TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 25 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Autor

težko v sobotu je get up a po nem bude počítám v myslích vetšiny černá díra..:)

Gizmo
    Člen

kurnííík nestiham … stazeno 1x poslechnuto a to je cele … snad směrem k vikendu bude lip …

co je novýho ? tedka nebyl čas samej hokej nebo fotbal zítra na to kálím a budu doma pokud se nijak moc nepolepšil mohl bych zkusit chytit leoshe sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

1. Junki 86 (6 Uniques)
    2. Natix 71 (3 Uniques)
    3. Roman 59 ( 1 unique )
    4. Sonique 50 (1 Unique)
    5. Dukelák 39 (0 Unique)
    6. Leosh 25 (0 Unique)
    7. Majkhauske 24 (0 Unique)
    8. Wenca 21 (0 Unique)
    9. 2Sexy 17 bodů (0 Unique)

Do hry se zapojil Leosh a 2Sexy, ani jeden se sice zatím nedostal mezi ty nejlepší, ale každý účastník je vítan 😉

V pondělí sem dám hinty k neuhodnutým trackům, ale těch moc není, asi jen 5 nebo 6

tak já vím cí je ta jedenactka ale zatím nebyl čas projet dotyčnému človičkovy diskografií..:)

jinak odpoledne napíšu sem ten háček jde hlavně o to že bys musel určit nejaký systém tzb v kontestu třeba max 40 ID aby někdo nebyl ve výhodě.. protože dle průmerů se to počítat nedá.. (jak jsme psal již kdysi když budu mít hodně bodů a přijde contest kterej by mi mohl pokazit průmer tak bych byl blbej se učatnit musel by se ten průmer počítat ze všech kontestů zařazených do této souteže..) … mno ale víc odpoledne až se vzpamatuji trochu z opičky..;)

2Sexy
    Člen

ID 11 vubec neznam : )))
    jinak, v poste mas odeme par tracku, bezpecne to staci na posledni misto jako obvykle : )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

1. Junki 86 (6 Uniques)
    2. Natix 71 (3 Uniques)
    3. Sonique 50 (1 Unique)
    4. Roman 46 (má náběh na 1 unique :))
    5. Dukelák 39 (0 Unique)
    6. Majkhauske 24 (0 Unique)
    7. Wenca 21 (0 Unique)

Do hry se vložil Roman a na první pokus poslal docela slušnou porci identifikací 😉 Navíc má náběh uhodnout podle mně jedno z nejtěžších ID contestu (36)

Natix poslel několik updatů a trochu dohání Junkiho…

jinak zatim mě neskutečně překvapilo, že zatím jen 2 z vás uhodli č 11, považoval jsem to za jedno z nějlehčích ID z contestu

Anonymní uživatel
    Neaktivní

žádná ironie, 21 bodů je super, junkiho 80 nebo kolik to má je nadpozemský výkon, on je spřízněn ufounama totiž 🙂

wenca
    Účastník

Freezer: to má bejt jako ironie???sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majkl: jenom mě to tak napadlo, že by mohla být nějaká zajímavá motivační cena, ale nevim jestli by to šlo…pokud máš nějakej lepší a třeba i reálnější nápad tak klidně piš 🙂

jinak do hry nám vstoupil wenca se slušnými 21 body a překvapivě neukořistil žádné unique 🙂

nevím jestli jsem se mu tak trefil do vkusu, ale fakt se klaním před jeho znalostmi 😉

freezer ta tvoje idea s tím vstupem resp s tou dlouhodobou souteží má jeden háček.;) ale o tom se rozepíšu až budu mít trochu času..;)

junki
    Člen

o spříznění s vesmírem zatím nic nevím, ale Freezerovo výběr tracků je opravdová trancová nálož!
    ps. pokud dobře počítám, ke kompletnímu listu chybí úctihodných 43 bodů…

M.i.k.e
    Člen

tak sem se chtěl po delší době zůčastnit,ale jak tak na to koukám,jestli poslal junki komplet list,tak to je šance na výhru asi malásm15…nehledě na to,že mi podobně jako houskovi splývá jeden track s druhym…celkově sem jich dal na první poslech asi 6…

Sonique
    Člen

Junki je spřízněn s vesmírem, junki je spřízněn s vesmírem, junki je spřízněn s vesmírem….

sm13 to je mrtvý toto celej contest je si podobnej track vedle tracku a junki pošle celej contest .. nechápu..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.