Mám tu čest pořádat místní ID Contest už potřetí, a protože se blíží Vánoce, připravil jsem tentokrát pořádnou porci dárečků – celkem [b]70[/b] samplů. Jednak trochu počítám s tím, že budete mít okolo svátků víc času (nebo taky ne) a snad i chuť soutěžit, navíc Majkl minule pouze o málo překročil hranici 40 ukázek, takže tentokrát to zkusíme trochu vyvážit.
Pravidla jsou stejná jako vždy, [b]1 bod[/b] za každého správného [b]interpreta[/b], [b]název skladby[/b] a případně i [b]verzi/mix[/b], pokud k danému tracku existuje i jiná verze než ta originální. Celkem za každé správně uhodnuté celé ID vždy [b]3 body[/b].
Sliboval jsem víc trancu než obvykle a nakonec nevím, jak moc se mi to povedlo splnit, ale je to ve finále takový můj typický výběr, takže kdo jste sledovali moje předchozí contesty, nebudete se snad moc divit 🙂 Celkovou obtížnost bych viděl jako [b]easy[/b], ale vy možná budete mít jiný názor.
Nechal bych celou tuhle taškařici běžet, i vzhledem k její větší obsažnosti, prakticky až do příštího roku, s předběžným koncem v [b]neděli 4. ledna[/b] ve [b]22:00[/b]
[url=http://www.divshare.com/download/6079846-cde]Download[/url]
Hodně štěstí a zábavy vinšuju.
Edit: Málem bych zapomněl [b]bonusové bodíky[/b]!
Mezi ukázkami jsou [b]2 dvojice[/b] songů, které vždy dohromady spojuje [b]1[/b] film. Pokud uhádnete obě IDčka a taky mi sdělíte název filmu, čekají na vás [b]3 body[/b] navíc!