TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 19 (majklhauske)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Love, Freedom, Tolerance… pro mě mimo jiné i vzpomínka na dnes již neexistující Zlatou Prahu…sm4

M.i.k.e
    Člen

jo,Love,Freedom Tolerance je klasika…taky sem na tom kdysi šíleně iujížděl a do teď si jí rád poslechnu…ten mix sem ve finále dohledal,ale nějak sem ho nestihnul poslatsm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote majklhauske]leosh: sm0 njn stejná doba kdy jsme trancovali sm3 love freedom tam proste muselo nadhernej track i po letech se to fajn poslouchá ..[/quote]

Kdo pamatuje Nováka a parníky, tak musí vědět. Pro mě to je jedna z nejzásadnějších trancovek, ještě dnes si vzpomenu, co to se mnou tehdá dělalo, když jsem to slyšel z rádia poprvý. 🙂

leosh: sm0 njn stejná doba kdy jsme trancovali sm3 love freedom tam proste muselo nadhernej track i po letech se to fajn poslouchá .. ohledne ronnyho existuje ješte anglická verze ale já zaměrne dal českou sm3…. legacy se už prostě nevešlo sm7( dle me 40 tracků na contest stačí) .. snad někdy příště..sm3

jinak vez že tu hymnu street parade full to měli pouze flash s andrewsem 😉 za 2 to mel M.i.k.e.(bohužel pro nej je asi nemel moc času neposlal mix) a dukeláka jsem v tomto případě ani napsal do neuplných ten poslal pouze název tracku.a mel to pouze za bod..;)

natix: píšu to hned nahoře andrews bude dělat třetí contest.. sm4 s tím že teda první dělal jako ten co s tím napdem přišel takže vyhrál teprve podruhý sm4

andrews já ti řikal že 21 musíš znát sm0 a tu 43 ti klidne pošlu celou at si mužeš zazpívat sm14sm0 ,,,, a contest klidne taky hnedka

jinak jsem rád že jsem vám rozšířil obzor tím divine sm0 jsem si práve všiml ze ten mix nikdo mco nehraje a např i onehdá štepán bruck mi řikal že tenhle remix nezná sm3

M.i.k.e
    Člen

taky gratuluju vítězi a contest klidně před vánoci…to už snad bude čas…já se jinak stydim za 10,21 a 37…technoboye zrovna docela můžu a tenhle track tu i mámsm6

Natix
    Účastník

Gratulace vítězi (po kolikáté už to Andrews vůbec vyhrál?) a díky za zajímavý kontest, tentokrát to bylo opět zase i trochu poučné. Jinak jsem rád, že se uchytil můj nápad s bonusovými body, jsem zvědavý, jestli někdo přijde ještě na nějaký další vychytávky. sm3

Leosh
    Člen

no a tu Love Freedom Tolerance v tom samém mixu jsi mi taky vyfouknul, takže se budu muset mrknout po náhradě – neřikej, že to poznalo tak málo lidí…sm10

ještě mi v tom tvym contestu chybí Saltwater – The Legacy (Alphazone remix)sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Musim říct, že když jsem ten sampl 43 slyšel potřetí počtvrtý, už jsem si to „Na tebe stále vzpomínááááááááá áááááááá ááááááám“ zpíval taky. Typickej českej eurodance, ale celkem chytlavej.

Leosh
    Člen

já zrovna na tohle kolo neměl moc čas se tomu věnovat, ale tu 43 bych stopro věděl celou – mám jí připravenou do svýho contestusm3 (pokud na mě někdy přijde řada), takže ji už budu muset s něčim vyměnitsm7

Flash2001
    Účastník

Contestu jsem se zúčastnil po delší době a popravdě jsem nečekal, že se umístím na třetím místě, se kterým jsem tedy velice spokojen. Andrewsovi samozřejmě gratuluju k vítězství, stejně tak Junkimu k druhému místu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak za tu Burmu se stydim, já myslel, že je to breakdown nějakýho známýho trancu sm12 A ta Aphexovka mě asi nějak minula… slyším asi prvně.

