Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ID contest #2
- Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
28. 12. 2007 v 22:51 #57208
Anonymní uživatel
Neaktivnípalda: jestli seš na to tak nadrženej tak se možná dočkáš ještě dnes, ale dřícv jak o půlnoci to nebude 🙂
28. 12. 2007 v 22:50 #57206Anonymní uživatel
Neaktivnínatix: vidiš, to sem netušil a ani mě nenapadlo to tušit, když on sám udělal total blackout.. tak trochu se stydim, pár lidí tipovali freda:-/
28. 12. 2007 v 22:50 #57207Anonymní uživatel
Neaktivnínatix: vidiš, to sem netušil a ani mě nenapadlo to tušit, když on sám udělal total blackout.. tak trochu se stydim, pár lidí tipovali freda:-/
28. 12. 2007 v 22:42 #57199Natix
ÚčastníkK té ID37: Se hellmane nediv, že lidi tipovali Freda Bakera, když Dark Alliance není nikdo jiný než Baker spolu s Nashem. 🙂 Jedna z mála věcí, které jsem poznal, ale dlooouho mi to trvalo, než mi doťuklo, že jsem to znám z TIC 2. :_)
28. 12. 2007 v 22:34 #57194Binary
Člen9 a 32 důvěrně znám, ale za boha jsem si nemohl vzpomenout. 🙁 21 znám jen ve Flemingově Remixu a ten zní dost odlišně… Tak jsem přišel o 6 bodů. -((
28. 12. 2007 v 22:28 #57191Anonymní uživatel
Neaktivnífreezer: ok, no já si cvičně naposlouchám diskografii od pushe a tyase :´-))
28. 12. 2007 v 22:26 #57189Anonymní uživatel
Neaktivníhellman: ukázky jdu připravovat už ted…i když ani nevim co tam ještě dám, bude to asi trochu special, aby taky ne, já jsem celej special 🙂
a hlavně…slibuju lehkej contest a rovnou říkám, že nepůjde o googlování ale spíš aby bylo na první poslech jasný o co jde…budu tam dávat ty hlavní pasáže a nečekejte ode mně vokály 🙂 jednak by to bylo o googlování a jednak je nemám moc rád 🙂
28. 12. 2007 v 22:22 #57186Palda61
ČlenFreezer: teď, teď, teď, teď, teď, teď, teď, teď, teď, teď, teď, teď, teď….. 😀
Nééé teď, ať mám co dělat o silvestru, když se budu nudit;-)
28. 12. 2007 v 22:22 #57185Anonymní uživatel
Neaktivnífreezer: hele z vlastní zkušenosti radim, připrav si to už teď, třeba i nastřihej ukázky.. a nech to pár dní uležet..
já to neudělal a v domění, co sem dávám za lehký věci, sem vytvořil contest, kde má vítěz 1/4 bodů :´-))28. 12. 2007 v 22:18 #57184BoRo
Členaby tu nebylo presuperstarovano
28. 12. 2007 v 22:11 #57176Anonymní uživatel
Neaktivnítak se nakonec moc za hlavu nechytám, jen u pár věcí, zbytek byl megatěžkej…
tak díky Pekelníků za pěkný (i když težý) contestík 😉
otázka je co dál…pokud by byl zájem, udělám contest 3 už během dnešní noci a zítra bude ready, ale byly tu spíše názory, že je čas na oddych, tak jak chcete 🙂
28. 12. 2007 v 22:09 #57171BoRo
Člense divim ze tak malo poznalo ATB,snad nejcharakter.zvuk.
natlife je kluk z (jak rikal znamej:tam kde chcip trance) Kharkova.kdo by chtel-klidne…:-)28. 12. 2007 v 22:03 #57168Palda61
ČlenNooo, tak to co jsem nevěděl, tak bych ani neuhád/nenašel, takže jsem se svým výkonem spokojen :-). I když 28. zamrzela, to jsem mohl vědět… Každopádně nejlepší pro mě byla 19. a překvapivě 35, protože se v jeho starejch set obzvlášť vyžívám :-).
