TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #20 (Christmas Edition)

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 91)
  • Autor

tak kde je leos s tím contestem 🙂 o víkendu bude prachbídně času tak at už mám alespoň rozpracováno 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

chtělo by to vydělit počtem těch účastí, protože já se taky tak 10 contestů vůbec neúčastnil, i když je pravda, že to je v podstatě můj problém že jsem se na ně vybodnul 🙂

Roman
    Člen

[quote majklhauske]až na kolo které dělal roman ten čísla ignoroval což je skoda.. pokud by to ješte nekde našel budu mu zavazán a doplním.. [/quote]

týjo no teďka teda nevim, jestli ten exceláckej soubor k tomu mýmu contestu dohledam, protože tady na noťasu to nemam a nevim, jestli sem to doma na kompu už nesmazal…možná sem to měl i na mailu, co sem si založil pro tenhle contest, ale k tomu sem jaksi už zapomněl heslo…

Natix
    Účastník

[quote Leosh]spíš bych to pojal tak, že každý organizátor tam po svém kontestu přidá výsledky za svoje kolo a takhle se to bude postupně rozrůstat a lidi na tom budou spolupracovat, aby to po roce zas nedělal někdo najednou, jak teď majklsm3[/quote]

Souhlasím, z tohohle by šlo vytáhnout další zajímavé statistiky, ale protože si to zatím každý dělal podle sebe (já např. v Excelu, někdo třeba ve Wordu nebo ještě něčem jiném a navíc každý jinak), tak by nebylo špatné, kdyby někdo vytvořil nějaký jednotný systém, aby se to všechno pak mohlo na konci roku snadno zkompilovat. Já měl svoje XLSko poměrně dobře udělané, ale už jsem ho bohužel smazal. sm7

Leosh
    Člen

spíš bych to pojal tak, že každý organizátor tam po svém kontestu přidá výsledky za svoje kolo a takhle se to bude postupně rozrůstat a lidi na tom budou spolupracovat, aby to po roce zas nedělal někdo najednou, jak teď majklsm3

se neboj ta statistika je dost rozsáhlá..;) máš tam kdo uhodnul nejvíc ID v jednom kole a i celkove, jsou tam všechy skladby vč toho kolikrát byli uhodnutý (až na kolo které dělal roman ten čísla ignoroval což je skoda.. pokud by to ješte nekde našel budu mu zavazán a doplním.. ) máš tam počty dnů, uhodnutých neuhodnutých ids, šak dočkej a uvidíš (pak se mužeme dohodnout co ješte přidat co ne) .. tedka shrabu sníh a tak za 2 hodky by to tu snad mělo bejt k dispozici..

ty první druhý a třetí místa se z toho taky daj celkem jednoduše vypočítat forum k tomu založím bo to mužem pak prodiskutovat a za rok ho klidne zase vytáhnout nahoru.. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Konečně jsem našel aspoň nějakou tu statistiku, je cca 3/4 roku stará.

http://lindmik.sjoholm.dk/id_contests-63.xls

Je to nehorázná patlačka, je mi to jasný, ale případně jsem ochotnej pomoct, pokud bychom se dohodli, že by stálo za to to dělat takhle rozsáhlejší (mám pocit, že když už, tak pořádně).

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote majklhauske](forum k tomu založím až zítra..)[/quote]

Myslíš, že k tomu je potřeba zakládat další thread?

Ale super, že ses toho ujal, už jsem tady něco podobnýho zmiňoval kdysi a tenkrát bez odezvy. Osobně se přikláním k tomu, že když už statistiky, tak by jich mělo být víc, než jenom pouhý součet bodů. Dal bych tam další, která by počítala průměr na jeden contest, počet výher, druhých, třetích míst (to bych vůbec bral jako hlavní kriterium, a to ne proto, že jsem na tom v téhle statistice docela dobře, ale protože mi to jednoduše přijde nejspravedlivější)… koneckonců na TA přesně tohle existuje a rád bych na to našel odkaz, ale bohužel se pořád nedaří…

