TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #21 (Leosh)

• Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Leosh a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 87)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Díky za contest, fajn výběr. Chtěl jsem dát aspoň toho Hamouna nějak dál, ale v druhém kole jsem poznal jenom Autumn a navíc jsem ani ten den neměl moc čas hledat. O Holden & Thompson – Come To Me jsem si docela myslel, že je to nějakej novej shitty trance sm12

K1aptcha
    Člen

OKáč, já si právě zahrával s myšlenkou jich tam dát víc, ale tímhle to asi padá… každopádně jsem se musel zeptat sm3 líná huba, holé neštěstí sm15 (nebo spíš mluviti stříbro, mlčeti zlato? sm15)

klaptcha ty už nikd ynechceš dělat další ? nebo jako co to má za smysl..? narvat jich tam mužeš třeba 150 ale fakt tomu nerozumím.. čím mín jich dáš tím vetši pak budeš mít motivaci zase zvitezit.. ab sisi tam ty svoje dal

popravdě když vím z 40titrackovýho contestu 20 tak me to spíše donutí se učastnit než když z 90 budu vedět 30..;)

Leosh
    Člen

nejde moc o to, kolik měřej ty ukázky dohromady, ale spíš kolik to je reálně tracků, který se musí hledat…sm18 i já jsem přemýšlel, zda nedat místo 60 třeba 50, když s hamounem to bylo 75… kdybych neměl hamouna (kterýho nehrál každej) a dal všech 75 do základního contestu, tak se mi na to taky skoro každej vyprdne…sm12 podle mě je těch 50-60 ideálních! navíc 15 sekund je taková ideální délka, protože to většinou vychází na na takty (nebo jak se to nazývá)sm11

wenca
    Účastník

K1aptcha: myslím že když dáš víc než 60 ukázek, tak tě tady sežerou…mě osobně to nevadí….sm11

K1aptcha
    Člen

malá otázka: počet tracků asi nenavyšovat z těch 60 (po 15 sek.), že? nebo udělat víc kratších ukázek, třeba až 90 (po 10 sek.)? oboje by vyšlo na 15 minut jako dosavaď sm2

FUGAZ
    Člen

[b]K1aptcha & all[/b] : vskutku, tohle byl druhy contest, ve kterem jsem se zucastni, a opravdu mne tato soutěživost dostala,,,, ale nebojte, uz ted si neco pripravuju…. každopádně mně [b]K1aptcha[/b] předběhl sm6 sakra sm15

junki
    Člen

Gratulace dvojitému vítězi!

Natix
    Účastník

K1aptcha:
    Pokud podobně seriózní jako ID28, tak by se to dalo snést. sm4 Doufám, že hamouna nebo nějaké podobné předestření máš taky v plánu…

Jinak klasicky gratulace vítězi a přilehlým a děkovačka organizátorovi, je dobře, že spousta lidí vždycky přijde s nějakým zlepšovákem a tak ty kontesty nejsou pořád o tom samém. sm11 A červené body v odpovědích byly taky fajn.

K1aptcha
    Člen

majklhauske: hele nech si tohó jó sm2 seriózní handz-up jedině sm15

bude to zas hodně discofilní si chtěl napsat ne ? sm15

K1aptcha
    Člen

ó děkuji velice za gratulace a taktéž děkuji za super contest Leoshovi, super tracky, dobrej nápad s hamounem a hlavně se mi líbily ty červeno-černý hodnocení v soukromejch zprávách sm3
    no štvě mě, že jsem nepoznal toto FX Zone – Synthasia (Nu-NRG remix)… holt už jsem to dlouho neslyšel… no a na toho Mata Silvera jsem taky narazil docela náhodou, on je to takový pozapomenutý interpret… jsem si myslel nejdřív že je to nějaká Gouryella nebo tak sm13
    jinak respekt všem zúčastněným sm2
    jestli to nebude nikomu vadit, tak budu hamoun sm15, a zas bych contest uspořádal já (sic by si to možná zasloužil Fugaz, který tuším contest ještě nepořádal… ale holt sorry sm16)… prostě mě to baví sm15 a bude to zas určo hodně jednoduché sm4

wenca
    Účastník

Leosh: díky tobě jsem zjistil název tracku, kterej jsem hledal od roku 2001: PPK – Resurection sm11

a kde je ten Jan Tleskač? sm15

jo tak 4 té a 5 té kolo hamouna jsou luxusní tracky 😀 to je celkem škoda že jsem se nejak nedostal až tam..:)

jinak teda za to co bych se měl stydět a poznat hnedka z fleku je toho až moc.. takže to ani nebudu vypisovat…:(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 87)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.