TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #16 (K1aptcha)

• Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)
  • Autor
    Binary
    Člen

To je asi fakt zatim nejlehčí contest sm3 3 a 5 je lol sm15

SHP
    Člen

No dobrý, poznám tak 2 handz-upy, 2 trancy

Ale 59, ta zahřeje u srdce

[img]http://www.flashflashrevolution.com/vbz/customavatars/avatar995932_1.gif[/img]

Flash2001
    Účastník

Ale jo, tohle by mohlo jít. Zapojím se snad po víkendu (bude-li čas). Jinak ta trojkasm15sm15

ceero
    Účastník

no cca 14 trackov, do handzupu sa vobec nevyznam, sm2

Newman
    Člen

Tak s klapkami na uších něco přes 20 tracků identifikováno, to se mi ještě u prvního poslechu nestalo sm0

btw opět v tom je hooodně IDéček, ze kterých asi dneska neusnu, snad mi to časem sepne

K1aptcha
    Člen

[quote Natix]To je ale strašný, jsem teprv v půlce a ono je tam úplně všechno! sm13 Co ti ten chudák udělal? sm15[/quote]
    bez komentáře sm2

a ještě jednou soráč za nechtěné nápovědy, ale myslím, že jsem to v rámci fair play snad zachránil tim pravým způsobem… asi jsem to odstartoval moc na rychlo sm3

makauskas
    Člen

Klapča chcel týmto kontestom evidentne niečo povedať. To je celkom jasné…. ale jedna vec ja zaujímavá, keď ja čo pravidelne obsadzujem posledné miesta so 6 bodmi mám teraz predbežne nárok na 60-70, tak čo potom esá ako dukelak…padne 150?sm15

Natix
    Účastník

To je ale strašný, jsem teprv v půlce a ono je tam úplně všechno! sm13 Co ti ten chudák udělal? sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pššššt, nápověd už bylo dost. Ale ty dvojičky mě pobavily 🙂

Natix
    Účastník

Tak koukám, že Klapča tenhle kontest pojal jako demonstraci toho, že jedno nedávné album není ani tak albem jako spíš v abletonu mixovanou kompilací. sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Uuuž? Tak to jsem zvědav. Handz-up, hardstyle/core a country ale nejsou mojí silnou stránkou sm2

Natix
    Účastník

U 09 není napsaný Aquagen, ale Starsplash. Jinak opravdu lehoučký kontest, snad nejlehčí co zatím byl.

makauskas
    Člen

Viem zhruba tak 45, poznám zhruba 55, ale za 47 má u mna klaptcha pivo, to je srdcovka a dufam ,že to bude unique:)

K1aptcha
    Člen

takže vzhledem k tomu, že u Majklhauskeho se v tagu některých souborů objevily jména interpretů, tak je sem postnu: 08 Cascada, 09 Starsplash, 26 Gary D. (ale ten není správně), 60 Pitchshifter
    sorry za neprofesionalitu sm15

nicméne jsme ale zvedav .. dříve jak po vékendu nic nepošlu protože to budou cifry jak prase tak uvidím jesli mám šanci .. tohle je opravdu lehký kontestík..;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.