TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 24

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 73)
  • Autor
    seven
    Účastník

29sm5

[size=large][color=#FF0066]takže celkové shrnutí!![/color][/size]

1. [b][u]Culture Beat – Crying in the Rain (Not Normal mix) [/u][/b] [color=#00CCFF] 4 kompletní 1 nekompletní[/color]

[color=#CC0000] Na začátek takové lehčí odpočinkové …:) Culture Beat mám od kazet až po vinyly včetne např. remixu Inside Out od Kai McDonalda (Kai Tracid ) a oni ostatně už od ranného času táhli k našlapaným remixům. Nicméne volba padla na tenhle klidnejší mix který má taky rozhodně co nabídnout nicméne poznali jen čtyři lidi komplet (Junki, Freezer, Beyond Infinity a naposlední chvili i gizmo) Milan nevyluštil remix z deseti lidí to není uplně nejhorší ale Culture Beat by jste měli znát… [/color]

2. [b][u]S-Express – Theme From S-Express (1988)[/u][/b] [color=#00CCFF]4[/color]

[color=#CC0000]Všichni co uhodli byli komplet no, pravda stačilo napsat jen to co je psáno o řadek výše, bez remixu pri věcech které šahali do let kdy někteří uživatelé trance cz ješte snad ani nebyli na svetě, jsem po remixech nešel.. Btw hodně z vás tipovalo Freda Fuldnera 🙂 ten to sice předělal ale klasika je klasika. A btw.2 víte že ten hlas černošky je Sonia Clarke aka djka Sonique ? Skladbu jsem nahrával z vinylu … [/color]

3. [b][u]2 Unlimited – Tribal Dance (Automatic African Remix) [/u][/b] [color=#00CCFF]3 kompletní 4 nekompletní[/color]

[color=#CC0000]2 unlimited jsou jedni z prvních co alespoň vzdáleně lidem v masách ukázali taneční muziku. bohužel jen tři ( junki beyond infinity a klaptcha) byli komplet většina z vás si vylámala zuby na remixu . Uryvek opět nahrán z vinylu skoda že nejsou náký 90s party kde by se to dalo zamíchat 🙂 [/color]

4. [b][u]The Timelords – Doctorin‘ The Tardis (1988) [/u][/b] [b][color=#33CC66]Gizmo Uniques[/color][/b]

[color=#CC0000]Tak tady jsme vyhořeli mno pravda.. škoda možná to asi nevíte ale tohle je vedlejšák panů Drummonda a Cautyho což jsou jinak The KLF. Popravdě tohle byl vedlejšák na jeden hit .. ale povedenej[/color]

5. [b][u]Morhotronic – Macejko[/u][/b] [color=#00CCFF]6[/color]

[color=#CC0000]Jedna slovenská lidová 🙂 o tom že Stano Šimor umí nás přesvedčoval ješte dlouho a dlouho po této věcičce. Vám nedělala vesměs problém[/color]

6. [b][u]Squeezer – Blue Jeans (Dance-Radio Single) nebo (Hot Pants Maxi Mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]3kompletní 7 nekompletních[/color]

[color=#CC0000]Krásná to zrzka a krásná i jako vocalistka to jednou v contestu taky muselo skončit. Narozdíl ale od radio verze tyhle dvě verze jsou luxusní. Bohužel přijít na verze bylo pro některé nadlidský ukol :). Mno každopádně jediná věc v contestu ke které si každý něco řekl jo to vám byli časy co ? 🙂 [/color]

7. [b][u][/u]New Order – True Faith (94 Remix) neboli (Radio Edit) [/b] [color=#00CCFF]3 kompletní 3 nekompletní[/color]

[color=#CC0000]Uznával jsem to bez remixu i když v 94tém tomu pod značkou Perfekto udělali remix Oakenfold s Osbournem, a ješte by se něco našlo, ale pokud tam nebyla ta 94 nešlo to uznat. I v klipu je číslo roku kdy tomu vyšli právě nejaký ty remixy. Original je z roku 1987 a ten zní lehce jinak.[/color]

8. [b][u]Usura – Open you Mind (Tatata mix)[/u] [/b][color=#00CCFF]4kompletní 2 nekompletní[/color]

[color=#CC0000]Legendarní věc a pochoutka v contestu[/color]

9. [b][u]Thomas Schumacher – Ficken ? (#3)[/u][/b] [b][color=#33CC66]Junki Uniques[/color][/b]

[color=#CC0000]Hmm no Thomas viditelně by pro vás byl stravitelnější v podobě Elektrochemie LK. No co už pro mě geninální vecička snad ji z toho vinylu někdy někdě pustím[/color]