Natix
    Účastník

Gratulace vítězi za masivní zakončení a díky Andrewsovi za další zajímavý kontest, pár dojmů:
    [b]10. Imogen Heap – Hide & Seek (R3volve’s Hide & Seek Remix)[/b] – spolu s originálem asi nejlepší verze, trancové remixy sux.
    [b]16. Andy Hunter – Go (Antillas Remix)[/b] – nad tímhle jsem si lámal hlavu až do první nápovědy, která mi pomohla.
    [b]17. Incolumis – One With Sanctuary[/b] – hodně povedená a originální věc, už ani nevím, odkud ji znám.
    [b]31. Santos – Camels[/b] – po porovnání ukázky s videoklipem jsem měl pocit, že to bude nějaký remix a ono ne.
    [b]34. Björk – It’s Oh So Quiet[/b] – zrovna asi předevčírem jsem tenhle song slyšel na Primě v nějaké upoutávce.
    [b]38. 65daysofstatic – Uplifting Chart Trance (Donnie Darko ID no.2[/b] – dobrý lolec, ale dalo se vygooglit.
    [b]50. Emjay & The Atari Babies – So Clear (Stimulate) (Dogzilla’s „Depth Charge Mix“)[/b] – hned první obrázková nápověda byla jasná, bohužel text strýček Google neznal…
    [b]68. Hemstock & Jennings – The Passion (Original Mix)[/b] – tady jsem taky tipoval nějaký remix.
    [b]70. The Killers – Mr. Brightside (Thin White Duke Remix)[/b] – super syntéza rocku a elektroniky, když Tijs označil svůj tragický singl In The Dark jako styl „rocktronica“, asi si měl nejdříve poslechnout tohle…

Ad Houskova celoroční statistika:
    Docela koukám, sice jsem se opravdu účastnil každého kola, ale většinou jsem se umísťoval někde kolem středu pole, jenom párkrát jsem byl po vrcholem a jenom jednou vyhrál. Ale jinak zajímavá statistika, i když se ti divím, že se s tím chceš počítat. sm2

Leosh
    Člen

hej, dobrej nápad!sm4 těším se na výsledky…sm0

jinak si toteda dovolím to vložit sem.. (forum k tomu založím až zítra..)

zatím je to jen návnada a miniaturní část …s r a l(s prominutím) jsem se s tím skoro 2 měsíce ale myslím že i vy se rádi porochnite a porovnáte ve statistikách cca prvního roku ID contestu (i když je mu už rok a mesíc:) )

první 3 místa jsou jasný a neměný ostatní se ješte může lehce změnit ale nemělo by to bejt nějak vyrazně zatím jsem hlavně spočítal ty co soutežili nejčasteji přičemž v tomto vévodí NATIX kterej logicky kromě svého contestu který dělal, nevynechal ani jediný..

takže top 5 za minulý rok ale defacto i all times 🙂
    1. NATIX …. … 818
    2. FREEZER … … 635
    3 . LEOSH … … 611,5
    4. JUNKI … … 602 (tady by stálo za to říct že se připojil až od 12tého kola a od te doby též nevynechal takže nejspíš na další rok konkurence natixovy 🙂
    5. ANDREWS… … 583

no pokud byl někdo tak chytrý jako já a kolikrát se vyprdnul na to že to za to nestojí má alespon o motivaci na další rok postaráno každ bod se muže hodit..

více zítra až prijdu domu a dám k tomu do kupy menší textík k nemuž přiložím odkaz na tabulkový soubor .. sm3 sm4

Phat K
    Člen

Moc hezkej contest, tak dlouho jsem váhal s účastí, až jsem zjistil, že na víc než 5. místo by to nestačilo a vykašlal se na to. sm2

(Tu ptákovinu s Maurem, co jsem tu zplodil a už smazal, ignorujte. :))

tak to že je 42 dubstep jsem poznal to že sem si mohl dát vyhledat dvojku benga & skream je už vec jiná..

K1aptcha
    Člen

[quote Leosh][b]08. Dousk - Sidewalk Lovin' (G-Pal Remix)[/b]
    - prosim tě, co byla zkratka D.I.Y. v hintu? napadlo mě akorát do-it-yourselfsm0[/quote]

předběhnu Andrewse – D.I.Y. je Douskovo debut album sm3

Leosh
    Člen

[b]08. Dousk – Sidewalk Lovin‘ (G-Pal Remix)[/b]
    – prosim tě, co byla zkratka D.I.Y. v hintu? napadlo mě akorát do-it-yourselfsm0

[b]11. Solid Globe – North Pole
    17. Incolumis – One With Sanctuary[/b]
    – tak tyhle dva tracky mě mrzí, že se neuhádnul, přitom sem je měl na jazyku…sm16

[b]27. Groove Armada – At The River (English Riviera Edit)[/b]
    – no vidíš, to sem si ani nevzpomněl, že se to hrálo na parnících, já si pamatuju akorát na Mobyho Porcelainsm3

[b]42. Skream – Midnight Request Line[/b]
    – já si řikal, co je to za rovný kšilty a nakonec je to dub step…sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.