TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 25 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 49)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

myslím, že je čas vyložit karty 🙂 dlouho se mi nehchtělo, protože jsem nechtěl odradit soutěžící, protože máme suvereního leadera 🙂

Junki poslal už napoprvé skoro kompletní list 😀 a navíc posílá stále nové a nové updaty, je suveréně první…

Natix zpočátku vypadal že by mohl Junkimu konkurovat, ale Junki díky těm několika updatům Natixovi utekl …

Nově se zapojil Sonique a nabral solidních 50 bodů

takže pořadí:

1. Junki 86 (6 Uniques)
    2. Natix 57 (2 Uniques)
    3. Sonique 50 (1 Unique)
    4. Dukelák 39 (1 Unique)
    5. Majkhauske 24 (0 Unique)

Ale zapojujte se klidně všcihni dál…Junki se klidně dá dohnat, contest je hodně lehký! Navíc můžete sbírat body do celkového pořadí! Na konci sezony bysme zase mohli udělat nějakej ten součet a první místo (a možná i další místa) by mohli vyhrát třeba nějakej ten volnej vstup na nějakou akcičku, ať je o co hrát – zkusím to domluvit s Karlem a uvidíme jestli by to šlo 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Majkl: vždyť jsou očíslované, nebo nevim jak to myslíš…
    jinak zatím jsou 4 contestanti 🙂 nebudu zatím uvádět kolik dosáhli bodů, uvedu zatím jen počet uniques, odtajním to až později, ale ty rozestupy nejsou zatím nijak dramatické

1. Junki (7 uniques)
    2. Natix (4 uniques)
    3. Dukelák (2 uniques)
    4. Majklhauske (0 uniques)

jo a mužu vedět proč ty ukázky nejou ve vinampu očíslovaný ? já nevím jak ostatní ale track co mám uhodlej mažu a takhle mi teda dá práci se v tom vyznat..

každopádně 40tka mi hard nepřijde.. 🙂 jenom si vzpomenout:)

já oho mocnevím tak nestrašte že budu poslední 🙂

Leosh
    Člen

připadá mi, že toho vím celkem dost takto na první poslech – až se zaberu do podrobností, tak to bude možná horší…sm12

zítra to zkusím sepsat a poslatsm4

Flash2001
    Účastník

Contest se mi trefil do vkusu, jen kdybych neměl tolik oken…

wenca
    Účastník

100% ně vim 5, 6, 18, 22, 43
    50%ně (a co snad najdu, protože to znam) 13, 21

takže kdyby to bylo 21 bodíků, to by mi stačilo, takže se možná zapojím 🙂

junki toho nikdy neví málo….sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

To mi neříkejte, že vám to připadá těžký 🙂 zatim jsem dostal odpovědi pouze od Junkiho, kterej toho poznal celkem dost, počet bodů zatím neprozradím, to až pošle víc soutěžících své odpovědi…

milan
    Člen

100% vím jenom ID 2,20 a 42, takže jsem usoudil, že to nemá cenu ani psatsm15sm15

Roman
    Člen

poslechnu a uvidim, na minulý contesty sem neměl nějak čas 🙁

to je fofr ..:)

makauskas
    Člen

Celkom pekná mlska 🙂 Niekedy si nad to sadnem, ešte musím hlavne poriešiť výpadok pamäte pri ID 38, inak tak 15 trackov asi bude.

M1chl
    Člen

No tady se absolutně vůbec nechytám, takže protentokrát vynechám i svoje osobní tipování…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.