Zásadní otázka: Chcete další contest teď během Vánoc nebo až po? Počítám, že tam bude asi víc trancu než je u mě zvykem.

dukelak
    Člen

ta Divine…to mi ho vyndej…já jsem tak zaslepenej originálem, že mě tenhle mix úplně minul sm17

jinak všem díky za učast ..;)

červená značí kolik mohlo být získáno bodů… modrá počet odpovědí.

1. [u][b]The Roc Project feat Tina Arena – Never (Filterheadz Luv Tina Remix)[/b][/u][color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]7kompletních 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]Pochyboval někdo o tom že to bude v mém contestu ? 🙂 [/i] [b][/b]

2.[u][b]Under Sun – Capoeira (Airbase Pres. Scarab Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]2[/color][/b]
    [i]projekt panů Marcuse Schössowa & Sebastiana Brandta v remixu od airbase je proste jasná volba jenom koukám že poznali flash s dukelákem…[/i]

3.[u][b]Jam & Spoon – Be Angeled (PVD Club Mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]6 kompletních 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]tady se mi toho moc psát nechce oblibená skladba original byl bombovej takže pvd z toho musel udelat taky bombu. Žal mi ta skladba připomíná jednu osubku která během tohoto contestu opustila naši planetu, neb patřila i k jeho oblibeným[/i]

4.[u][b]Dr. Motte & WestBam – Sunshine (short video original)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3[/color][/b]
    [i]jo jo tehdá ty hymny ješte nejak vypadali dle mě asi nejpovedenější hymnus loveparade z roku 1997 [/i]

5.[u][b]Push vs. Globe – Tranceformation[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3[/color][/b]
    [i]sound Mikea Dierickxe mám rad.. ale dávat do contestu něco od nej je vesměs jako házet flintu do žita. Jak jsme předpokladal tohle ne každý veděl i když ten zvuk tam prostě je ..[/i]

6.[u][b]Young Parisians & Ben Lost – Jump The Next Train (Kyau vs Albert Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]7kompletních 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]bez vážnejích problémů..[/i] .

7.[u][b]Girl Nobody – Cages (Lemon8 Mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]2[/color][/b]
    [i]pět lidiček se ukrývá pod projektem Girl Nobody. Popravdě pro vetšinu z vás asi neznámé to hudební uskupení já ovšem od roku 2004 jak vidím od nich něco nového zkoumám jak dotyčná slkadba vypadá tohle je právě jejich prvotina v remixu od Harryho Lemona[/i]

8.[u][b]Max Graham & Jessica Jacobs – I Know You’re Gone[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3[/color][/b]
    [i]tak tady jsem čekal víc svýho času pecka o které se i hrála..[/i]

9. [u][b]Conjure One ft Sinead O Connor -Tears From The Moon (Hybrid Twisted On The Terrace Mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]5kompletních 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]krásný a nádherný vocálek Sinead O Connor ta proste musela do contestu a protože mám radeji její hlasek v tanečnejších skladbách zvolil jsem tuto …[/i]

10.[u][b]Selu Vibra – Divine (Carl B Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]ANDREWS unique! [/color][/b]
    [i]když si perfektní song vezme perfektní remixer tak z toho vznikne prostě něco co prostě nemůže nebejt perfektní 🙂 alespoň tedy pro mě ..[/i]

11.[u][b]Carl B – All Day[/b][/u] [color=#FF0066]2[/color] [b][color=#3333FF]3[/color][/b]
    [i]první bonusový bodík byl pro ty kdo dali dohromady 10 a 11(pouez andrews) a to za jméno Carl B tenhle človek fakt umí a momentálne patří mezi mé top producenty .. kdybych nekde splašil nejaký to euro rozhodně bych neváhal ho sem pozvat..[/i]

12.[u][b]Mandala Bros. – Sleepwalking (Duderstadt Uplifting Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3[/color][/b]
    [i] tak tady se par z vás domývalo že jde o Faithless 🙂 no každopádně celkem zajimavý počin z lonska a mě stálo za to ho sem dát.. celkově remixy panů Marca a Dirka stojí dost za to.. [/i]

