Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)
[quote Natix]To je ale strašný, jsem teprv v půlce a ono je tam úplně všechno! sm13 Co ti ten chudák udělal? sm15[/quote]
bez komentáře sm2
a ještě jednou soráč za nechtěné nápovědy, ale myslím, že jsem to v rámci fair play snad zachránil tim pravým způsobem… asi jsem to odstartoval moc na rychlo sm3
Klapča chcel týmto kontestom evidentne niečo povedať. To je celkom jasné…. ale jedna vec ja zaujímavá, keď ja čo pravidelne obsadzujem posledné miesta so 6 bodmi mám teraz predbežne nárok na 60-70, tak čo potom esá ako dukelak…padne 150?sm15
Tak koukám, že Klapča tenhle kontest pojal jako demonstraci toho, že jedno nedávné album není ani tak albem jako spíš v abletonu mixovanou kompilací. sm0
takže vzhledem k tomu, že u Majklhauskeho se v tagu některých souborů objevily jména interpretů, tak je sem postnu: 08 Cascada, 09 Starsplash, 26 Gary D. (ale ten není správně), 60 Pitchshifter
sorry za neprofesionalitu sm15
nicméne jsme ale zvedav .. dříve jak po vékendu nic nepošlu protože to budou cifry jak prase tak uvidím jesli mám šanci .. tohle je opravdu lehký kontestík..;)
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)