TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest #2

• Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 229)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

chjo
    snažil sem se ten contest udělat tak, aby bylo co hledat a v čem soutěžit.
    tracky sem vybíral pečlivě a pečlivě je stříhal, snažil sem se to postavit tak, aby z každý ukázky cosi číšilo a toho ste se mohli chytnout. nechtěl sem, abyste po prvnim poslechu hned věděli, o co de, popř z jakýho alba toho či onoho autora to je. kdyby to bylo samý for an angel, anthem, twisted a southern sun, nebylo by moc co hádat a hledat, ne? tohle sou možná trochu neotřelý tracky, nicméně minimálně autoři sou dost známý asitak v 95% případů. záměr byl nechat vás hledat a postupně přicházet na nový věci, nechtěl sem, aby půlka věcí byla jasná po prvnim poslechu a druhá půlka se vyjasnila do tří dnů.. jak sem řekl, to by nebyl id contest, ale fast-typing contest..

tolik na mou obhajobu, docela mě to mrzí..
    na druhou stranu musim říct, že všichni, kdo zatim napsali, mě příjemně překvapili 😉 jen tak dál

Sonique
    Člen

Hej davejte tam trochu vic trancu, nebo ne moc stary skladby 😉
    Poznam tak 3 veci hh 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

on totiž ten sampl z té 25ky byl použit několikrát v různých tracích, takže je to docela oříšek…

Natix
    Účastník

Hm, tak smůla, tipoval jsem jiný, ale hodně podobný track. :-/

Natix
    Účastník

Lukin:
    Já 25ku znám z jednoho loňského setu. 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no vida děcka.. jako zatim mám 7 soutěžících, já si teda nestěžuju, aspoň nemám moc práce :D:D
    ale snažte se trochu víc :´-))

tak já se rovnou přiznám že asi na desátý poslech by se tam nějaký znalosti našly :oD
    no ještě pohledám, pogooglím a pak se uvidí B-]

hoky
    Člen

tak mám 25, já vůl to složutě hledám na netu a pak zjistím že to mám na disku:_)tak mám aspoň jeden track

Anonymní uživatel
    Neaktivní

leosh: zejtra.. ještě počkám na pár tipujících

Lukin_
    Člen

Tak kdo to zná a slyšel ještě jinak než z akce a rádia?:-D

Leosh
    Člen

no ale moh bys sem večer dát aspoň průběžný pořadí po prvních 2 dnech, ne?;-)

dance-girl
    Člen

heh, já jí znám ani nevim odkud… (pokud je to to, co myslim)… naživo určitě ne, spíš z rádia :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

btw: jestli vám to nějak pomůže, já tu 25ku znám z duplexu :oD:oD

Lukin_
    Člen

hoky : Právě že tohle je taková stará perla ale nikdy sem nevěděl nízev:-|

kocour: Já nenapovídam já rovnou radím všem:oD

hoky
    Člen

lukin: jj 25 je z těchhle halovek známá, vím že to hrával Orbith takže název bych snad splašit mohl,aspoň budu mít 1 IDčko:oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 229)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.