13.[u][b]Reel 2 Real Featuring Mad Stuntman – I Like To Move ( Radio Edit & Erick ‚More‘ Club Mix ] It[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]4kompletní 5 nekompletní[/color][/b]
    [i] krásná ukazka toho jak málo stačí k bodu za remix 🙂 pro ty co neznají Erica Morilla jest toto nejlepší ukázkou.. 🙂 jinak jsem ješte uvažoval o tom že dám do contestu jeho song s AudioBully’s – Break Down The Doors, který je taky velmi povedený a novejší.. nicméne par lidí poznalo i tento song z roku 1993[/i]

14.[u][b]Doop – Doop (Sidney Berlin’s Ragtime Band)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]2kompletní 2 nekompletní[/color][/b]
    [i]tohle vám byl tehdá šláger to vám povím.. s kanoucí slzou v oku vzpomínám.. singl opět z roku 1993 nekde ho ješte doma mám.. [/i]

15.[u][b]K2 – Der Berg Ruft[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3kompletní 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]taky taková trdlovačka 🙂 i když tyhle zase dělali takové německé juchajdy v dance podaní rozhodně něco co do mého contestu patří svýho času se mi dost libily ale nostalgicky je občas provetrám i ted.. jinak pokud máte rádi podobné ztřeštené jodlovačky tak i další skladby jako Die Nachtigall Singt ci Show Me Your Love stojí za to..[/i]

16.[u][b]Scooter – Hyper Hyper[/b][/u] [color=#FF0066]2[/color] [b][color=#3333FF]10[/color][/b]
    [i]popravde první album bylo nejlepší… ostatní už pak bylo jen a jen horší tohle do contestu muselo i když tedy s tím nikdo nemel problém:) stoprocentní bilance[/i]

17. [u][b]Jeckyll & Hyde – Freefall (radio i extended)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]4kompletní 2 nekompletní[/color][/b]
    [i]takový lehčí komerční jump který se mi celkem dost zamlouvá tak jsem ho sem dal celkem bez problémů jste se trefovali…[/i]

18.[[u][b]T»MA A.K.A. Falco* – Mutter, Der Mann Mit Dem Koks Ist Da (Video mix, Long Line mix a bral jsem i Album verzi)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color][b][color=#3333FF]3kompletní 1 nekompletní[/color][/b]
    [i] kdo by to byl řekl že to je Falco co 🙂 no popravdě tehdá jsem na to taky koukal jak sůva z nudlí…[/i]

19. [u][b]Ace’s Delight – Sunrise[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3[/color][/b]
    [i]do hintů nic po hintech se vyhledavači našli 🙂 , pro mě každopádně jedno z toho lepšího co balancuje na pomezí hardtrance s trancem nahráváno bylo z vinyl ep Tales Of Dusk And Dawn který jsem si pořidil hnedka jak to vyšo tohle ani v mp3 nemám.. jinak je to psáno trochu jinak Ace da Brain je jeho druhý projekt ten vinyl je trochu chaotický nicméne vy jste posílali název naprosto přesný s vinylem takže to bylo za 3 body.. [/i]

20.[u][b]Matthew Dekay vs. Beastie Boys – Intergalactic[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]5kompletních 2 nekompletní[/color][/b]
    [i] asi mého nejoblíbenejšího progres djje jsem určite nemohl opomenout volba nakonec padla na tento white label s tím že práve vokály bestiálních chlapců vás navedou[/i]

21. [u][b]Lostep – Burma (Sasha Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]JUNKI unique![/color][/b]
    [i]Phil Krokidis & Luke Chable a hlavně Sashuv super mix lahůdka která vám ale nic neříká..:([/i]

22. [u][b]DJ Mind-X & Friends – Love, Freedom, Tolerance (Fridge’s 5 A.M.-Mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]2kompletní 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]maxáč z roku 2001 aneb taky hymnus streetparade tehdá celkem oblibený hit .. :)[/i]