10. [b][u]Members Of Mayday – We Are Different (Raving-Society-Mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]5[/color]

[color=#CC0000] Jo tak tohle je asi nejpovedenejší vecička od nich. Do retro části to jít muselo[/color]

11. [b][u]Snake Sedrick and Emze Hack – The Beginning (original mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]0[/color]

[color=#CC0000]Madara si každej vyložil jinak… mno Snake se představil v Brně na tehdá ješte Sound of Ibiza a předvedl nadherný proggy setík človek na to vzpomíná doteď já osobně ho považuji ze jednoho z top progressive producentů…[/color]

12. [b][u]Andre Absolut – Digital Suspense (Original) [/u][/b] [color=#00CCFF]0[/color]

[color=#CC0000]Moc tohodle pána neznám ale track je to výbornej a sem se hodil[/color]

13. [b][u]Digital Witchcraft – Fingerpaint (Snake Sedrick remix)[/u][/b] [color=#00CCFF]0[/color]

[color=#CC0000]Krásná práce opět Snake ale tady je jak jsem psal remixů spousty, a spousty jich je taky dobrých. Btw ješte mám někde schovanej setík od DW. A to je krásný chill out . Na hybridized o nich taky určite najdete ňákou tu zmínku … dokonce mám pocit že ten set jsem tahal odtamad[/color]

14. [b][u]Perry O’Neil – Bass Society[/u][/b] [/u][/b] [color=#00CCFF]4[/color]
    [color=#CC0000]Jasná věc už to v contestu někdo měl, hodně povedené od Perryho[/color]

15. [b][u]Paul Keeley – A Sort Of Home Coming (Michael Cassette Remix[/u][/b] [color=#00CCFF]2[/color]
    [color=#CC0000]Mno tuhle věc jsem měl v jednom setu co jsme házel i na trance cz 🙂 no je vidět že mně nikdo neposlouchá:) [/color]

16. [b][u]Evgeny Bardyuzha – Bali (Arnej Remix)[/u][/b] [b] [color=#33CC66] 2 sexy Uniques[/color][/b]

[color=#CC0000]Pokud se nepletu Arnejovina pro nej typická.. Normálne to moc nemusím ale tohle se mi celkem libí..:)[/color]

17. [b][u]Hammer & Bennett – Language (Elevation Remix) (Markus Schulz Edit)[/u][/b] [color=#00CCFF]0[/color]

[color=#CC0000]Vážně nikdo??? Divné sem si myslel že to je celkem provařený, lehce poznatelné to nebylo ale podobnost s originálem zaslechnout jde [/color]

18. [b][u]Kosmas Epsilon – Innocent Thoughts (Original Mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]2[/color]

[color=#CC0000]Pro mě celkem překvapivé Freezer a Klaptcha věděli[/color]

19. [b][u]Duderstadt & Kirsty Hawkshaw – Beatitude (Duderstadt Uplifting Mash Up) [/u][/b] [color=#00CCFF]3[/color]
    [color=#CC0000]hmm no nebylo vás tedy moc co by to poznali :)[/color]

20.[b][u]DJ Shog – Feel Me (Duderstadt Uplifting Remix)[/u][/b] [b][color=#33CC66]Freezer Uniques[/color][/b]
    [color=#CC0000]celkem prijemná věcička, tak jsem ji zařadil. Vám ovšem nadělala starost mě se libí asi bych si ji nezahrál ale na poslech je strašně prijemná . Dneska ji na poslední chvíli odhalil Freezer a pripsal si tak alespon jedno uniques:)[/color]

21. [b][u]Epos – Vivagio (Danjo & Styles Remix)[/u][/b] [color=#00CC33]Dukelák uniques[/color]
    [color=#CC0000]Bratři Shahové ve společném projektu a v remixu od dvojice holandanů co dodat jenom že hodně přijemný trancík z vás to ovšem poznal jen dukelák[/color]

22. [b][u]A force – Crystal Dawn (A Tribute To ’99 Remix)[/u][/b] [color=#00CCFF]0[/color]

[color=#CC0000] Jméno Amir Afargan vám asi nic neřekne a popravdě celá ta skladba mi přijde celke. zapomenutá. Prošla jednou Asotem a svého času potom lidi bláznily, ale stejně jako přišla tak se ta skladba ztratila. Škoda ten breakdown je dle me perfektní[/color]

23. [b][u]Airbase – Escape[/u][/b] [color=#00CCFF]6[/color]

