Toto téma obsahuje celkem 52 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Natix a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 56)
Contest na TA mi (nejpíš) končí v neděli, takže bych s tím teoreticky problém neměl. Nicméně jsem si vzpomněl, že mám na junkiho icq, takže jsem mu napsal… Tak uvidíme.
Taky mě to napadlo… Dáme Junkimu pár dní, jestli se ozve, pak to padne na tebe, pokud se ti do toho teda chce, když máš teď kontest na TA, jinak by to bylo na Freezerovi.
Mailnko si zaspamuju, ale kdyby se někdo hodně nudil, tak [url=http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?threadid=496886&forumid=1&s=]tady[/url] si můžete stáhnout contest, co jsem teď dělal pro Tranceaddict, a koneckonců se vlastně i můžete i zapojit, když budete chtít 🙂
Jinak díky za pěknej contest s poměrně rozmanitym výběrem; já už to pak vzdal, hlavně proto, že se mi podařilo vyhrát na TA, takže bych 2 contesty stejně dělat nemoh a přišlo mi to už zbytečný.
No já bych to rozhodně nenazval ani electro-housem ani minimalem… tohle je fakt těžký škatulkovat, pro mě to spadá do kategorie nu-prog; melodický věci s aktuálním, víc techy soundem.
Ale discogs píšou ‚Minimal, Tech-house’… tak bych se když už klonil k tomu druhýmu.
mike_h:
Pod electro housem si představuju všechno možné, řekněme Swedish house mafii, Légera, D. Ramireze a jim podobné, ale rozhodně ne tohle. Když to není minimal, tak třeba microhouse, proghouse nebo něco na ten způsob, ale electrohouse fakt né… sm16