23.[u][b]Project Largo – Airplay (Andy Jay Powell’s Flaming Star Mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]JUNKI unique![/color][/b]
    24.[u][b]Para X – Skytunes (Original)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]JUNKI unique![/color][/b]
    25.[u][b]Goldenscan – Of Our Times (Super 8 Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]JUNKI unique![/color][/b]
    26.[u]b]Mind One – Star For Me (Original Dub Mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]2[/color][/b]
    [i][/i]Tyhle 4 tracky jsem vytáhl z Andy Jay Powell – Live at Welcome to the Club SSL 27-05-2003 což sice není až nejak moc míchaný set ale tracky tam jsou naprosto skvělé …komplet všech 4 tracků mi tu složil jenom Junki a tak dostal i 3 body navrch a já mu tímto skládám poklonu bud ví a zná nebo umí setsakra hledat..

27. [u][b]Delerium feat Jael – After All (album version)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3 kompletní 2nekompletní[/color][/b]
    [i]když jsem kdysi na MTV zahlídl klip k tomuto ve Svenson and Geilen remixu tak jsem trochu zapátral a i album verze stojí za to i když přiznivci rychlých beatů to určite neocení[/i]

28. [u][b]Hybrid – Gravastar[/b][/u] [color=#FF0066]2[/color] [b][color=#3333FF]ANDREWS unique[/color][/b]
    [i]tak nakonec nápověda se zlomeninami zabrala u andrewse 🙂 moc pekná a jak jsem psal na tuhle partu i dost rovná skladba jedne plusový boy za to pokud byla tato skladba odhalena s ID 9 což andrews mel[/i]

29. [u][b]Clea – Download It (Cicada Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]0[/color][/b]
    [i]tak trochu jse tipoval andrewse že si to bude pamatovat z dob kdy to hrál dj mysh moc povedená a přijemná skladba[/i]

30.[u][b]Aphex Twin – Donkey Rhubarb[/b][/u] [color=#FF0066]2[/color] [b][color=#3333FF]STARF unique[/color][/b]
    [i] jenom starf ? hmm tak takovej andrews když už se zůčastnil jsem čekal že pozná „mistra experimentu..“ nikdy nezapomenu jak to tehdá proběhlo Esem no samozřejmě bez nějakého vetšího zájmu…[/i]

31. [u][b]Jasmin Wagner – Leb Deinen Traum (single , extended, album)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3[/color][/b]
    [i]kdo by neznal jejů pseudo Blumchen 🙂 v současnosti už ale delá podobný cajdáčky asi díky vokálům nebyl problém [/i]

32.[u][b]Rumenige – Fast Food[/b][/u] [color=#FF0066]2[/color] [b][color=#3333FF]STARF unique [/color][/b]
    [i]tak techno vám moc nejede do hintů nic po hintech se ozvali starf s andrewsem akorát že starf to do kupy dal celé andrews jenom pseudo Tokyho..[/i]

33.[u][b]The Real Booty Babes – Derb LK[/b][/u] [color=#FF0066]2[/color] [b][color=#3333FF]ANDREWS unique[/color][/b]
    [i]:) chytáček jejich první počin bylo něco co mě tehdá naprosto ohromilo (než přišla doba bootlegovaní a mashu-pů) spojením Elektrochemie LK – Shall a Derb – Derb[/i]

34. [u][b]Wallstädt & Dorfler – Syncronized (Überdruck Mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]ANDREWS unique[/color][/b]
    [i]tak u tohoto jsem problém čekal ale minulou sobotu na to v pekelným baru pařilo celkem dost lidí .. jinak teda pro me naprosto perfektní hardtrance zvuk [/i]

35. [u][b]Hennes & Cold The Second Trip (DJ Scot Project Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]2 kompletní 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]původně jsem do contestu chtěl zařadit i overdrive od pana remixéra ale žal už nebylo místo každopádne Frank Zenker byl prostě v letech 2000 a 2001 top dneska už bohužel.. dvojici Michael Hennes a Kai Winter asi moc představovat taky nemusím …[/i]

