TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest #2

• Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 229)
  • Autor
    Natix
    Účastník

Freezer:
    Jestli myslíš tohle,
    http://www.discogs.com/release/480570
    tak ti rovnou říkám, že tam to není.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

náhodou ta sedmička se mi docela líbí, nebráním se žádnýmu stylu, ani country, jsem zvědav co to je…jinak jj Klaptcha má pravdu, že jedna věc byla pro mě záchytná, to by mi stačilo jen půl sekundy a už bych věděl 🙂 a dík za radu s tou 25, San Andres OST tady mám, takže to dohledám 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

leosh: 41 track je jen tak, nechci to zahrnout do hodnocení, ale kdo to uhádne, má bod k dobru a respekt 😀

jinak všichni tipující zatim pěkný 😉

Natix
    Účastník

Ježiš, ale tu 25 mám v jednom setu od PvD! 🙂

Leosh
    Člen

jo a ještě jsem nepochopil úlohu tracku 41 – sice se nebude hodnotit jeho identifikace, ale k čemu tam vlastně je? že by kvůli určení pořadí soutěžících při rovnosti bodů??? máš k tomu hellmane nějaké rozumné vysvětlení?:-D

dance-girl
    Člen

Ááááá, 21… joooooooo :´-)):´-)):´-))

andre
    Člen

tak do prvního contestu jsem nešel, ptže bych neměl šanci být v první půlce, do tohoto asi nepůjdu, ptže až na pár věcí se vůůůůbec nechytám :-/ 🙂

Natix
    Účastník

Já vím (snad) jistě jenom 4, možná 1 a určitě znám 37, ale za boha si nemůžu vzpomenout, ááá! :_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

leosh: country to neni a je to poměrně provařená věc, přestože tam nezpívá ani eric lumiere :´-))

K1aptcha
    Člen

Leosh: heh no díky teda :oD 7ka jde mimo mě 🙂
    a to bych zas moh říct, že jednim IDčkem (číslo ale nenapíšu :´-))) zas nahrává třeba Freezerovi, že jo 🙂

Leosh
    Člen

jako to country na pozici 7 mě fakt dostává… skoro bych řekl, že hellman nahrává kolegovi Klaptchovi a dal do soutěže ukázku novinky z dílny Klaptchova oblíbeného tria, jehož produkci má zajisté dopodrobna zmapovanou:oD:oD:oD

wenca
    Účastník

tak já vím je jedničku:´-))

Dexx
    Člen

Hmmmm. Možná 02 a 07 a nazdar.
    Doufám, že to teď vyhraje někdo „normální“. Bez urážky.

Palda61
    Člen

Hellmane, je to opravdu tak těžký, jak se tu píše? :oD Já jen abych věděl, jestli má cenu to vůbec stahovat :oD:oP. Né tak stáhnu a zas budu rád, když poznám 2 tracky 😀

K1aptcha
    Člen

sharx: 4 tracky je na začátek solidní :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 229)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.