TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 19 (majklhauske)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Autor

mno už se stalo..sm3

a chyták je tam ješte jeden 😉

Natix
    Účastník

Jsem zvědav, jestli se na té 36 někdo nachytá. sm2

Flash2001
    Účastník

Tu 36 mám snad ještě někde na kazetě nahranou z rádia. Jináč moc potěšilo č.2sm5

kreeki
    Člen

[quote majklhauske]kreeki za 36 tleskám.. to každýmu kdo to zná..[/quote]

Kdysi jsem poslouchat ty co to překopali, tak znam původní i další odvozený verze sm4 myslim ale že to bude znát dost lidí, uvidíme..

kreeki za 36 tleskám.. to každýmu kdo to zná..

natix: hardstyle je tam pouze 1x hardcore .3x. 😉

andrews mno když to chceš vedět.. 3 x1 bod se dá získat uhodnutím 2 id jenž v sobě obsahují stejné slovo.. (prozradím že pokaždé jde o projekt nebo jednoltivce takže název skladeb rovnou vypuste) a myslím že chápeš že tady napsat ID které se k sobě nejak vážou by byla hodně silná pomoc pro vás..;)

a další body se dají nahrnat u skladeb 23,24,25,26 kteréžto jsou součástí jednoho z mých nejoblíbenejších dj setů (2003) tady se dají nahnat až 3 bonus body a to za každou další uhodlou skladbu tzn: za první není nic ale za každou další krom klasických bodů + 1 ..;)

a pak za skaldby 41-44 ktéréžto se nejakým způsobem vážou k české republice tzn když už to nekdo odhalí tak si +3 body opravdu zaslouží… 😉

kreeki
    Člen

vokno: 02, 13 (dohledal bych) sm13 vim: 06, 16, 36 sm13 12 odhadnu interpreta sm13 14 nevim ale musim se smát sm5

tak zase díra no…

Natix
    Účastník

No, výběr je zajímavý, ale asi se moc chytat nebudu, hlavně kvůli tomu harstylu. sm13

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Možná by bylo dobrý ty bonusový ID nějak vypsat, aby lidi věděli, o co se kdyžtak má víc smysl snažit…

mno protože nevím jak na tom budu o víkendu s časem hodím to sem už tedka při pátku..

takže vyroben jest ve dvou formátech..

[url=http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=1eu1bh2cei]Mp3 12,8 MB[/url]

[url=http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=e5gxoxdwi7]Ogg 8,71 MB[/url]

textový odpovední lístek si sami vyrobte..:) jsem ho tam nějak zapomněl přiložit..

Jinak tedy čeká na vás 44 skladeb je tam hodně tranceu ale zabrousil jsem i trochu jinam. Za kompletně vyplněný contest bez bonusů je 123 bodů. Bonusových bodíků je tam celkem 20 a nejvíc jich je v tracích 41-44 kde je každý stoprocentně uhodnutý název zaplacen 3 body navíc.. jinak bych ješte dodal že nekteré veci co jsou bez remixu jsou v tomto contestu hodnocené 2ma body. nikoliv 3mi sm4

odpovedi lze psát do mého icq kdo zná a kdo ne tak privatními zprávami zde na tranceu, na mail moc nechodím takže ho sem ani nebudu dávat .

je mi jasné že contest není uplně jednoduchý ale zachytné věci tam jsou a vokálky jsem taky nešetřil:) jinak se prakticky jedná o mé oblibené skladby..

viděl bych to tak že někdy o weekendu 5-7 dáme hinty a někdy ve tředu čtvrtek 10-11 prosince to ukončíme.. 😉 tak lovu zdar 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.