TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #17 (Natix)

• Toto téma obsahuje celkem 52 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Natix a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 46. až 56. (celkem z 56)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Tak jsem to projel a zatím se to nese v duchu „kde já jsem to jen slyšel…“ No, uvidíme.

Natix
    Účastník

Tak kde se flákáte? Zatím mi došly odpovědi jenom od dvou lidí…

*_Marek_*
    Člen

wow dobrej contest vím tak 18-20 věci…Hlavně je to z období kdy byl trace opravdu navrcholu,nezapomentulné tracky..

Last
    Účastník

Jsem zvědavej, co je 31ka sm5

Dolikus1
    Člen

Oken?Spíš výlohsm13

Klapči handzup nás namlsal,ale tohle mě poslalo zpátky na zemsm15

Bobr
    Člen

65? pass…

Newman
    Člen

[quote Natix]...ale nebudu na rozdíl od Klapči vyžadovat úplně přesné názvy remixů (stačí jméno remixéra) či uvádět , že jde o Original mix.[/quote]

Thx God! sm0

Ajaj, to je oken sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

65 ukázek no…Natix že seš to ty tak se možná zůčastním, ale jinak bych na to prděl

pokoko
    Člen

ááááá tak nehrajusm15

pokoko
    Člen

ááááááá idu se do toho pustit bo se nudimsm11

Natix
    Účastník

Tak a máme tu další kolo! Původně jsem měl v plánu to odstartovat dřív, ale tenhle týden mi začala škola, takže jsem neměl zrovna moc času a vybrat ukázky a hlavně je nastříhat kupodivu trvá docela dlouho.

Nicméně mám pro vás 65 ukázek (sorry, ale začínal jsem asi na stovce a ke konci jsem už nevěděl, co vyřadit) po +- 15 vteřinách (někdy míň, někdy víc, počítal jsem to spíš na takty, ale celkově to dělá něco přes 16 minut), převážně trance a progressive, ale i další EDM styly a občas i něco úplně jiného. Drobnou nápovědou, co čekat, vám může být můj podpis. sm4

Bude to rozhodně těžší než předchozí Klapčův kontest, ale i tak je zde myslím dost známých věcí. Ovšem, jak už jsem předesílal, mezi ukázkami se nachází několik „[b]skládaček[/b]„, které pokud identifikujete celé, získáte jeden bod navíc. Nemějte ale z toho strach, je jich jen pár a jde spíš o zpestření nebo maximálně o rozhodnutí v případě remízy.

Bodování je klasické, ale nebudu na rozdíl od Klapči vyžadovat úplně přesné názvy remixů (stačí jméno remixéra) či uvádět , že jde o Original mix.

Deadline předběžně stanovuji třeba na sobotu za 14 dní (tj. 18.10.), ale není problém podle potřeby upravit.

Vaše tipy posílejte přes Soukromou zprávu (SZ) tady na fóru. To je snad vše, Good Luck!

Link na ukázky:
    http://www2.zippyshare.com/v/60215166/file.html

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 46. až 56. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.