[color=#CC0000]krása ..cca 3 roky starý ale dobrý[/color]

24. [b][u]Kenny Hayes – Daybreaker (Airbase Remix)[/u][/b] [color=#00CCFF]2[/color]

[color=#CC0000]…a hnedka znovu jezperova práce .. tohle je trance co můžu to je plný energie..[/color]

25. [b][u]G&M Project – Sunday Afternoon (Nu NRG Mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]4[/color]

[color=#CC0000]Mno zase tak jednoduchý to nebylo pouze 4 lidi no je pravda že tahle skladba už má 6 let … [/color]

26. [b][u]Marcel Woods – Static State (Original Mix)[/u][/b] [color=#00CC33]Klaptcha uniques[/color]
    [color=#CC0000]jedna starší věc z vinylu povedený kousek i když kdysi dávno jsem zrovna tech tracnce moc nemusel[/color]

27. [b][u]Sensorica – Few Days Away (Original Mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]2[/color]

[color=#CC0000]tenhle projekt mě hodně oslovil[/color]

28. [b][u]Solarstone – Eastern Sea (M.O.R.P.H. Vs Scirocco Mix) [/u][/b] [color=#00CCFF]0[/color]

[color=#CC0000]Asi poněkud pozapomenutý track 🙂 škoda jen že ten vinyl co mám je ňák divně vylisovanej a nedaří se mi to moc michat, takže jsem si to spíše dycky pouštel hlavně doma [/color]

29. [b][u]Unknown Source – Cruentus (Original mix)[/u][/b] [color=#00CC33] Junki uniques[/color]

[color=#CC0000]Až hinty pomohli Junkimu. Track s vinylu tehdá byl celkem hranej, krásnej trancík [/color]

30. [b][u]Igor S. – Boomerang (Igor S Mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]3[/color]

[color=#CC0000]Opět jedna techy věc z vinylu .[/color]

31. [b][u]Saltwater – The Legacy (Alphazone Remix)[/u][/b][color=#00CCFF]4[/color]

[color=#CC0000]Má vele oblibená věc to je o me známo :)[/color]

32. [b][u]Alt+F4 – Alt+F4 (Original Mix)[/u][/b][color=#00CCFF]4[/color]

[color=#CC0000] Ve finsku se 4 z vás taky dobře orientujou a tak Joonas Hahmo & Matti Kotala vám nedělali problémy resp jejich projekt[/color]

33. [b][u]Will Holland vs. Six Senses – Frantic (Original mix)[/u][/b] [color=#00CC33] Junki uniques[/color]

[color=#CC0000]Tady opět Junkimu pomohl až hint jinak taky velmi povedený trancík [/color]

34. [b][u]Push – Dream Designer (Original Mix)[/u][/b] [color=#00CCFF]6[/color]

[color=#CC0000]Novou věc Pushe jsem si odpustiti nemohl. Dostavá mi jako ty předešle a jako vetšina vecí od pana Dierickxe vám nedělal vesměs problém[/color]

35. [b][u]Shane 54 VV3[/u][/b] [color=#00CC33] Klaptcha uniques[/color]

[color=#CC0000]Jo tak tohle byl taky oříšek ale Klaptcha si to trefil alespon nedříve autora a track vyhledal. Jinak tedy jde o znělku k vyvoleným aneb madarská verze Big Brothera. Ono jestli jste na to když to beželo na Primě alespon občas koukly, tak ten vokálek vás musel strašit Shane totiž dělal hudebně všechny oficiální znělky pořadu a protože licence se kupujou se vším všudy, mohli jsme i my slyšet nějakou tu tvorbu od Shane 54 aniž by jsme si to kdy třeba uvědomily[/color]

36. [b][u]Pendulum – Slam[/u][/b] [color=#00CCFF]3kompletní 1 nekompletní[/color]
    37. [b][u]Adam Freeland – We Want Your Soul (Ed Rush & Optical rmx)[/u][/b] [color=#00CCFF]2[/color]

[color=#CC0000]Komerční drumíky vás moc neoslovily no co už [/color]

38. [b][u]The Pitcher – Sleeping[/u][/b] [color=#00CC33]Klaptcha uniques[/color]
    [color=#CC0000]Na tohle jsem přišel relativně nedávno ale to jak tato skladba kloubící trance s tvrdšími beaty se mi neskutečne libí …[/color]

39. [b][u]The Prophet Feat. Headhunters – Scar Ur Face[/u][/b] [color=#00CCFF]4[/color]
    [color=#CC0000]popravdě zaujal mi ten text 🙂 jinak klasický newstyle kterýžto mi spíše vetšinou nezaujme[/color]

