TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #20 (Christmas Edition)

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)
  • Autor
    Sonique
    Člen

7, 40 nadpozemský tracky. Jo u toho taky brečím jako malý děcko sm2sm19

milan
    Člen

Tak zatím v rychlosti cca 6 kousků…By mě zajímalo o kolik bodů budu pozadu před prvním místemsm15…btw na některý rnb a progressive tracky si možná ještě vzpomenu…
    btw ID 45 a ID 61 si musím vzpomenout…

to jsou šílenosti :Dcontest není uplně težkej …bohužel u mě je motivace menší přeci jen sem delal minulej tak se nemusím snažit bejt první ale co vím pošlu 🙂 a bude toho tak cca 20-25 tracků..

jinak o id 45 jsme dumal že to dám do svého 😉 hodne povedená věc.

Sonique
    Člen

Ha prej easy sm0 a trancově zaměřený to je tak z třiceti procent sm2
    Vidím to tak podobně jako beyond infinity, něco teda pošlu sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote beyond infinity]A ještě technická poznámka: pokud vám vadí jako mně, že ukázky mají hodně odlišnou hlasitost, zkuste si je prohnat přes prográmek [url=http://mp3gain.sourceforge.net/]MP3Gain[/url]. A totéž by mohli vlastně udělat i příští pořádající contestů sm4 Ono když je nějaká ukázka potichu a člověk si vytáhne volume, aby vůbec něco slyšel a následně začne řvát další ukázka, která je o dost hlasitěji, tak to není dobré na nervy sm15[/quote]

Snad tam proboha takových míst moc není, snažil jsem se na to dávat pozor. Nicméně je fakt, že hlavně u těch ukázek, které jsem samploval z vinylu byla ta hlasitost trochu nižší, takže tam ty rozdíly jsou.

Dík za tip.

Mno, pár hodně známých věcí, jako vždy spousta takových těch kdejsemtosakrajenslyšel? sm2 Na víc než 30 bodů to nevidím…

A ještě technická poznámka: pokud vám vadí jako mně, že ukázky mají hodně odlišnou hlasitost, zkuste si je prohnat přes prográmek [url=http://mp3gain.sourceforge.net/]MP3Gain[/url]. A totéž by mohli vlastně udělat i příští pořádající contestů sm4 Ono když je nějaká ukázka potichu a člověk si vytáhne volume, aby vůbec něco slyšel a následně začne řvát další ukázka, která je o dost hlasitěji, tak to není dobré na nervy sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Těch ‚filmových‘ ukázek je tam víc, tak pozor. Jenom 2 jsou skutečně ty pravé a soutěžní 🙂

Flash2001
    Účastník

11ka a 40ka mňam, moje hodně oblíbenésm5

kreeki
    Člen

tak vim jen 37 a 40.. ta 38 ten začátek by byl jasnej ale zbytek mě mate.. 47, 62 a 63 znam z poslechu, 64 mi taky něco řiká… takže u mě tradičně bída sm19

btw je pravidlo že contest dělá vždy vítěz předhozího?

Kamca_
    Člen

fakt zajímavej contest 🙂 a už možná vim ten film sm3 jinak dík za ID 03 a 40 sm5

M.i.k.e
    Člen

zatim sem asi v půlce a výběr dobrej…spoustu věcí znám,jen to bude stát něco hledání…ještě,že je na to docela dost času .vrhnu se na to pořádně asi až o příštím víkendu…jinak ten film už zřejmě vim…a to sem zatim nezaznamenal tu druhou ukázkusm15

edit : teda ale 39 si mi udělal velkou radost…to je moje kultovka…

Natix
    Účastník

#38 – Co to kur*a je?? sm10

no kluku, to jsou mi pecky, na ID 23 jsme kdysi s kámoškama řádily na diskoškách sm0
    krásná práce, zajímavý výběr

Natix
    Účastník

Tak co, budou i nějaké koledy? sm2

M.i.k.e
    Člen

letś download…uvidíme co je pro tebe easysm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.