Tak a máme tu další kolo! Původně jsem měl v plánu to odstartovat dřív, ale tenhle týden mi začala škola, takže jsem neměl zrovna moc času a vybrat ukázky a hlavně je nastříhat kupodivu trvá docela dlouho.
Nicméně mám pro vás 65 ukázek (sorry, ale začínal jsem asi na stovce a ke konci jsem už nevěděl, co vyřadit) po +- 15 vteřinách (někdy míň, někdy víc, počítal jsem to spíš na takty, ale celkově to dělá něco přes 16 minut), převážně trance a progressive, ale i další EDM styly a občas i něco úplně jiného. Drobnou nápovědou, co čekat, vám může být můj podpis. sm4
Bude to rozhodně těžší než předchozí Klapčův kontest, ale i tak je zde myslím dost známých věcí. Ovšem, jak už jsem předesílal, mezi ukázkami se nachází několik „[b]skládaček[/b]„, které pokud identifikujete celé, získáte jeden bod navíc. Nemějte ale z toho strach, je jich jen pár a jde spíš o zpestření nebo maximálně o rozhodnutí v případě remízy.
Bodování je klasické, ale nebudu na rozdíl od Klapči vyžadovat úplně přesné názvy remixů (stačí jméno remixéra) či uvádět , že jde o Original mix.
Deadline předběžně stanovuji třeba na sobotu za 14 dní (tj. 18.10.), ale není problém podle potřeby upravit.
Vaše tipy posílejte přes Soukromou zprávu (SZ) tady na fóru. To je snad vše, Good Luck!
Link na ukázky:
http://www2.zippyshare.com/v/60215166/file.html