40. [b][u]Noisecontrollers – Hocus Pocus[/u][/b][color=#00CCFF]2[/color]
    [color=#CC0000]Tento projekt se mi zapsal do podvědomí svými mystickým hardstyle songy. Tenhle už si moc na mystiku nehraje ale je přesný tvrdý uderný. Pro Junkiho a Leoshe nebylo problém po hintech vyhledat projekt víc už však nezvládli [/color]

hamoun 10 sec

1. [b][u]Dance II Trance – Warrior[/u][/b]

[color=#CC0000]Perfektní track z roku 1994 pokud se nepletu poznal jen Junki [/color]

2. [b][u]Push – Universal Nation (Original Mix)[/u][/b]

[color=#CC0000]Mno má cenu něco k tomu dodávat asi ne mám jak na cd singlu tak na vinylu klasika klasik a jeden z top tranceů …hlavní kvalifikyční bod pro vás [/color]

5 sec
    1.[b][u]Three Drives – Carrera 2 (Gabriel & Dresden Turbo Mix)[/u][/b]

[color=#CC0000]O tom že tahle věc vás potrápí jsem nepochyboval stalo se :). Popravdě uvažoval jsem kdysi že tenhle vinyl prodám.. ale dneska už na to prdím a nechám si ho ve zbírce[/color]

2. [b][u]Blümchen – Nur Geträumt (Traum In Der Luft Mix)[/u][/b]

[color=#CC0000]Jo mladí to zpět nevratíš… něco od mé platonické lásky do contíku muselo, tedy alespoň do hamouna[/color]

[size=large]ješte jesnou díky všem co se zůčastnily snad to bylo i trochu přínosné..:)[/size]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Leosh]Jo, taky čekám nejvíc na 16, 18, 21 a 26sm11

A gratulace na přední pozice! Freezerovy kontesty mi vždycky ladily...sm2[/quote]

Hehe no zatím jsem dělal jen jeden, toho dalšího jsem se pak vzdal, ale tentokrát se vzdávat nebudu a určitě nějakej pěknej připravím 🙂

Leosh
    Člen

Jo, taky čekám nejvíc na 16, 18, 21 a 26sm11

A gratulace na přední pozice! Freezerovy kontesty mi vždycky ladily…sm2

2Sexy
    Člen

Frízr, mas SZ 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo taky se těším na odhalení, až se dozvím co byla ta 16ka tak se budu červenat a budu za trest klečet hodinu v rohu sm17

2Sexy
    Člen

Doufam, ze sem hodis ty tracky hned ted : )

klaptcha a hlavně si jedinej kdo se v hamounu dostal za druhé kolo 🙂

gizmo při započítaní první destíky by si byl druhej : hádat muže za kým.. samože junki ten to čistil všechno krom té čtyřky.. nicméne teší me že první cást je celkem vybombená

10 lidí v contestu je taky fajn a já všem děkuji za učast !!

K1aptcha
    Člen

gratulace Freezerovi a všem na bedně… já se musim spokojit s bramborovou medailí sm0 no aspoň že ty 3 uniques sm5
    už se těšim na ten seznam tracků!

Hotovo… na poslední chvíli se trhnul freezer takže mu blahoželám! další contest je na něm.. tracky budou nejdříve tak za půl hodiny.. bohužel nestíhám..

1. [color=#FF0000][b][size=x-large]Freezer 61 (1uniques)10sec/1 — 5sec/0[/size][/b][/color]
    2. Junki 56 ( ( 2 uniques) 10sec/1 — 5sec/nehádal
    3. Leosh 41 10sec/1 — 5sec/0
    4 Klaptcha 36 (3 uniques) 10sec/1 — 5sec/3
    5. Beyond Infinity 34 10sec/1 — 5sec/nehádal
    6. Dukelák 30 (1 uniques) +1 10sec/1 — 5sec/0
    7. Gizmo 26 (1 uniques)
    8 Natix 20 10sec/1 — 5sec/nehádal
    9. 2 Sexy 14 (1 uniques)
    10. Milan 10

Gizmo
    Člen

and the winner is .. Já !! :-)))

ne možná bych nevyhrál ani při započítávání pouze první 10tky – a to ze zbytku (11-40) mám jen 3 bodíky …

ale třebas mi nikdo nelohnul samojedinej track :-)))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kua to je napínavé 🙂 Junki ty mi dáváš 🙂

zmena

1 Freezer 57
    2 Junki 56

tak není duležité vyhrát ne ? ale zůčastnit se..:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 73)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.