TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest #2

• Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 18 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 229)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Každej jednou umřeme, ale ve většině případů potřebujeme vzdělání ke spokojenému životu.

Natix: Podle mě by lidi hledali, o tom contest je, ale vzhledem k tomu, že nedávno dohledali, nemají teď chuť trávit čas nad hledáním dalším. Aby se ty hodiny strávené u netu nestali standardem…

Natix
    Účastník

Leosh:
    Hm, to já mám zkouškový až od půlky ledna, takže od teď mám po celé Vánoce leháro, ale kámoš má třeba taky zkoušku hned 3.1.

hmm no já mám co mám.. me to stačí.. tohle bych totiž nikdy nemohl.. stravit mladí učením a pak umřu a bude mi všechno na h… 😉

Leosh
    Člen

majkhauske, natix: možná nevěříte, ale v současnosti už studuju již asi 2 týdny na plné obrátky…B-] chodim spát v 1-2 a vstávam v 6, protože při nové práci (20h/týdně) už není tolik času. v tomto týdnu se už píšou testy (zrovna dneska sem jeden brutální psal) a zkouškové nám začíná 2.1. a hned 3.1. něco dalšího píšu a k této zkoušce musím ještě přes Vánoce zplodit seminárku…:-/ takže nevim, co studujete vy a jak vám to jde, ale já musim studiu věnovat hodně času – prostě ta škola pro mě neni zadarmo a většinu znalostí musím doslova „vysedět“…:-D některé předměty v tomhle semestru nejsou žádná sranda:-(

Natix
    Účastník

Leosh:
    Neříkej mi, že se budeš přes Vánoce učit, zkouškový je až za dlouho.B-]

Škvára:
    Podle mě je to spíš tím, že když lidi nic nepoznají, tak už ani nemají chuť nic hledat. Proto Freezer říkal, že až vyhraje, tak to dá lehoučký, což je podle mě lepší, protože to bude opravdu o tom, co kdo zná a ne o tom, kdo stráví víc hodin hledáním na beatportu apod.

Sq4Raa
    Člen

Nejde o čas. Ale první contest byl prostě výzva.Teď to bude jen horší, takže bych dělal prodlevy…

ty vole se nelelejste že o vánocích budete koukta na pohádky nebo se učit..:-D

Leosh
    Člen

dyk já mu řikal, ať to nechá na únor, protože na to teď spousta lidí nemá kvůli zkouškám čas…X[]

Sq4Raa
    Člen

Mně přijde, že ten contest přišel moc brzy po tom prvním, je míň soutěžících a menší chuť hledat…

Starf
    Člen

hellman: me asi rovnou vymaz, dalsi tracky nevim 😀

K1aptcha
    Člen

to je brutální, 15 bodů a 3 unikáty :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ježiš, to je skóre jak někde na paralympiádě :´-))

Natix
    Účastník

Kde vzal proboha Frízr tolik IDček?:-O Doufám, že jestli vyhraje, tak vybere konečně trochu lehčí ukázky, protože tohle se fakt moc nedá. To bude určitě samý M.I.K.E. 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

starf: stoupa to byl :oP

Starf
    Člen

sakra, mi nekdo vyfouk to unique ID… klapco? 🙂 no co, nepocital sem, ze bych byl sam, co to pozna 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 229)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.