28. 12. 2007 v 21:57 #57160hoky
ČlenDevilfish – Man Alive to sem věděl, mám doma vynikající záležitost, no jo měl sem se já vůl zůčastnit:_)
28. 12. 2007 v 21:55 #57158Anonymní uživatel
Neaktivní1. ATB – Basic Love (2 ID)
asi nejlepší skladba z asi nejlepšího alba ATB Dedicated, myslel sem, že tohle pozná víc lidí 🙂2. The Beloved – Sweet Harmony (Kosmas Epsilon and Zorz Northern People Mix) (7 ID)
tady ste se chytali velmi dobře, tohle poznal skoro každej, skladba má nejvíc identifikací.3. Liquid Sun – The Beginning (club mix) (0 ID)
stará věc, kterou pro změnu nepoznal nikdo 🙂 andrews a paya poznali a napsali, že se jedná o předělávku hudby ze star wars, jen paya zkoušel nějaké tipy, ale ani jeden přesný.. škoda4. Plastikman – Spastik (4 ID)
bubínková techno záležitost, kterou imho proslavil randy katana, když ji zbootlegoval s rune – calabria. poznalo pár z vás, i přesto, že sem ukázku střihl tak, aby hlavní perkuse nezazněly. pěkná práce!5. Sasha & James Holden – Bloodlock (4 ID)
tady pomohla druhá ukázka. 🙂 z alba Airdrawndagger. mě osobně tenhle track zaujal zajímavym skloubenim zvuků obou autorů6. John B vs Libby Picken – Electrofreak! (John B Trance Mix) (Klapča unique)
tohle se objevilo na oakenfoldově kompilačce great wall, do setu to zařadili i kyau vs albert. v originále drumová záležitost, zde v trance mixu.7. nouvelle vague feat. melanie pain – dance with me (4 ID)
starší reklama na t-mobile, prosté, že? 🙂 a neni to country8. kuffdam and plant – seduction (goa mix) (0 ID)
tady sem vybral trouchu neobvyklejší věc od kuffdam nad plant, nicméně věc je to výborná, zrovnatak goa mix, kterej oproti originálu trochu upravuje basovou linku a melodii9. Kalafut & Fygle – Novocaine (Mark Otten Remix) (3 ID)
slovenská dvojka v remixu od marka ottena, výborná věc z loňska. ottenovo piánko jde poznat lehko10. Rob Mooney – Feelin‘ Electro (Valentino Kanzyani remix) (Palda unique)
už ani nevim, kde sem k tomuhle přišel, každopádně výborná vypalovačka, která se vařila loni, vyšla na podzim 2005. ruku do ohně za to nedám, ale myslim, že jí točil i sander van doorn. výborná techno elektro věc11. ozgur can – mind your step (2 ID)
ozgur can má nezaměnitelnej zvuk a pár z vás ho poznalo, i přes nevýraznou ukázku. tenhle song konkrétně zazněl i v mennově intuition show12. mauro picotto – back to cali (push remix) (7 ID)
picottova výtečná trancová pecka z alba the others, zde v remixu od pushe aka m.i.k.e., který tracku dodal výbornou atmosféru. každopádně jedna z nej věcí roku 2002. druhá nejvíc tipovaná věc.13. Hi-Gate – Hurricane (Original Mix) (Leosh unique)
projekt z anglie, nejvíc známý asi trackem pitchin‘. tady sem vybral track, kterej já považuju za jejich nejlepší dílo. pamětníci možná pamatují, že tohle kdysi zahrál v předhitparádovym servisu luboš novák :-)))14. Bam Bam & Pebbles – London To LA (2 ID)
známá hardhousová tvrdší věc, která mimo jiné zazněla na sensation black 05 v setu toma hardinga. neskutečná energie15. Olmiq – Golem (Original Mix) (0 ID)
rozhodně nejtěžší track tohohle kola. poměrně neznámý český projekt z olomouce, skladba se objevila na labelu total-digital. mě osobně tahle věc dostala, už jen proto, že je to věc česká 🙂16. tragida – elisabeth (natlife remix) (Mountainer unique)
lehčí melodie od tragidy, basovka typická pro poměrně nový projekt natlife, kterej sem si značně oblíbil pro jejich trochu neobvyklej a nezaměnitelnej zvuk pro úplně mňam basu 😀17. airwave – above the sky (4 ID)
starší airwave, tohohle chlapíka sem do contestu prostě dát musel18. Jungle Brothers – Jungle Brother (Aphrodite Mix) / (Urban Takeover remix) (3 ID)
rap od jungle brothers do houpavejch zvuků jump-upu převedl jungle-děda aphrodite. taková jungle klasika, řekl bych 🙂19. denga and manus – loosing senses (vocal mix) (Palda unique)
novinka od amerického dua denga & manus, který já osobně považuju za jedny z nejlepších trance producentů poslední doby, ikdyž ještě do nedávna sem o nich neslyšel. jejich vokálová novinka mi vzdáleně připomíná vokálovky z roku +- 200220. Svenson – Sunlight Theory (Arrakeen Edit) / (Original Mix) (3 ID)
trochu duchovní samplík představil svenson v tracku sunglight theory, kterej se v arrakeen editu objevil i na kompilačce trance energy 2004. věc hodná zapamatování 🙂21. Astral Projection – Mahadeva (4 ID)
hooodně starej track od tohohle goa/psy projektu, kterej by asi měl znát kdokoli, kdo se kdy psytrance dotknul. známá a mimořádně povedená skladba.22. Panjabi Mc – Mundian To Bach Ke (B1 Tocadisco Mix) (3 částečná ID)
