jakej je rozdíl mezi tík když tech tracků je 30 a nebo 100 ?? kolik víš tolik víš..

Sickboy
    Člen

Já na to tentokrát kašlu, 60 je moc.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

WTF

Pořád mám solidní výpadek u 20, 30 a 31.

kreeki
    Člen

33 vokno jak cyp, 43 ten vokál jsem myslim už někde kdysi dáávno slyšel, 47 jasně klasiš, 54 to je ten můj trancík sm11

hoky
    Člen

no tak něco málo jsem poznal takže se asi po dlouhé době zůčastním

tak já myslím že tedka už to je v pohodě.. 🙂 jenom kdyby mel človek čas trochu zahledat..:)

Natix
    Účastník

No jo, další „lehoučký“ kontest. Jistě vím 2 věci a další dvě částečně. sm6

Sonique
    Člen

Kurvafix fakt to nejak zlobí. Už?

Sonique
    Člen

sorry, ale daval jsem sem ho uz pred hodinou a az ted jsem zjistil, ze se nenacetl 🙂
    Nejak asi blbne server. Chvilka strpení, zas chvíli tu je

Newman
    Člen

[quote Sonique]Takže jsem to vystříhal jinak a běda vám, jestli to nepomůže sm0[/quote]

Prosil bych odkaz sm16 V úvodním příspěvku i přes tři edity furt žádný nenísm0

Sonique
    Člen

Takže jsem to vystříhal jinak a běda vám, jestli to nepomůže sm0

Newman
    Člen

Výborně, v „moc lehkým“ contestu jsem dokázal pojmenovat jen jeden track z šedesáti sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.