36.[u][b]L.A. Style – James Brown Is Dead (original mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]4 kompletní 2 nekompletní[/color][/b]
    [i]nejaký oldskůl hardcore musel v contestu být obzvlášte když mě to od malých let táhlo i k tem nejtvrdším odrůdám dance music[/i]

37. [u][b]Technoboy – Into Deep (Original Remix)[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]CEERO unique[/color][/b]
    [i]italská hardstyle produkce není moc oblibená (já si tam občas něco najdu) a defacto se potvrdilo krom odborníka na italskej hardstyle i když teda taky celkem koukal na singl s německýmu hands up remixéry..:c) [/i]

38.[u][b]Art of Fighters – Do or Die[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]4[/color][/b]
    [i]velmi oblibená pecka na hardstyleových parties v cz i když je to už hardcore.. [/i]

39.[u][b]Rotterdam Terror Corps & Paul Elstak – Skull Dominion[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]3kompletní 2 nekompletní[/color][/b]
    [i]jak jsem psal po 5ti letech se probudily k životu a rozhodně se jedná o návrat velmi kvalitní.. po hintech nebyl problém přístav je prostě přístav.. :)[/i]

40. [u][b]DJ Neophyte & Evil Activities – Alles Kapot[/b][/u] [color=#FF0066]3[/color] [b][color=#3333FF]2 kompletní 1 nekompletní[/color][/b]
    [i]dneska už skoro legenda dj neophyte nesměl chybět.. 🙂 tahle pasáž prostě nakonec jít musela.. :)[/i]

41. [u][b]Fractalis feat D.R.B. – Další Ráno[/b][/u] [color=#FF0066]3+3[/color] [b][color=#3333FF]0[/color][/b]
    [i]bohužel jak jsem psal dneska už pod jménem fractalis najdete jenom nejaké ty soft..tohle je tuším nejak z roku 2002 možná i o něco dřív jinak to tedy lehce ten vokál připomíná michala davida ale není to on :)[/i]

42. [u][b]GTR – MIstral (Tranceplant mix)[/b][/u] [color=#FF0066]3+3[/color] [b][color=#3333FF]0[/color][/b]
    [i]jeden chlapíček z prahy který měl a možná i má stále cit pro hudby takhle překopal klasiku Garetha Emeryho… občas když mám možnost zahraju to na akci…[/i]

43.[u][b]Spectral vs Ronny K.feat. Lenka – Orbit Of Calypso (Promo Radio Edit)[/b][/u] [color=#FF0066]3+3[/color] [b][color=#3333FF]1částečný[/color][/b]
    [i]:) na to že ronnyho po tech flamewarech zde moc nemusím muziku delá dobrou tady se teda jedná o verzi pro česká radia mno nevím .. nikde jsem to moc nezaregistroval ale na poslech přijemné flash si po hintu vzpomněl na ronnyho tak má alespon bod :)[/i]

44. [u][b]Tranceplant – X-files recovery[/b][/u] [color=#FF0066]3+3[/color] [b][color=#3333FF]ANDREWS unique![/color][/b]
    [i]…a takhle si zase vzal na paškál ustřední motiv ze seriálu Akta X popravdě to jsem dlouho nikde nehrál:) každopádně andrews si vzpomněl na dobu kdy to např na NTC vnutil athrovy aby tím začal svůj set i když s ješte přidanými vokály od junkieho xl.. třetí bonus bodík byl tady pokud by nekdo poznal i 42.. [/i]

hotovo dobojováno.. congrts andrewsovy na kterého čeká příprava již třetího contestu a zaroveň jubilejního 20týho ..;)

[size=large]1. Andrews ..79 b. 5 unique [/size]
    2. Junki ..70 b. 4 unique
    3. flash2001 ..62 b.
    4. M.i.k.e. ..40 b.
    5. Natix ..27 b.
    6 beyond infinity ..26 b.
    7. ceero ..20 b. 1 unique [b]+2[/b]
    8. dukelák ..20 b.
    9. Starf ..19 b. 2 unique [b]+2[/b]
    10. wenca ..15 b.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.