Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ID contest #2
- Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 1. 2008 v 21:48 #58148
Anonymní uživatel
Neaktivníto není pravda…moc tam toho od něj není, klidně ať se zúčastní, spíš se ale bojim, že mi dá Andrews za uši za to jak jsem to zmršil s těma nápovědama %-)
1. 1. 2008 v 21:41 #58147Natix
ÚčastníkAndrews:
Jestli chceš, můžeš zkusit Freezerovo třetí kolo, ale tam je podmínkou pro zápis znát aspoň půlku M.I.K.E.ovo diskografie. :´-))1. 1. 2008 v 21:21 #58146Anonymní uživatel
NeaktivníHm, tak tohle jsem prošvihnul, ale nevadí. Spoustu tracků mi podle názvu docvaklo, ach jo… hlavně ten Spastik, to je teda síla. Nemám ho bohužel naposlouchanej úplně celej od začátku do konce.
29. 12. 2007 v 18:24 #57559dance-girl
ČlenJdu se zastřelit…:_) hlavně že si řikám, že ta melodie zní jak z You can’t touch this, ale že to bude určitě něco vykradenýho… stejně tak Panjabi MC…:-| a nepochopim, jak jsem nemohla poznat Feelin‘ Electro a Hurricane, kterej jsem jednu dobu šíleně žrala…
29. 12. 2007 v 17:52 #57542Paya
Člentak teda tragické 11. místo 😀 každopádně gratulace vítězi! díky za organizaci, ale na mě fakt hrozně těžký …
koment:
ad 01 – ATB mě napadl, ale fakt jsem se nechtěl pustit do poslechu jeho alb
ad 03 – tak okamžitě jsem poznal John Williams – Obi-Wan Kenobi Theme/The Force Theme, ale google je s klíčovými slovy „star wars“ „theme“ a tak podobně úplně na houby
ad 04 – héj, to hraje Dyk … a já to mám pravidělně v tracklistech jako ID :oD
ad 12 – aha, jasný, já to znám jen v originálu, my fault
ad 24 – wow, zní to velmi dobře
ad 25 – Dyk to hraje jako Dick van Nille – Outside 😀
ad 26 – v životě bych to v tom nepoznal
ad 27 – já právě Sandera beru v úvahu až od SOS …
ad 30 – jj, ten vokál jsem měl poznat, je pravda, že je jasnej …
ad 31 – taky, ten sound je jasnej, pravda …
ad 32 – ano, tluču se do hlavy :oDčili mrzí mě 5 bodů, ale zbytek bych stejně nedal …
29. 12. 2007 v 8:28 #57390Starf
Členja sem taky spokojenej, tyhle IDs dou vazne mimo me 🙂 mozna tak ten Sander me mrzi, ale co nadelam 🙂
29. 12. 2007 v 3:36 #57382sharx
Člen1 bodík -(( :oD……….ten Distant Heartache som si náhodou pustil tesne pred ôsmou po odoslaní prvého tipu, tak som ešte rýchlo hodil update:-D …..gratulujem Freezerovi…som zvedavý čo nám nachystáš;-)
29. 12. 2007 v 0:49 #57367beyond infinity
ČlenTak tentokrát se za hlavu nechytám, opravdu jsem to neznal. :´-))
Jen ten Panjabi mi vrtal hlavou, ale nakonec ani nevím proč jsem ho tam nenapsal.
Wubble U jsem poznal hned, Charlie One má hodně specifický hlas, navíc ten remix vyšel kdysi na CD u Xmagu.
U těch The Beloved jsem poznal melodii a remix vygoogloval 🙂
A u Astral Projection nebylo co řešit B-]29. 12. 2007 v 0:11 #57337Anonymní uživatel
Neaktivníleosh:
1) Svenson – Sunlight Theory – uznával sem oba mixy, pže ta pasáž je v obou 😉
2) panjabi mc – no jako tu druhou ukázku sem líp udělat nemohl, prostě ten remix je takovej
3 aktualizace – nebylo co aktualizovat :oD29. 12. 2007 v 0:05 #57329Leosh
ČlenATB – Basic Love
… ATBho sound tam teda vubec neslyšimX[]Kalafut & Fygle – Novocaine (Mark Otten Remix)
… dyk sem řikal, že to je známá věc, pamatuju si to z asotu:-|Hi-Gate – Hurricane (Original Mix) (Leosh unique)
… a odkud myslíš, že to mam nahraný na kazetě:´-))Svenson – Sunlight Theory (Arrakeen Edit) / (Original Mix)
… škoda, že nebyl original mix, to bych nejspíš poznal:-DPanjabi Mc – Mundian To Bach Ke (B1 Tocadisco Mix)
… z toho to taky nešlo poznat:_)MC Hammer – Can’t Touch This (Gataka Rmx)
… toho MC Hammera sem taky vygoogloval, ale pak sem si řekl že to je nějaká blbost a ani sem to netipnul:-ODevilfish – Man Alive
…. taky mi ten sample přišel dost ohranejX[]26. wubble u – petal (freestylers top rock remix)
… taky bez šance, ani náznak podobnostiB-]Olav Basoski – Opium Scumbagz 2004
… pravda, zní to podobně jak safri duo a svýho času to valilo dost DJsAirscape – Sosei (original mix)
… tohle mě štve, no:-( ale byl jsem blízko, hledal prohledával jsem třeba tracky od Airbase:oDDark Alliance – Vibration
… třeba já taky tipoval bakera – až z druhé ukázky mi došlo, že je to dark alliance, kterou dělal společně s nashem:-)Sonorous – Protonic (Ronski Speed remix) (Leosh unique)
… přišel jsem na to v podstatě náhodou, když jsem asi den předem poslouchal nějakej starší set Tiesta a vzpomněl jsem si, že tam hrál něco podobného – na druhý pokus jsem trefil i remix:-Djinak díky za organizaci:-) jenom bych trochu vytknul menší frekvenci aktualizací:-!
28. 12. 2007 v 23:03 #57220Dexx
ČlenTak toho Byck to Cali je pěkně divnej remix nebo spíš tak nešikovná ukázka, že to v tom prostě neslyším. Panjabiho jsem si asi nepustil do konce. To by mě možná trklo.
Petal…. kus vokálů??? to je VZDECH a ne vokáál. 🙂
U Everything but the girl jsem hldal blbý slovíčka.28. 12. 2007 v 22:58 #57216Palda61
ČlenFreezer: v poho, spát půjdu až tak ve 2… No tak já se celý Vánoce nudím, tak když mám možnost dělat něco smysluplnýho, tak jsem nadrbanej :oD
28. 12. 2007 v 22:56 #57213Natix
ÚčastníkDoufám, že snad budu konečně mít trochu šanci… Nevíte někde o nějakém M.I.K.E. & Tyas B2B Essential Mixu pro rozehřátí? :oD:oD
28. 12. 2007 v 22:55 #57212Dexx
ČlenFreezer: **** na to a jdi se raději dobře vyspat. 🙂
28. 12. 2007 v 22:53 #57210Anonymní uživatel
Neaktivníjako já sem natěšenej taky, ale běda, jak to bude těžký :oD:oD:oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.