další z řady hnusáren 😀 asi si pamatujete dobu před pár lety, radio i televize plná tohohle tracku, ovšem tehdy se ke mě donesl i remix od tocadisca, kterej z tracku dělá typický disko elektro. nepoznal nikdo úplně23. Kurtis Mantronik pres Chamonix – 77 Strings (Club Mix) (0 ID)
taky pár let stará věc. kurtis mantronik je podle mě jeden z hlavních představitelů tohlhe veselýho housu. konkrétně track 77 strings běhal hodně po hudebních televizích24. MC Hammer – Can’t Touch This (Gataka Rmx) (Binary unique)
mimořádně funky psytrance, kde si gataka vzal do parády klasiku od mc hammera25. Devilfish – Man Alive (0 ID)
tohle byl oříšek 🙂 jen z toho, co ste mi naposílali, sem zjistil, že existují minimálně 4 parafráze na tenhle sample. bohužel nikdo nepřišel na tuhle techno verzi26. wubble u – petal (freestylers top rock remix) (Beyond infinity unique)
klasika v podobě wubble u, pro složitost sem použil remix 🙂 nicméně kus vokálu zůstal27. sam sharp – error (drop out remix) (2 ID)
tady sem čekal masovější identifikaci, sanderova zapomenutá tvář si pozornost zaslouží. podobnou vrzavost by snad nikdo jinej neudělal, navíc ten beat..28. Lab 4 – Bardig (0 ID)
tady sem provětral vody hi-nrg, ale nikdo se nechytil. lab4 rozhodně patří k základům tohohle stylu, použitej diskohlásek je asi až iritující, ale objevuje se ve víc jejich trackách29. DJ Hein – Energetic Rhythm (Donkey Rollers Mix) (Klapča unique)
dřívější donkey rollers, hard trance v plné kráse 🙂30. Everything But The Girl – Wrong (Palda unique)
tohle sem zvolil víceméně náhodou, ale myslim, že projekt everything but the girl je dostatečně známý a vokál nezaměnitelný31. Olav Basoski – Opium Scumbagz 2004 (0 ID)
tohle bohužel opět nepoznal nikdo, ale majklhauske aspoň uhodl autora! jinak se mi nechce věřit, že by nikdo nepoznal zvuk olava.. a safri duo to opravdu nejsou :D:D32. ReLocate – Distant Heartache (Original Mix) (Sharx unique)
tady se asi hodně z vás chytí za hlavu. starší věc od kluka holandskýho, kterou vydal, ještě než byl úplně slavnej 😀 společně s trackem typhoon asi tvoří základ re:locatovy dřívější tváře. krásnej opus.33. katana – tribal shock (perry o’neil remix) (2 ID)
perry o’neil býval poměrně vyhledávaný remixér, ovšem remix pro randyho katanu mi doslova vyrazil dech. z typickýho katana buch buch vznikla perfektní melodická záležitost, která úplně číší perryho zvukem 🙂34. Yahel feat. Sandman – Eastern Rain (Club Mix) (0 ID)
opět, stará věc 😀 yahela asi nejvíc proslavila věc voyage, kterou remixoval i magik tiesto. tohle je trochu neznámej track, ale podobný zvuky nikdo jinej než yahel nevyluzuje35. Orbital Velocity – Last Voyage [Club Mix] (Palda unique)
opět tiestem provařená věc, ale hodně starym tiestem. psal se rok 1999 a tiesto na innercity odkroutil i tenhle track. asi ne úplně lehká záležitost na poznání, ale tenhle melodickej trance byl prostě úplně žůžo 😀36. Airscape – Sosei (original mix) (3 ID)
svenson & gielen pod pseudonymem airscape, který splodil dokonalou věc l’esperanza. pozdější výtvor sosei takový kvality ani slávy nedosáhl, přesto je to typicky veselá a energická svensonovská produkce, kterou hrál nejeden dj37. dark alliance – vibration (6 ID)
někteří tipovali freda bakera, asi měli na mysli jeho počit total blackout. ale to dobře nebylo. co je mi známo, motiv využívá krom vibration a známější bakerovy total blackout ještě skladba intruder, kterou vytvořil armin spolešně s m.i.k.e.m. já sem zvolil tu těžší variantu na poznávání, ale podle druhý ukázky ste se už chytili :oP38. telepopmusik – into everything (mfa full vocal remix) (Palda unique)
kdo by neznal telepopmusik a jejich hitovku breathe? 🙂 no to by bylo moc snadný, takže sem sáhl po rovněž kvalitnim tracku into everything, navíc v remixu, kterej trochu klame zvukem. ale podle druhý ukázky s vokálem už ste se chytili 🙂39. yoji biomehanika – samurai (3 ID)
noooo, hardstyle disko by poznal každej 😀40. Ronski Speed with Shadowrider – Blue Horizon (Binary unique)
trochu neprovařená věc, kterou má na svědomí tahle spolupráce. hráli třeba aly & fila a o remix se postaral luke terry41. Sonorous – Protonic (Ronski Speed remix) (Leosh unique)
tohle sem teda nehodnotil, ale leosh poznal, že se jedná o perfektní věc z labelu euphonic puštěnou pozpátku 🙂snad je to bez chyb :_)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.