TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #17 (Natix)

• Toto téma obsahuje celkem 52 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Natix a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 56)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Contest na TA mi (nejpíš) končí v neděli, takže bych s tím teoreticky problém neměl. Nicméně jsem si vzpomněl, že mám na junkiho icq, takže jsem mu napsal… Tak uvidíme.

Natix
    Účastník

Taky mě to napadlo… Dáme Junkimu pár dní, jestli se ozve, pak to padne na tebe, pokud se ti do toho teda chce, když máš teď kontest na TA, jinak by to bylo na Freezerovi.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Třeba vůbec o tomhle pravidle neví 🙂

Natix
    Účastník

Hele Junki, nezapomněl jsi na nás trochu? Jestli se ti nechce dělat další kolo, tak ho přenech dalším umístěným.

Natix
    Účastník

Andrews:
    Kouknul jsem na to, ale poznal jsem jenom pár věcí, takže to radši ani zkoušet nebudu. sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Mailnko si zaspamuju, ale kdyby se někdo hodně nudil, tak [url=http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?threadid=496886&forumid=1&s=]tady[/url] si můžete stáhnout contest, co jsem teď dělal pro Tranceaddict, a koneckonců se vlastně i můžete i zapojit, když budete chtít 🙂

mike_h
    Člen

kdybys delal cely tyden 12 a vic hodin.. mel bys vecer jeste chut resit nejakej contest?jsou dulezitejsi veci sm3

Natix
    Účastník

mike_h:
    No právě, to je chyba! Třeba by ses umístil na na předních příčkách… sm4

mike_h
    Člen

Natix:ja ho ani neposlouchal, jen ten track znam.. nechme to byt..

Natix
    Účastník

mike_h:
    Mimochodem, proč rejpeš teď, když už kontest skončil, co? sm18sm11

junki
    Člen

První dík patří Natixovi za opravdu pestrobarevný a stylový contest, člověk si velice rád obohatí své hudební obzory :-)))

Druhý dík patří udatnému „soupeři“ za gratulaci…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jinak díky za pěknej contest s poměrně rozmanitym výběrem; já už to pak vzdal, hlavně proto, že se mi podařilo vyhrát na TA, takže bych 2 contesty stejně dělat nemoh a přišlo mi to už zbytečný.

Gratulace vítězovi 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No já bych to rozhodně nenazval ani electro-housem ani minimalem… tohle je fakt těžký škatulkovat, pro mě to spadá do kategorie nu-prog; melodický věci s aktuálním, víc techy soundem.

Ale discogs píšou ‚Minimal, Tech-house’… tak bych se když už klonil k tomu druhýmu.

Natix
    Účastník

mike_h:
    Pod electro housem si představuju všechno možné, řekněme Swedish house mafii, Légera, D. Ramireze a jim podobné, ale rozhodně ne tohle. Když to není minimal, tak třeba microhouse, proghouse nebo něco na ten způsob, ale electrohouse fakt né… sm16

mike_h
    Člen

Natix: Jürgens – Love It (Final Mix) neni minimal, ale electro house 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.