TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest #2

• Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 229)
  • Autor
    sharx
    Člen

zatial iba 4 tracky….bieda :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já se těšim, jak se chytnete za hlavu, až vám sem pošlu, co to je :oP

Natix
    Účastník

HUSTĚĚĚ!!!! MÁM JEDNO ID, JSEM KIIIIING!!!! 😀

Jako Hellmane, Andrews sice vybral těžké ukázky, ale proti tomuhle to pořád byl čajíček, ty jsi normálně blázen!:-O Pusťte k tomu někoho normálního šmarja! :_)

Palda61
    Člen

Až mi půjde doma net, stáhnu 😀

tak tady se vůbec nechytám…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a už si vzhůru? :oD

eldee
    Člen

tak to ja poznal uplny prd a to je jedna odpoledne:-D-((

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jen hledejte, tak z většiny sou to starší stěžejní tracky, sem tam nějaká novinka či zajímavost mimo styl.
    snažil sem se vybírat věci, který bych poznal, ikdyž byste mě vzbudili ve 4 ráno 😉

eldee
    Člen

aha…tak tady se jaksi nechytam…..tak nak sem identifikoval 3 veci:_)…stydim se:-D

eldee
    Člen

tak ja už sosam taky…..za osobni uspech budu povazovat lepsi umisteni nez v kole predchozim:-D

Binary
    Člen

Tak v 1. contestu jsem se chytal víc… Bezpečně vim jen 2 věci a na 7 dalších bych možná přišel. Ale jsem línej to hledat…

BoRo
    Člen

23,25 no a 1 naprosto jasna:-) Kdo vic?

kreeki
    Člen

nu pustíme se do toho, abych napravil tu hrůzu když sem v první soutěži nakonec nepoznal nic :oD

edit: njn, hrůza se mě drží jako klíště…. snad nic neprozradim, ale 25 poznávam z jednoho rádia v San Andreas :oD

Starf
    Člen

vim akorat 39, mozna bych po trose patrani dal dohromady este 6 a 10, zbytek netusim… tak 3/4 znam z poslechu, ale vubec nevim co ani od koho to muze bejt :´-))

21, 26 a konec 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 229)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.