Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ID Contest #21 (Leosh)
- Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Leosh a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
9. 1. 2009 v 2:20 #113679
Natix
ÚčastníkJestli se na nějaký kontest hodí obligátní věta „jó, tohle odněkud znám…“, tak je to určitě tenhle. Stylově sice ne tak pestré, jako třeba Andrewsův, ale zase je tu celá řada opravdových pecek. A díky za 56. sm5
8. 1. 2009 v 23:51 #113672GiGiDAGia
ČlenTeda strašný peklo tyhle contesty 😀 můj první, díky Leoshi, ale ID43 a ID12 jsou jasný ! 😀
8. 1. 2009 v 23:31 #113670M.i.k.e
Členno teeeda…jako contest super.Spousta výbornejch tracků.Akorát komplet sem jich dal dohromady asi 8 a dalších asi 11 znám,jen si vzpomenout.Tentokrát to asi bude větší nápor na bednu při vzpomínaní,jelikož starších věcí je tam požehnaně…
8. 1. 2009 v 23:12 #113668wenca
ÚčastníkKlaptcha: joooooooo, už to mám sm0 teda to by byla ostuda to nepoznat, kolik já se toho naposlouchalsm5
8. 1. 2009 v 23:10 #113667milan
ČlenTak u č.50 jsem si vždycky přál vědět od koho to je. Teda hlavně v té nezpívané verzi. Už aby tu byl konec kontestu, ale jinak se nechytám a poslední být nechcism16
Každopádně č.52 taky snad někde najdu.8. 1. 2009 v 23:07 #113666K1aptcha
Členno i když to vypadá docela lehce, tak ty některý věci jsou zapeklitý, ne a ne si vzpomenout, každopádně hezký výběr, líbí se mi i to zařazení tvrdších a takových těch ne nových věcí sm5
wenca: 28ku dáš sm28. 1. 2009 v 22:54 #113665wenca
Účastníktak já vím jen 26 a 38 na 100%, 28 věřim že si vzpomenu pač to znám, ale jinak se nechytam (jako ve většině contestů) sm0
ale pořád žasnu, kolik krásnejch věcí ještě neznám a hlavně nemámsm13
podle mě super výběr8. 1. 2009 v 22:25 #113662Leosh
Člendíky majkle, možná jsem zapomněl napsat, že v každém kole budou uplně jiné 3 tracky… když je někdo neuhodne, má tu možnost opravy. původně jsem myslel, že pro opravu bude muset soutěžící uhodnout už všechny 3 ukázky z předchozího kola, ale zdálo se mi to moc tvrdé. pokud ale myslíte, že tam jsou ty opravy zbytečně, můžeme se dohodnout, že žádné nebudou a kdo ví všechno, postupuje od začátku až do finále, zatímco někdo, kdo třeba neuhádnul první kolo, ale všechno ostatní by už věděl, by byl znevýhodněn…
beru to tak, jako že je to uplně něco nového, co není odzkoušené, takže jsem přístupný někakým menším změnám. také vás nedokážu odhadnout, jak vám to půjde, takže jsem pravidla nastavil spíš měkčí – na druhou stranu mám trochu obavu, aby tato vložená soutěž nebyla zbytečná, když z ní třeba většina získá maximum bodů.
ještě to promyslímsm4
8. 1. 2009 v 22:22 #113661majklhauske
Členmno neco málo vím ale nevím jestli se zůčastním jsou tam některý veci který poznám i kdyby mě o půlnoci vzbudily.. ale na 60tkovej contest .. no nevím nevím.. uvidíme..
jinak 16, 23, 31, 42 ,49, 60 (tu jako jedinou z techto budu muset dohledat.. ) jsou mega věci..jinak jako hard věci fajn ale neznám je 😀
8. 1. 2009 v 22:02 #113659majklhauske
Členale moc to nechápu nemělo by to bejt obrácene napřed nekratší a pak ty ukázky když je nikdo neuhodne prodlužovat ? nebo je to tak že kdo uhodně tak postupuje dál a kdo neuhodne vypadává nebo jak tedy.?
8. 1. 2009 v 21:59 #113658Anonymní uživatel
NeaktivníHamoun Contest vypadá zajímavě 🙂
8. 1. 2009 v 21:53 #113656Leosh
Člennazdar hádači,
startuji třetí desítku contestů a chci všechny pozvat k účasti. připravil jsem jako základ 60 idček + 15 bonusových, ale o tom až za chvíli…
hádat se bude klasickým stylem: 1 bod za interpreta, název nebo remixéra, 2 body za dvě věci z toho, 3 body za komplet identifikaci. odpovědi zasílejte přes soukromé zprávy zde v diskusi.
žánrově jsem se to snažil namíchat pestré, ale myslím, že trance převažuje. obtížnost bych odhadoval na jednoduchou, a tak doufám, že vítěz bude mít opět výrazně přes 100 bodů.
contest bude končit příští neděli 18.1.2009 a protože jsem si všimnul, že v druhé půli soutěžení dochází ke snižování aktivity soutěžících, připravil jsem si ještě jednu doplňkovou soutěž, kde si můžete nahrabat až 15 bodů, což si myslím nebude nezajímavé a kdo chce soutěžit o nejvyšší příčky, určitě by tuto příležitost neměl promeškat.
doplňkovou soutěž nad rámec „standardního contestu“ (SC) jsem pojmenoval „hamoun contest“ (HC), a to podle soutěže, která kdysi běžela na zlaté praze. HC začne v úterý a bude mít finále společně s SC. HC se může zúčastnit každý, kdo získá alespoň 1 bod z SC.
pravidla HC budou následující: každý den od úterý až do soboty sem do diskuse pošlu sadu 3 idček, která budou stále kratší a kratší. začneme na 20s a délku budu postupně snižovat na 10s, 5s, 3s a 1s. vy budete mít pouze 1 pokus a 1 den, abyste odhalili alespoň 2 z nich (nebudu pes a remixy vám kdyžtak odpustím), za což vám zaplatím jedním bodem za první kolo až pěti body za páté finálové kolo. pokud se svým tipem netrefíte, máte ještě jednu šanci, jak postoupit do dalšího kola – následující den poslat společně se správným tipem na alespoň 2 tracky aktuálního kola také opravu předchozího kola. totéž platí pro ty, kteří se nezúčastní HC již od začátku, ale budou se chtít zapojit např. až v závěru, kdy se rozdává nejvíc bodů… denní uzávěrka HC bude ve 22 hodin, výsledky potom okolo 23 hodin (společně s průběžnými výsledky SC, o kterých vás budu informovat od zítřka).
snad je vše jasné, kdyžtak se ptejte…
přeji dobrou zábavu a těším se na vaše tipy!!!
leosh
idčka stahujte zde:
http://www.edisk.cz/stahni/56240/ID_contest_21.zip_14.46MB.html
http://rapidshare.de/files/41306147/ID_contest_21.zip.html -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.